Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj je z našimi zdravniki??

kaj je z našimi zdravniki??

Zanima me zakaj zdravniki v bolnišnicah ne opravljajo svojega dela bolj odgovorno? Ali imam samo jaz slabe izkušnje z bolnicami in doktorji?

Lani sem bila na koncu z močmi, nisem mogla več nositi tega prekletega bremena na sebi…. odšla sem k svoji zdravnici, ji povedala da leto dni nimam menstruacije, da padam v nezavest, da imam vsakodnevne grozne glavobole…. in ona nič, rekla ni nič, sploh ni vedela kaj naj mi reče in me poslala domov. Naslednji teden sem prišla zopet, se zlagala da me glava boli samo v levem predelu, da me grozno moti svetloba, zvoki, poleg tega pa mi pred očmi švigajo zvezdice… Hja pa sem dobila napotnico za v bolnico! Imam baje migrenske napade ?!?! Pa anemijo, pa sekundarno amenorejo…Končno, se mislila, sedaj bodo videli in mi svetovali me pozdravili, končno. Pa nič, zopet nič… ne opazijo da so vse to le posledice, posledice te preklete groze zaradi katere sem tukaj… Ginekologu se z mano niti pogovarjat ni dalo, sobni zdravnik pa ni mogel najti povezave med glavoboli, amenorejo, izgubo zavesti, ranami na rokah… nič ostala sem 14 dni, opravila eeg, ekg, tc, mri, kri so mi vzeli nevem več kolikokrat…. pa nič, kaj jim pa je??? Na viziti sta me psihijater in psiholog samo ošvrknila spogledom. Nisem jima povedala, ker psihosomatskih obolenj sploh ne jemljejo resno, ne želim slišati stavka – saj si sama kriva. Pa nič, sem odšla domov in zapadla v še hujše stanje, skoraj ni več upanja, kdo naj mi pomaga če niti sami presvetli doktorji ne opazijo da je nekaj narobe??? A jim moram sama povedat diagnozo?? Ne morem, preprosto ne gre… zakaj ne vidijo sami??

Lana, kaj te pravzaprav teži?
Mislim, če ti v bolnici po pregledih niso ugotovili ničesar, potem nisi bolana.Ne glej na stvari tako črno. Pojdi v naravo, na sprehod, na kavo,…. pa boš na sebe gledala z bolj rožnate plati.

Ne obupaj!

po mojem je kaj v zvezi z možgani ali psiho, kar pa je za zdravljenje še zelo zavito v temo!

Poskusi kako alternativno metodo. Kjer odpove ortodoksna medicina, navadno pomaga alternativna.

New Report

Close