Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Če mu prehitro pride

Če mu prehitro pride

Torej, kako si lahko moški pomaga proti prezgodnjemu izlivu?

Moj pravi, da je tko vzburjen, da si ne more pomagat in ko začne not ven, not ven mu kar hitro pride al mora pa nehat, jaz pa glih začnem uživat, on pa ven z njim …

cao.men si isto zgodi.ze ko vidim sexi zensko mi pride.

ena žena

dobila si zelo…hm…zelo dober odgovor,zelo dober nasvet od simon1 😉

zdej te mam pa dost.zdej si pa presegla vse meje.pazi kaj bo.

Najprej mu ga pofafaj, nato pa pričnita z drugim delom.

pa saj ne pride njemu prehitro, tebi pride prepočasi))

misliš da vstaneš? al kako?

Če hočeš pameten nasvet mi piši na zs.

Metode, ki pomagajo pri prezgodnjem izlivu, so zelo dobro opisane – tudi na internetu. Malo poguglajta.

kaj pa če ženski prehitro pride?

Pri nama pomaga ce pomisli na hladno oz. na nek dogodek ko mu je bilo zelo ampak res zelo mrzlo(pa ne se zdaj prestavljat antartiko :)); takrat lahko tudi s polne erekcije na nic pride.
Razlog temu je, da je potreba po prezivetju ( torej ko mu je mrzlo) vecja kot potreba po razmnozevanju, kar v koncni fazi seks tudi je.

moj je imel enako težavo…sam se je pol nauču zadrževati

Pomaga če se prej moški samozadovoljuje da mu pride, pa tko čez pol urce začne

da se nardit to da bolj pogosto seksate z njim, ker če strada nekaj časa itak da nam pride takoj ko ga omočimo, naš penis je izjemo občutljiv, če pa vam poleg vtikanja ne bo dražil še ščegetavčka pa sigurno da vam bo težko prišlo.

konec koncev pa zakaj bi pomenilo da ko moškemu pride je konec seksa?????

jaz lahko potem nadaljujem še 2x, 3x, no več niti ni take hude potrebe lahko pa tudi, če pa čne stoji kar takoj se pa malo igram z ženo in se spet vzburim v 20 sekundah in lahko nadaljujeva…

če pa ne jo pa vsdaj oralno zadovoljim, saj ne vem zakaj bi jaz doživel orgazem ona pa ne?

Vzemite si čas za partnerico!

LP, moški

zakaj bi se pa sam zadovoljeval, če mi ga lahko žena pofafa prej?

Ja, res. Zakaj bi si ga že sam drkal ?????

Za začetek mu prvi izliv pofafaj, potem pa ponovno v igro:)

Kar se mene tiče imava vedno oba enako količino časa za dokončanje. Pa naj se ona pol ure prej drgne, da me prehiti.

predvsem pa res pogosto seksajte, to pomeni vsaj VSAK dan, kakšen dan pa tudi 2x ali več, temu bi sicer marsikdo rekel REDNO seksanje, ampak ima malokdo tako srečo. pomojem nas je večina takih, ki seksamo (če je sreča) okrog 2x na teden in zato ni čudno, če ti pri taki suši pride v 16 sekundah :))

se da naučit odložit

ja čisto enostavno ga odložiš na nočno omarico in jo ližeš, ko ji začne prihajat, ga pa hitro vzameš (je na omarici) in zadeva je super!

pri nama pa je ravno obratno, vedno sem jaz tisti ki mu pride pozneje. Njej pride v kakih 5-10minutah jaz pa se morem še kr nekaj časa trudit, včasih mi celo ne pride kr sem preveč obremenjen z tem da mi pride “prepozno”(20-30min brez predigre). Kaj naj nardim? lahko tipu sploh pride prepozno? klko časa pozneje je prepozno? vam paše tudi po orgazmu?

Hvala

V določeni pozi hitrej pride ženski, spet v drugi moškemu.
Hitrost in globina.. odvisno pač od posameznika, ampak vedno se da prilagajat in s tem zadrževat orgazem
Pomagamo lahko seveda tud z roko (ampak kdor nezna sexat vprašanje če to zna.. tko da najprej naj vas punca to nauči)

treba je pač spoznat predvsem samga sebe, pa seveda tudi partnerja. Dokler pa niste najbl vešči pa najbolš fafanje pred sexom, pol pa mislm da bi moglo bit ok? nevem kakšne težave mate sicer nekateri, jst ko sm prvič sexu mi ga je pofafala in pol sm sexu več kot 1 uro..

uglavnm nism nek strokovnjak, nimam velikega tiča, nimam bogatih izkušenj niti prbližno, pa nekako z upoštevanjem tega kar sm zgoraj napisu lahko kontroliram svoj orgazem in nama s punco med sexom v 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pride istočasno..

je pa to zgolj lastna izkušnja, če morda komu pomaga. morda kdo drug deluje drugače kot jaz.

jaz sem imel podoben problem s prehitrim izivom. to sem rešil tako, da sem tempo upočasnil ali ustavil, ali pa zamenjal pozo, ker sem ga med tem dal ven, je takoj lažje podaljšati čas sexa.

Obstaja ena super nova zadeva ki vsebuje Dapoxetine – to je edina laboratorijsko preverjena snov ki preprečuje prehiter izliv.Imenuje se Super Kamagra dobite pa jo lahko na
http://www.kamagra-slovenija.com

New Report

Close