‘Pahor zlorablja represivne organe’
”Več kot polovica članov moje vlade ima takšna in drugačna vabila s strani policije, informacijske pooblaščenke, Kosove komisije, različnih sodišč, Virant, Mate, Šturm, Zver, generalni sekretar vlade,” je dejal Janez Janša.
Ne samo, da se je koalicija premierja Boruta Pahorja odločila, da bo uporabila represivne organe v politične namene, vlada ustvarja celo koruptivno okolje ravno zato, da bi politični vpliv imela, trdi Janša.
Zaslišanje osumljenca Janeza Janše na policiji bo 2. julija. Janša bo na zaslišanje šel, a tudi kriminalist, ki vodi postopek, Stojan Belšek, po Janševem mnenju ni izbran naključno. Janša trdi, da naj bi imel ta kriminalist v prejšnjem mandatu v policiji zaradi nezakonitega napredovanja težave, zdaj pa bo politično poslušen.
Vir vsega tega je gotovo izjava bivšega predsednika vlade, a ne ? Vsak normalen državljan se je dolžan odzvati na vabilo policije, zakaj se tudi on ne bi in to brez drame.
Mene bolj zanima, zakaj J.J. živi v proizvodni hali sredi Grosuplja. Pa lastniki te proizvodne hale poslujejo z državo- državnimi podjetji, pa tudi z tujimi vladami. Toliko o Ivanu in njegovem pozivu, kajti na naslovu kamor je poslano vabilo- objavljeno v Financah je proizvodno podjetje Coocinox- tel 1 786 13 13, pa med referencami ima tudi Petrol pa makedonsko vlado! Le kje živi bivši predsednik vlade – revež ubogi- med stroji. Pomagajte mu raje,da bo imel spodobno stanovanje.
Jaz nisem plačana zato, da bi lepila kakršnekoli linke, sicer pa vam ne zadostuje tudi link in dokazi, ki bi jih nekdo prinesel na pladnju. Zakaj pa se potem obregujete ob ninej, ko vam nalepi link. Pa vam takrat tudi ni prav, sedaj bi pa link, he,he…. mene ne boste….
O eniizmed mojih laži na tem forumu, pa ti 2 x not ne moreš razpravljati, ker si čisto nov (ali pa kot si s tem sam dokazal stari pod novim nickom).
Vidiš, to ste pa skrivači, ki si ne upate pogledati resnici v oči. Druge pa obtožujete laži in …. sploh pa te diskreditacije, to mi gre najbolj na živce.
Prosim, da dodaš kakšen link do dokumenta, ki potrjuje tvojo izjavo.
drugače bo to še ena izmed tvojih 1265 laži na tem forumu!
Veš, tudi jaz lahko izjavljam neresnice, samo zato, da bi diskreditiral nekega politika.[/quote]
frančišek, saj jih, me nisi razočaral!!!
tvoja morala je res na dnu, če potrebuješ podporo svojih miljontih nickov, veš dolgčas se preganja tudi drugače!!!:)))))))))))))
Spomnite se liberalca Grosa. Nihče ga ni poslušal, da se komunistično oblast obelodani kot ilegalno oblast. Takrat so se imeli Pučnik, Janša, Peterle, Kučan in ostali bizgeci še preveč radi. Imeli so skupni cilj razbiti Jugoslavijo, priti na oblast in zajebati narod. Vse našteto se jim je uresničilo, le komunisti so jih sedaj popolnoma odjeba… Prav jim je, saj so dokazali, da so še večji pokvarjenci od komunistov. Če primerjamo ti dve drhali je rezultat približno tak: komunisti 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} procentna drhal, ostali takoimenovani pohabljeni desničarji 350{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} drhal. Rezultati delovanja skupka 450{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} procentne drhali so očitno vidni in otipljivi. Rešitev problema – KAMA!!!
Prosim, da dodaš kakšen link do dokumenta, ki potrjuje tvojo izjavo.
drugače bo to še ena izmed tvojih 1265 laži na tem forumu!
Veš, tudi jaz lahko izjavljam neresnice, samo zato, da bi diskreditiral nekega politika.[/quote]
frančišek, saj jih, me nisi razočaral!!!
tvoja morala je res na dnu, če potrebuješ podporo svojih miljontih nickov, veš dolgčas se preganja tudi drugače!!!:)))))))))))))[/quote]
Spet me za nekaj obtožuješ! Klkasični levak, brez dokazov bi te diskreditirali…
Če bi imeli kakršenkoli dokaz…verjemi da bi ga objavili na BBC ne samo pri nas….tako se pa ustijo po svojih časopisih, kjer tudi poste ki jim ne pašejo z veseljem brišejo…tudi tule na tem forumu so Primoža prisilili da briše vse poste ki ne hvalijo strank, ki imajo predhodnico v ZVEZI KOMUNISTOV!