Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Zanimivo je…

Zanimivo je…

Osebno sicer podpiram stavke delavcev, je pa zanimivo to, da jih zdaj podpira tudi opozicija. Očitno je pozabila na mnenja, ko je bila še na oblasti in so bili sindikalni shodi v Ljubljani. Ampak, a ja, sem pozabil. V času prejšnje vlade smo imeli blaginjo in so bili protesti neupravičeni :-))))

Bi pa desnjakarje bilo potrebno opozoriti še na to malenkost, da s podporo štrajkom delajo sramoto svojim političnim predhodnikom izpred vojne. Oni so namreč imeli navado nad stavkajoče pošiljati policijo ter tudi kakšno ORJUNO.

zato pa je neumno večno podpirati eno politični opcijo.

politika je “kurva” in takšna bo ostala. očitno neki del populacije ne more biti brez nje in na vse populistično podle načine sega po oblasti.

bolj kot oni smo naivni mi, žal tudi brez njih ne moremo.

Ne boš verjel, a tudi predhodniki sedanje opcije so pošiljali policaje in vojsko nad demonstrante. To pa si verjetno že pozabil. Ne brskaj preveč po zgodovini da bi našel dokaze zoper svoje nasprotnike, ker bodo tudi ti našli kaj lepega zoper tvoje. Za upat je edino to, da so se iz zgodovine kaj naučili in da istih napak ne bodo ponavljali v nedogled.

Želim jim veselo brskanje.

Bilo pa je marsikaj, ja, recimo hrvaški nacionalizem začetkom 70-tih ali Kosovo začetkom 80-tih. Kakšno pa je kaj tvoje mnenje danes o hrvaških nacionalistih in Kosovskih Albancih?

Želim jim veselo brskanje.

Bilo pa je marsikaj, ja, recimo hrvaški nacionalizem začetkom 70-tih ali Kosovo začetkom 80-tih. Kakšno pa je kaj tvoje mnenje danes o hrvaških nacionalistih in Kosovskih Albancih?[/quote]

Dodal bi lahko še slovensko avtocestno afero. Jugoslavija kot multietnična skupnostin ekonomsko zelo heterogena je lahko obstajala le pod diktaturo. Škoda da niso zmogli koraka v smer konfederacije in to v šestdesetih letih prejšnjega stoletja. Dogodka ki si ju omenil pa še moj zraven sta pač zametka tega kar se je zgodilo 1991 z razpadom.

New Report

Close