Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Laž na laž je metoda dela najpomembnejšega člana Pahorjeve vlade

Laž na laž je metoda dela najpomembnejšega člana Pahorjeve vlade

Minister Golobič je v svojem odzivu na razkritje njegove laži v zanj značilnem agresivnem slogu skušal vse skupaj naprtiti drugim, predvsem SDS in novinarjem. Namesto da bi odstopil, se je spustil v lov na čarovnice.
V mandatu vlade 2004 – 2008 so predsednik vlade in vsi ministri ter poslanci SDS podpisali etični kodeks, ki je predstavljal novost v slovenskem političnem prostoru. V skladu s tem kodeksom je bilo premoženje predsednika in članov vlade javno. Etični kodeks je bil pomemben korak naprej k transparentnosti delovanja javnih funkcionarjev. Obžalujemo, da se sedanja vlada za podpis takšnega kodeksa ni odločila. Vlada Janeza Janše je pripravila tudi zakon, ki je uzakonil javnost premoženja vseh nosilcev javnih funkcij. Na pobudo sedanjih vladnih strank je Ustavno sodišče ta zakon razveljavilo.

To, o čemer je t. i. “nova politika” zgolj govorila, je prejšnja vlada zahtevala in tudi uresničevala. Če se besede članov Pahorjeve vlade ne ujemajo z dejstvi, za to sedaj minister Golobič ne more obtoževati tistega, ki je ta dejstva raziskoval in razkril. Njegovi ostri napadi in njegovi poskusi iskanja krivca v SDS kažejo na to, da se je »nova politika« zrušila kot hiša iz kart. Takšna netolerantnost v politiki je zelo škodljiva za državo. Nazadnje se je to pokazalo v zavračanju partnerstva za razvoj 2+10, ki ga je Pahorjevi vladi dvakrat ponudila SDS, a ga vlada žal ni sprejela.

Minister Golobič je v sinočnjih Odmevih izjavil, da je nekdanji predsednik vlade Janez Janša izrecno prepovedal poslovanje s podjetjem Ultra. Tudi ta izjava je čista laž. Predstavniki Ultre so v času vlade Janeza Janše celo potovali z njegovo vladno delegacijo na uradne obiske v tujino in bili deležni enake obravnave kot vsa ostala podjetja.

Priznanje ministra Golobiča, da je njegovo podjetje Ultra imelo posle z državnimi podjetji, pa izraža hkrati svojevrstno priznanje klientelizma v času vladavine LDS, ko je bil g. Golobič njen generalni sekretar, njegova Ultra pa je v tem času posle v državnih podjetjih pridobila. Če temu ne bi bilo tako, potem jih tam tudi izgubiti ne bi mogla, kot sedaj zatrjuje.

V prejšnjem mandatu je poslanec SDS Pavle Rupar nemudoma odstopil, ko se je ugotovilo, da ni navedel vseh podatkov o svojem premoženju. Pričakujemo, da bo arhitekt “nove politike” Gregor Golobič zmogel vsaj približno toliko poguma.

http://www.sds.si/aktivnosti-2940/novice/laz-na-laz-je-metoda-dela-najpomembnejsega-clana-p/

Očitno bom morala naslednji teden nujno na depilacijo, preveč dlak se mi namreč dviguje, ko vidim na blogu kopirane članke s strankarskih spletnih strani.

Je Golobič velik lažnivec? Je, o tem ni nobenega dvoma. Ima pa ta stranka, s katere spletne strani kopiraš članke, v svojih vrstah tudi precej lažnivcev, tako da … Spomnimo se samo tistega famoznega sestanka o Mercatorju, o katerem Janša ni kakor nič vedel, potem pa se je izkazalo, da ga je celo on vodil.

Saj je logično, da smo bolj na strani svojih, ampak malo je treba pa tudi biti objektiven. Mislim, higienično je.

Minister Golobič je v svojem odzivu na razkritje njegove laži v zanj značilnem agresivnem slogu skušal vse skupaj naprtiti Golobič zmogel vsaj približno toliko poguma.
……………………………………

http://www.sds.si/aktivnosti-2940/novice/laz-na-laz-je-metoda-dela-najpomembnejsega-clana-p/%5B/quote%5D

Zaupaj nam, koliko ti dajo mentorji, da pišeš in kopiraš takšne bedarije!!
Še eno vprašanje imam. Koliko iz tvoje politične opcije jih ni prijavilo premoženja????

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Jaz osebno ne verjamem (je pa res, da sem po naravi zelo naivna), da kdorkoli tukaj karkoli kopira zato, ker je od stranke plačan. Menim, da to ljudje počnejo iz prepiračanja. Ljudje so bolj ali manj fanatični. Tisti, ki so bolj, mogoče menijo, da s tem, ko po forumih kopirajo strankarske razglase, svoji stranki pomagajo. Za enega gospoda, ki je pred moderacijo foruma (hvala, Primož, odlična poteza) vladal temu forumu s sto in enim vzdevkom, zanj vem da je fanatičen pripadnik zgoraj omenjene stranke in sem tudi na spletni strani te stranke videla dve njegovi fotografiji.

Sem pa mnenja, ker je to vseeno forum, da … Jaz raje vidim, da človek pusti povezavo in napiše o zadevi svoje mnenje, kot pa da kopira cele članke, svojega mnenja pa ne napiše, niti enega stavka ne.

O tem, da zadeve, kopirane s strankarskih spletnih strani, ne morejo biti objektivne, pa menda ni nobenega dvoma, kajne?

Jaz osebno ne verjamem (je pa res, da sem po naravi zelo naivna), da kdorkoli tukaj karkoli kopira zato, ker je od stranke plačan. Menim, da to ljudje počnejo iz prepiračanja. Ljudje so bolj ali manj fanatični. Tisti, ki so bolj, mogoče menijo, da s tem, ko po forumih kopirajo strankarske razglase, svoji stranki pomagajo. Za enega gospoda, ki je pred moderacijo foruma (hvala, Primož, odlična poteza) vladal temu forumu s sto in enim vzdevkom, zanj vem da je fanatičen pripadnik zgoraj omenjene stranke in sem tudi na spletni strani te stranke videla dve njegovi fotografiji.

Sem pa mnenja, ker je to vseeno forum, da … Jaz raje vidim, da človek pusti povezavo in napiše o zadevi svoje mnenje, kot pa da kopira cele članke, svojega mnenja pa ne napiše, niti enega stavka ne.

O tem, da zadeve, kopirane s strankarskih spletnih strani, ne morejo biti objektivne, pa menda ni nobenega dvoma, kajne?[/quote]
In zakaj strankarska obvestila naj ne bi bila objektivna!?
Janšo vseskozi napadajo da je švercal orožje, pa do danes še nobenega dokaza o tem in oblast je absolutna. Torej ni za verjet strankarskim občilom, da Janša ni švercal orožja????

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Zakaj strankarska obvestila niso objektiva? Je sploh vredno odgovarjati na tako zelo nesmiselno vprašanje? Seveda, prav verjetno je, da bomo na spletni strani stranke našli tudi priznanja o tem, kaj vse je zagrešil njen vodja. Pa naj gre za katerokoli stranko.

O tem, da zadeve, kopirane s strankarskih spletnih strani, ne morejo biti objektivne, pa menda ni nobenega dvoma, kajne?[/quote]

Kopiraš moje pisanje, le toliko, kot ti je všeč. Odgovori na vprašanje, ki sem ga postavil, da boš objektivna!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Kopiraš moje pisanje, le toliko, kot ti je všeč. Odgovori na vprašanje, ki sem ga postavil, da boš objektivna!!![/quote]

Ne zna. In potem dela svoj problem za problem drugih. Milo rečeno, precej skromno.

Kaj želiš od mene? Janša je prodajal orožje dol, ni bil pa edini. S tem orožjem so služili mnogi, drug drugemu krijejo hrbet in zadeva ne pride ven. Sicer pa lahko verjamete tudi, da so orožje dajali na jug zastonj. V končni fazi – naivnost pač ni kazniva.

.
V prejšnjem mandatu je poslanec SDS Pavle Rupar nemudoma odstopil, ko se je ugotovilo, da ni navedel vseh podatkov o svojem premoženju. Pričakujemo, da bo arhitekt “nove politike” Gregor Golobič zmogel vsaj približno toliko poguma.

http://www.sds.si/aktivnosti-2940/novice/laz-na-laz-je-metoda-dela-najpomembnejsega-clana-p/%5B/quote%5D

Zelo pomembna razlika pa je, da je Golobič Komisiji za preprečevanje korupcije prijavil VSO premoženje, medtem ko ga Rupar NI in je s tem kršil zakone in zavajal javnost, GG pa samo zavajal javnost.

Brez dokazov obsojaš gospoda Janeza Janšo in ga javno blatiš po forumu. SRAM TE BODI!

Njega in mnoge druge, kajne? Ampak ti braniš samo njega, za tiste mnoge druge ti je povsem vseeno.

Kateri so to mnogi drugi…draga nekomunistka…z besedo na dan pa bomo rekli kakšno tudi o njih….
ČAKAM…

Kr čaki na govejo župo, pa na klene slovenclje.

Kar pa se tiče laži pa vprašaj prejšnjega predsednika vlade, od kod mu stanovanje za 520.000 EUR na eni od najbolj elitnih lokacij v mestu. Iz plače v parlamentu- a….
Pa vprašaj prejšnjega ministra Gregca, zakaj še vedno prejema parlamentarno nadomestilo- oziroma ga je zadnjih 6 mesecev, obenem pa se pojavlja kot direktor kao inštituta in predava JU v Portorožu prejšnji teden. Ali je prijavil honorar.

Dejmo tisti z govejo župo tud mal okrog sebe pogledat.

New Report

Close