Najdi forum

Splash Forum Politični čvek vlada se požvižga na protikrizne ukrepe

vlada se požvižga na protikrizne ukrepe

DZ je po celodnevni razpravi zavrnil predlog poslanske poslanske skupine SDS, naj podpre paket ukrepov za izboljšanje gospodarskega in socialnega položaja.

Poslanska skupina SDS je za obravnavo na izredni seji pripravila dokument z naslovom Paket ukrepov za izboljšanje gospodarskega in socialnega položaja v Sloveniji, v katerem je nanizala 68 ukrepov, s katerimi naj bi spodbudili proizvodno in investicijsko dejavnost podjetij, spodbudili zasebno in državno potrošnjo ter stabilizirali finančni sistem in finančni trg.

„Tonemo v krizo“
V SDS so sklic izredne seje zahtevali potem, ko so zaman čakali na t.i. ključni vladni protikrizni paket ukrepov, je povedal Janez Janša. “Dokler bo brezposelnost drastično rasla, zaposlenost pa padala, vedite, da tonemo v krizo,” je dejal. „Naša prihodnost bo odvisna od tega, kako ukrepa sedanja vlada, in ne od tega, kako je delovala prejšnja vlada,“ je še dodal Janša.

Ne morem verjeti, da bi bilo vseh 68 ukrepov zanič…….kaj mi to pove o naši vladi? Da je postavila prevlado na političnem parketu na prvo mesto ….reševanje recesije pa ji je le za hobi (če in kadar se ji mal zahoče)…..volilci itak vse požrejo, ker jim drugega ne ostane…..

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

J. Janša je pozabil dodati, da se naši prihodnosti slabo piše, ker se je v času njegove vladavine Slovenija tako zadolžila, kot ni bila zadolžena niti v času bivše Juge. Pa pozabil je povedati, da dober gospodar vedno da kaj na stran za hude čase. Še posebno takrat kadar je letina dobra. J. Janša in njegova company pa ne samo, da so vse zapravili, še zadolžili so vse Slovence tako, da nikoli več ne bomo prišli na zeleno vejo.

ja, to je pa pozabil dodati, da tonemo v krizo zaradi njega in njegovih kompanjonov.

Pa kaj bi to, pač pozabiš in potem s prstom kažeš na druge. Samo Slovenci smo pametni narod. Smo zato tudi pametno odločili na volitvah in bomo tudi vnaprej.

Ne WW ni bilo veh 68 ukrepov zanič. Daleč od tega. Nekateri bi bili celo dobri. Samo če predlagaš ukrep, potem moram tudi zagotoviti oziroma povedati od kod dobiti sredstva, da se ukrep lahko izpelje. Ker samo, da sprejmeš ukrep zaradi ukrepa, je to je dejansko neke vrste hobi, kot igranje golfa, kar zelo rač počne predsednik stranke SDS J.Janša.

Vsem znano. Ukrep zaradi ukrepa. Učinek ni pomemben.

največja paranoja je pa ta, da jih je večina že sprejtih, ali pa se že pripravljajo, čudn ne!!!:)

Dejta se z vrabčkom uglasit…tole kar sta napisali zaporedoma, se bere sila čudno…….

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

WW, ninej in vrabček se nimata kaj uglasit. Vsaka piše zase in razmišlja s svojo glavo. Tako, da v prihodnje ne mešaj ninej in vrabčka.

Očitno pa so pri tebi še vidne posledice ovčk… misliti in govoriti tako, kot je ukazal veliki vođa J.Janša. Sicer ni nič narobe. Če ti paše, o.k.

Samo mene ne mešaj v to.

Moj komentar je bil namenjen bolj ninej kot tebi…..
Ti pa lahko povem (kar sem sicer tukaj že napisala, pa bom za zihr še enkrat), da nisem fenica JJ , v smislu ovčk in čredice in vsega, kar se še lahko spomniš, da bi me žalila z JJ, tudi njegove stranke nisem volila nikoli)…..torej, go on pljuvaj po JJ….če ti je v veselje…

WW, očitno imaš ti neka čudna veselja, ki te osrečujejo, ali kaj. Jaz nikoli ne pljuvam po nikomur, to veselje prepuščam tebi.

Kot sem ti napisala, mene ne mešaj v to!

Če pljuvaš po meni je to že preveč……..pa ne se delat sedaj blond…..

ti bom kar citat nalepila:

…………
Očitno pa so pri tebi še vidne posledice ovčk… misliti in govoriti tako, kot je ukazal veliki vođa J.Janša. Sicer ni nič narobe. Če ti paše, o.k.

…………..

WW, blond si očitno ti. Ja res. Ti si začela, da se morava z ninej uskladit in pisat enako. Tako je torej več kot jasno, da si ti tako navajena. Zato sem ti tudi odgovorila.

Sicer pa WW, jaz vedno znova ugotavljam, da na tem (za druge ne vem, ker jih ne berem) forumu provociraš in se izživljavaš do same skrajnosti. Ko ti pa človek napiše resnico, pa … Pa saj nima smisla.

S teboj se jaz ne bom prerekala, ker mi to ni potrebno.

sem napisala da komentar ni bil namenjen tebi………ampak zagrabila si ti…….ker si bila dolgo odsotna ti priporočam,da malce prebereš ninej in njene komentarje…..mogoče ti bo moj komentar ( v tej, točno tej temi) ob katerega si se spotaknila postal malce bolj jasen……čeprav vseeno dvomim, ker nisem politični kompatibilna s tabo:)))))

Če ne bi naredili tako velike izgube z vinjetami, če se ne bi šli brezplačnih vrtcev in brezplačnih malic ter drugih populističnih predvolilnih ukrepov, bi pa mogoče res kaj več denarja ostalo za protirecesijske ukrepe.

Dejta se z vrabčkom uglasit…tole kar sta napisali zaporedoma, se bere sila čudno…….[/quote]

kaj se naj uskaldiva, ker pišeš, da je tale komentar namenjn meni, jaz ga pa ne znam dešifrirat, mi ti pomagaj, prosim!!???:))))

Protirecesijski ukrep je tudi povečan socialni izdatek države. Na ta način lajša stisko ljudi. Malica in vrtec spadata v to kategorijo. Socialna vlada pa bo to sedaj ukinila. Bravo , res vlada, da se šika.

New Report

Close