Kupim borovnice
Gospa ponuja normalno ceno za Gorenjski konec. No, jaz jih nabiram po naročilu, vendar tam kjer jih nabiram bodo zrele šele po 17 juniju.( v dolini pri nas pa so tudi že). Sem pa poceni( imam 6 eurov kilo, torej liter okoli 4 evre, oz. 4.20 pride), ker nisem Gorenjka (;-), celo eno naročilo imam v Kamniku, tako da enkrat jih bom pripeljala tudi tja.
Je pa tako, da je težko dati kontakt na internet. Se lahko javi inšpektor. No, jaz si ne upam.
Je pa razumljivo, da jih ne nabira vsak. Je kar težaško delo, pa vendar, vsak evro prav pride.
Trdno upam , da jih ne nabiras z “GLAVNIKOM”!? Kajti zaradi taksnih borovnicevje “izumira”![/quote]
Ne, nabiram jih na roke, ker na “grabljice” ne znam, niti jih nimam. Moje so lepe, brez listja, prve kvalitete. Nisem profesionalka, a če čem kaj zaslužiti (plača premajnha, da bi lahko šla za teden na morje) pač ceno spustim.Pa še v LJ nisem kjer so tako visoke cene.
Pa še eno dejstvo. Korošci jih nabirajo samo na grabljice, leta in leta in jih v parih dneh ko začnejo nabirati zmanjka. Seveda čakajo, da so vse zrele, jaz jih pa do takrat ko oni pridejo nabiram na roke. Pa še potem ker oni gredo samo po vrhu, spodaj pa ostajajo. In se mi vedno smejijo ko kdo pride mimo. IN Verjemite, še vedno so. Torej se nič ne uničuje. Že odkar pomnim so(20 let, moja teta pa 50), vsako leto ogromno. Uničujejo jih samo vsako leto sproti tisti ki poberejo še zelene (borovnice zorijo postopoma) na grabljice in jih potem več ni. Na planinah npr.. Drugo leto pa so spet. TO, da se uničuje je resnično samo MIT.
Dejstvo bi morda lahko vi pisali na moj mail desi.dere@hotmail.com.
Bi vam bila zelo hvaležna, lepo prosim. bi pa še mož do Kamnika prišel po njih, lahko po 17.6, bo dobro delo mojim otročkom. Ker jih ne kupujem niti zase.
Dejstvo, lepo prosim, če se mi oglasite na mail malamis@mail386.com
in mi pustite kontakt. Rada bi se z vami dogovorila za nakup borovnic.
lp
Dejstvo, pa še meni se prosim javite na mail martina.korunek@siol.com
Jaz bi jih tudi za otročke, pa ne moje, ampak otročke, ki so pri meni v varstvu.
Hvala in lp
Vaš mail ne deluje.[/quote]
Hm, čudno, meni namreč normalno deluje. Nič hudega, sem si že ustvarila nov mail, samo, da bi prišla do borovničk.
Če imate še voljo, vam posredujem nov mail:
Dejstvo, hvala za vašo dobro voljo.
Dejstvo, prosim če se tudi meni javite na mail: petica76@gmail.com
LP
Dejstvo prosim, če se mi javite na mail cebelca001@hotmail.com.. kupila bi minimalno 30 kg borovnic če se bo dalo
lp
Prosim, če me kontaktirate na bucka74@gmail.com. Smo iz Velenja in zainteresirani za nakup.
Pozdrav!
Videl sem oglase, da kopujete borovnice. Mi jih prodajamo v neomejenih količinah. Cena je 7 evrov za Kg. Borovnice so gozdne dnevno sveže in čiste. Naša dostava se začne 20.6.2009. Dostavo imamo v Maribor-Celje-Ljubljana-Koper in vseh na vseh bližnjih lokacijah na tej poti.
V kolikor ste zainterisirani me kontaktirajte na email: borovnice1@gmail.com
Lep pozdrav!
Rok
Lep pozdrav!
Prodajam sveže (gozdne)borovnice po naročilu! 1liter = 7€ Nahajam se v velenju!
Več informacij:
ella_150@hotmail.com
Dejstvo….niste se mi javila na mail bucka74@gmail.com, če se lahko dogovoriva za nakup borovnic. Prosim, če mi lahko sporočite ali jih lahko dobim pri vas, ker bom drugače začela iskati drugje. Hvala.