Najdi forum

Splash Forum Politični čvek JULA IN INDIREKT

JULA IN INDIREKT

Naša Jula pravi, da samo tisti in res samo tisti, ki berejo rumeni cajtng INDIREKT nekaj veljajo in v tem cajtngu je napisana tudi vsa resnica.
Vsi ostali, seveda vključno z mano, pišemo izmišljotine.

Tako, da se ve, kje se najdejo verodostojne informacije.

JULA pravi v INDIREK-tu.

Ker je spoštovana Jula odprla novo temo o vrabčkih, ki lažejo, se seveda spodobi, da tudi Jula dobi svojo novo temo.

Enakost za vse.

Se strinjam Jula, julasta.

Pa koga za vraga misliš tole zanima, kje jaz kaj prečitam in kako me ti napadaš???
Se boš morala kar sama s sabo kregat, jaz na te finte ne padam.
Pa lahko noč.

A tako, jaz tebe napadam. Kaj sem ti pa jaz naredila. Ti si meni obsodila in grdo govorila o meni, ter me naganjala in foruma.

Tudi s tvojim spominom je očitno nekaj hudo narobe.

Tudi tebi lahko noč. Sem ti že zaželela v prejšnji temi, pa sem prepričana, da ne bo škodilo, če ti še enkrat. Bo lepša noč.

čiv, čiv, čiv….

vrabček, za dobrim konjem se praši, to si štej v velik plus!!!:))))))

a zato tema o JULI?

Pametno.

Odgovarjam Miku, ker z ninej in vrabčkom pač ni mogoče komunicirati ker imata vedno prav.
Vrabček je namreč navedla neresnico, naj bi Janša dobil stanovanje na razpisu za mlade družine , kar je navadna laž. Z Urško pač kupujeta večje stanovanje.Imata dovolj solidne dohodke, da si ga kupita in jima ni treba kandidirati na razpisu.
Sedaj modruje, kako neverodostojen vir, da sem navedla (Indirekt), ko sem demantirala njeno laž. Me zanima kje je pobrala svojo laž, ali pa jo plačajo, da jih trosi naokoli. Če to ni res še toliko slabše, pomeni, da je popolnoma zaslepljena od sovraštva do JJ.

Ej ninej, hvala, ti. Ja se strinjam. Tako se vidi, da smo dobri konji.

Naša Julčka pa izgleda, da je danes šla bolj zgodaj spat.

Vrabček,
dober večer!

Jaz sem pa še pokonci, ne dolgo nazaj sem prišla pogledat kaj pišejo.
Evo, tebe sem našla. 🙂

Lahko noč in lepo se imej!

Prababi ravnokar sem ti pisala. Ej midve sva na liniji. To je pa prenos misli.

Sem vesela, da sva se slišale.

Tudi tebi lahko noč.

Prababi ravnokar sem ti pisala. Ej midve sva na liniji. To je pa prenos misli.

Sem vesela, da sva se slišale.

Tudi tebi lahko noč.[/quote]

Vrabčica, ja, ja energija vleče, se steka skupaj. 🙂
Ena tukaj, druga tam, ha ha.

Lahko noč, ura bo kmalu polnoč! Bodi dobro in lepo in l.p.

Se mi zdi, da je čisto vseeno, kje kaj prebere, ker tako ali tako vsi po vrsti lažejo, pardon pišejo napake.

Se strinjam z zgoraj napisanim Relika, ne samo da lažejo oziroma pardon “pišejo napake” zavajajo in podtikajo. In to je tisto najbolj podlo. Zavajanje, in podtikanja me bolj moti, kot laži same. Zavedajo se, da je to dvoje težje dokazljivo, kot laž sama.

Samo poglej primer naše Jule. Odprla je novo temo o lažnivih vrabčkih, ko pa sem ji z isto mero vrnila in odprla temo Jula in indirekt je bila pa prizadeta in mi je zgoraj napisala, da zakaj jo jaz napadam in če bi se rada kregala, ona se pač z menoj ne bo. Vidiš to je živi primer zavajanja javnosti na forumu in podtikanja.
Grdo, da grše ne more biti.

Se strinjam z zgoraj napisanim Relika, ne samo da lažejo oziroma pardon “pišejo napake” zavajajo in podtikajo. In to je tisto najbolj podlo. Zavajanje, in podtikanja me bolj moti, kot laži same. Zavedajo se, da je to dvoje težje dokazljivo, kot laž sama.

Samo poglej primer naše Jule. Odprla je novo temo o lažnivih vrabčkih, ko pa sem ji z isto mero vrnila in odprla temo Jula in indirekt je bila pa prizadeta in mi je zgoraj napisala, da zakaj jo jaz napadam in če bi se rada kregala, ona se pač z menoj ne bo. Vidiš to je živi primer zavajanja javnosti na forumu in podtikanja.
Grdo, da grše ne more biti.[/quote]

Zadnje čase nisem spremljala tukajšnjega dogajanja, zato ne vem, kaj Ti je očitala. Potolaži se. Star slovenski pregovor pravi: Če mačku na rep stopiš, zamijavka. Čim bolj je kritika uperavičena, tem bolj glasno protestira.

Vidve sta pa zlobni levičarski komunistki, ki kujeta zaroto proti svobodni članici tega foruma in kratita njeno svobodo govora…tipično udbovsko…hahahahahahaha…

Ksantipa , hvala. Se nima smisla sploh branit, ko napadejo takšni kot sta vrabček ali ninej…
Sem samo demantirala laž, ki jo je napisala vrabček, in ja, ko mački stopiš na rep zamijavka…

julči, a nisi skužila, da se ksantipa norca dela.

Vrabček, Indirekt gor ali dol, razkrij nam vendar kje si dobila ta podatek, da sta Janša in njegova Urška dobila stanovanje preko razpisa za mlade družine, kot si omenila v eni od debat !
To je bilo namreč bistvo najinih debat, aneda, zato ne odvračaj pozornosti drugam. No, povej , lepo prosim ! me res zanima.

Nisi se obrnila na pravo osebo, ta zna samo čivkat…čiv čiv čiv

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

To je tudi nekaj frančišek. Priznaj, vsaj nekaj znam.

čiv, čiv, čiv, ja pa res ne zna odgovorit na eno sila preprosto vprašanje…

New Report

Close