Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Vrtoglave izgube v NEK

Vrtoglave izgube v NEK

Romana Jordan Cizelj – a ni to evropska poslanka iz stranke SDS!!!

prmejduš da je!!!:)))-http://www.rjordancizelj.si/

mah saj itak ni kriva, saj je iz najbolj poštene stranke SDS!!:)nenene nemogoče!!!:))))))))))))

http://24ur.com/novice/slovenija/drazja-elektrika-zaradi-tveganih-nalozb.html

Romana Jordan Cizelj – a ni to evropska poslanka iz stranke SDS!!!

prmejduš da je!!!:)))-http://www.rjordancizelj.si/

mah saj itak ni kriva, saj je iz najbolj poštene stranke SDS!!:)nenene nemogoče!!!:))))))))))))

http://24ur.com/novice/slovenija/drazja-elektrika-zaradi-tveganih-nalozb.html%5B/quote%5D

Ninej!

To ne more biti res! 🙂

hehehe, seveda ne more, zato pa so zagovorniki poštenjakarjev v SDS tako tiho, hmmm so ostali brez komentarja, še frančišek!!!:))))))

Če v Sloveniji ni nič drugega narobe, se nam ni treba bati za svetlo prihodnost.

o saj je, a si spregledal še druge teme, nap. zvon1 in njegovih 21miljonov dolgov!!!a ni to dogajalo tudi v enem energetskem podjetju!!!

mik, verjemi da bomo njihove napake in požrešnost še dolgo plačevali, pa te res nič ne moti!!!???:)))

Kot prva dama upravnega odbora sklada NEK, ki je namenjen zbiranju denarja za razgradnjo jedrske elektrarne Krško, NAJ BI Romana Jordan Cizelj vlagala v tvegane naložbe, ki pa se niso obrestovale.

NAJ BI vemo kaj pomeni. Torej avtor tega članka nima dokazov, da je res, kar je napisal.
Če bi imel dokaze bi napisal JE in ne NAJ BI.

Tako da ninej in Urgroßmutter meni se zdi, da prehitro odpirate šampanjce!

o saj je, a si spregledal še druge teme, nap. zvon1 in njegovih 21miljonov dolgov!!!a ni to dogajalo tudi v enem energetskem podjetju!!!

mik, verjemi da bomo njihove napake in požrešnost še dolgo plačevali, pa te res nič ne moti!!!???:)))[/quote]

Drobiž, v primerjavi z onimi drugimi. Ta vsaj ni spravljala v svoj žep. Še ne.

Ne pa ni šlo za drobiž.

Sami nesposobneži! S tujim denarjem se je lahko preseravat.

Ima pa fris se režat bebavo v kamere 🙁

Kako takim privzgojit odgovornost na stara leta? Naj se ji do konec življenja usedejo na plačo, toliko da bo na mesec dobila neto ven kakšni 400 do 500 evrov, pa da jo pol vidimo, kako sladek bo njen nasmeh in kako urejena frizura, ko se bo morala česat čist sama :)))

hahaha, ja od kje pa pol takšen minus, a to ni zadosten dokaz, kaj bi še morali dokazovat, al je nesposobna al pa, hmmmm……..????itak pa ja, saj vam verjamem, vsi iz SDS-a so tapravi poštenjakarji!!!!:)))))))))))

Ne verjamem.
Je pa res, da so naredili zaenkrat še neprimerno manj škode kot Drnovškovi in Ropovi liberalci ter Potrčevi nevemkajsože.

mik, še dobro, da ta vlada ne govori o njihovih napakah in primanjklajih, sicer pa mislim da bodo povedali tudi to, ko bo prišel čas!!!:)))

je pa res, da 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ljudi lahko prepriča le njihov vodja, kaj čmo takle mamo, so nekdaj rekli!!!:))))

Hm, nevem, no, ampak v teh sedmih mesecih njihove vladavine od njih še nisem slišal kaj drugega kot naštevanje napak prejšnje vlade. Še dobro, da nam vsaj standard ne pada, imam pa en zoprn občutek da bo prišel tudi ta čas.

Hm, nevem, no, ampak v teh sedmih mesecih njihove vladavine od njih še nisem slišal kaj drugega kot naštevanje napak prejšnje vlade. Še dobro, da nam vsaj standard ne pada, imam pa en zoprn občutek da bo prišel tudi ta čas.[/quote]
Ti imaš občutek, jaz imam pa dejstvo in to črno na belem dokazano, da bo jeseni velika večina tenko piskala….aja sej bo gospod Janez Janša kriv:)

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Hm, nevem, no, ampak v teh sedmih mesecih njihove vladavine od njih še nisem slišal kaj drugega kot naštevanje napak prejšnje vlade. Še dobro, da nam vsaj standard ne pada, imam pa en zoprn občutek da bo prišel tudi ta čas.[/quote]

eh, vidiš jaz pa poslušam samo kako bi opozicija to znala bolje, hmmm očitno gledava in bereva čist druge cajtnge al pa živiva v dveh različnih državah!!!

Ti imaš občutek, jaz imam pa dejstvo in to črno na belem dokazano, da bo jeseni velika večina tenko piskala….aja sej bo gospod Janez Janša kriv:)[/quote]

o prov gotov da bo, pa ne samo on, vsa njegova al pa vaša politična elita!!!

Frančišek, z veliko začetnico, pojma nimaš, res ne!!!

Čakamo ninej….aja z veliko Ninej…partija že kaklkulira ZDA po partijskem propadejo čez 3 dni…torej smo mi središče sveta….po zakonih narave se temu reče drek

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

To je pa jasno kot beli dan. Slabše bi res težko. Toliko firm kot letos, ni propadlo niti takrat, ko smo se osamosvajali.

To je pa jasno kot beli dan. Slabše bi res težko. Toliko firm kot letos, ni propadlo niti takrat, ko smo se osamosvajali.[/quote]

joj mik, že miljonkrat prežvečena tema, te bi mogle že zdavnaj in še najolje bi bilo če bi v času velike gospodarske rasti in najmanjše brezposelnosti, glavn da je bilo na zunaj lepo videt, hmmm ja pali to pri raji, res!!!!:)

To je pa jasno kot beli dan. Slabše bi res težko. Toliko firm kot letos, ni propadlo niti takrat, ko smo se osamosvajali.[/quote]

joj mik, že miljonkrat prežvečena tema, te bi mogle že zdavnaj in še najolje bi bilo če bi v času velike gospodarske rasti in najmanjše brezposelnosti, glavn da je bilo na zunaj lepo videt, hmmm ja pali to pri raji, res!!!!:)[/quote]

Meni je to popolnoma jasno in če kaj dam Pahorju prav, je to, da je ugriznil v to kislo jabolko. Si pa predstavljam, kako bi ti skakala v luft, če bi to kar bi moral (pa ni) naredit Drnovšek že v svojem prvem mandatu, storil Janša.

dajte no, dobro veste da so tečaji VP padli, zato je logično da je vrednost v skladu manjša, čez čas bo zopet zrasla in to bo uspeh novega vodstva, mater ste ovce

Ovce gor, ovce dol, pa imajo eni le prvovrstno temo za pljuvanje po … kom že? Ahm, po stari novoizvoljeni poslanki, ki so jo do zdaj mediji pustili pri miru. Začuda. Ja, bi znalo biti tako kot praviš! Bomo videli – daj, če je možno, ko se bo to zgodilo, nas vse spomni na te tvoje besede. Ok?

se strinjam ninej, dodajam pa samo to. Če bi sedanja vlada začela govoriti o napakah prejšnje vlade, potem bi lahko 24 delala samo to. Toliko je bilo tega. Pa ne samo napak, saj se ve, tako da ne rabim tega ponavljat.

Ninej dobro se držiš!!!! ha,ha,ha jim daš vetra….

joj mik, že miljonkrat prežvečena tema, te bi mogle že zdavnaj in še najolje bi bilo če bi v času velike gospodarske rasti in najmanjše brezposelnosti, glavn da je bilo na zunaj lepo videt, hmmm ja pali to pri raji, res!!!!:)[/quote]

Meni je to popolnoma jasno in če kaj dam Pahorju prav, je to, da je ugriznil v to kislo jabolko. Si pa predstavljam, kako bi ti skakala v luft, če bi to kar bi moral (pa ni) naredit Drnovšek že v svojem prvem mandatu, storil Janša.[/quote]

veš mik, sem že nekjakrat napisala zakaj sem pred 5 leti volila Janšo (bila so ga polna usta reform), med drugim je bila tudi politika gospodarstva in o tem sem že veliko napisala, poglej nazaj. če se ti da!!!:)))

frančišek, poglej datum, v letu 2008-ki nima nič skupnega z recesijo in padanjem delnic!!! no ja razen v decembru, ki pa verjetno ne more požret vsega dobička!!!

dej prosim te preden začneš zagovarjat si najprej dobro preberi, bi ti koristilo!!!!:))))))))

Imam občutek, da si šla z dežja pod kap in dala svoj cenjeni glas enemu tiču.

New Report

Close