Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek 4-letnico boli glava

4-letnico boli glava

ali kdo ve ali kaj takega razsaja že drudi dan hčera jamra da jo boli glava, kojo vprašam kje pravi da cela glava? drugače je v ponedeljek dobila ospen ker je bilo ugotovljeno da ima angino, zdaj pa me skrbi zakaj bi jo lahko bolela glava? stranske učinke oziroma neželene učinke sem prebrala in ni omenjen glavobol?

lp

zakaj pa bi bil glavobol stranski učinek antibiotika, ko pa je glavobol skoraj vedno prisoten pri angini in vročini???

ko smo odrasli bolni nas tudi boli glava.vzamemo lekadol.tudi za otroka je fino,če imaš calpol 4ml.pozdravite se.

Tudi mene že 4. dan boli glava. pa ne morem ugotoviti zakaj.

v Lj. vrtcih baje razsaja virusni menengitis-hud glavobol in bruhanje

hvala za odgovore, danes več nič ne jamra da jo boli, me pa zdaj skrbi ta virusni meningitis ker je predvčerajšnjem ponoči enkrat tudi bruhala ampak čisto čisto malo, zdaj se pa bojim da je to to, vendar da jo ne boli več glava ker ji je ta antibiotik že prijel – v ponedeljek pozno popoldan je začela z jemanjem, sicer piše da če je virusni da se zdravi z počivanjem in zniževanjem temp, – le te ona nima že od ponedeljka …

lp

Sama delam v enem od vrtcev s precej primeri vir. meningitisa. sama sem sicer dobila angino in vnetje ušes, sem pa vprašala tudi za men., ki sem ga enkrat že prebolela ( z zelo hudimi posledicami). Torej: ZNAKI SO TRD IN BOLEČ VRAT, SILNI GLAVOBOLI IN BRUHANJE, potrdijo pa ga lahko samo z lumbalno punkcijo. Če se bodo bolečine nadaljevale, se le pojdite pokazat! Srečno!

New Report

Close