Najdi forum

Splash Forum Politični čvek kaj pa praznik-18-polnoletnost

kaj pa praznik-18-polnoletnost

kaj je to zgodba o uspehu?
kako bomo polnili prazno vrečo? ni drugih šans kot dvig davkov.
bravo naši, dajmo.
tako in tako že vzdržujem enega penzionista, dajmo še.

Ne boj se, saj praznujejo. Tudi tisti, ki so bili proti samostojni Sloveniji. Danes je slovenska avtoriteta, v času osamosvajanja je pa sejal pesimizem med slovenci. Najboljše se je obračati po vetru, ane g. T ?!

Jaz bom praznoval kot se spodobi za največji Slovenski praznik, ko bomo pa še komunistične simbole zamenjali tej bo pa pravi praznik zavednih ne zavedenih Slovencev!
Tako ali tako folk nima nobenega domoljubja:(

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Ti že, ampak komunisti niso mirni. Saj vidiš, da še dandanes nekateri najbolj zaslužni ljudje, da je Slovenija sploh samostojna, prejemajo vabila na nekakšne politične procese. Slavnostni govornik bo pa človek, ki leta 1991 ni verjel v samostojno Slovenijo!

Hja, človek, ki je najbolj zaslužen za osamosvojitev Slovenije bo pa drug mesec lahko govoril na sodišču. Tokrat mu bo menda dovoljeno govoriti v slovenščini.

Take imamo in ovce jih izvolijo. SRAMOTA!

Nobenega spoštovanja nimamo do tega za naš narod izjemnega dogodka. Verjetno bo po sluzavcu zapel kakšen jugo nostalgik ali pa bodo kolo zaplesali. Včasih me je prav sram ko vidim kakšne imamo. Če pomislim na praznovanje dneva neodvisnosti par let nazaj na Floridi, se mi kar milo stori pri srcu…ampak ne mi smo bolj papeški od papeža! Mi malikujemo in za govorce vabimo petokolonaše.

PS: Za Primoža! Da ne bi slučajno brisal, ker je čista resnica!

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Točno tako! Danes si v Sloveniji bolj spoštovan, če si “izbrisan”, kot pa veteran vojne za Slovenijo. Ciganom država plačuje elektriko, vodo, telefon, televizijo, Elka Strojan prejema mesečno čez 1000€ podpore, upokojenci in brezposelni pa ne prejemajo niti 500€ !
To je svinjarija, ki so jo zakuhali komunisti, ki prav v tem času vodijo državo v propad.

New Report

Close