Najdi forum

Splash Forum Politični čvek ti šment glej glej

ti šment glej glej

nič ne ve nič ni podpisala, hahahaha!!!!pojma nima!!!:)))))))))

http://www.finance.si/250595/Esotech_nekdaj_v_delni_lasti_ministrice_posloval_z_UKC

……. Dva meseca, preden je Zofija Mazej Kukovič postala ministrica za zdravje v Janševi vladi, je podjetje Esotech, v katerem je imela Kukovičeva več kot petinski delež, z ljubljanskim UKC sklenilo…………..

In kaj zdaj? Saj še ni bila ministrica in ni zlorabila svojega ministrskega položaja za neko ugodnost, kot sta to (DOKAZANO) storila Golobič in Vlačič!

Ja, ninej, ker pol, ko človek postane minsiter je vendar znano, da volk dlako zamenja. Potem se je namreč sproti vse spomnila in vse podpisala :)))

Dajte no, isti so!

hehehe, za tiste, ki ste pozabili kdaj je bila ptredlagana imenovana pa še malo kasneje!!!!:)))

predlagana:
05.09.2007

Premier Janez Janša predlagal novo ministrico za zdravje in novega ministra za promet

Predsednik Vlade RS Janez Janša je danes predsedniku Državnega zbora RS Francetu Cukjatiju poslal predlog za imenovanje Zofije Mazej Kukovič za ministrico za zdravje in mag. Radovana Žerjava za ministra za promet.

prevzem poslov:

Primopredaja poslov na ministrstvu za zdravjePosted: 11th September, 2007, 11:56pm UTC
12. 9. (STA) – Po včerajšnjem imenovanju ministrice za zdravje Zofije Mazej Kukovič, ji bo njen predhodnik Andrej Bručan danes dopoldne na ministrstvu za zdravje predal posle. Ministrica je v državnem zboru prejela podporo 48 poslank in poslancev, njenemu imenovanju pa jih je nasprotovalo 23.

……………………………………………………………

hehehe važn je, da ni vedela nič o svojem poslu!!!:))))))))

hehehe pa še ena njena cvetka, sam ne vem za koga je naredila največ!!!:)))

***Nekdanja ministrica za zdravje Zofija Mazej Kukovič o svojem ministrovanju
20.05.2009

Zofija Mazej Kukovič

Pokažite mi ministra, ki je v enem letu, kolikor sem bila ministrica, naredil več.

http://direkt.si/izjava_dneva/nekdanja_ministrica_za_zdravje_zofija_mazej_kukovic_o_svojem_ministrovanju/131241

Ah, ste zlobni.

Guncat se zna pa ona še zmer tanarbolj 😉

hehehe, ja velik bolj kot Zidar, ki pada iz guncance!!!:))))

New Report

Close