Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tinkara Kovač

Tinkara Kovač

Včeraj na MMS sem jo videla po dolgem času. Super izgleda. A veste kje sedaj živi, sta z očetom otroka skupaj ali ne?

Ja, jo poznam. Malo več v zvezi z Zvazdanom Martičem in Andero Frego…kdo je ata, ali živijo skupaj…? Preveč vprašate ! Ima menda otroka’? S kom? Pojma nima.

Zvazdan? Andera Frego? Oh, sveta preproščina………..

Pisat ne zna, ve pa vse.:-)))

Živi nekje na Krasu, je skupaj z otrokovim očkom, ki je drugače arhitekt in mu je ime Matej

Tinkara & family živijo v Lokvi.

Nekje na Krasu so.Nočejo publicitete.

Ja res jo je materinstvo polepšalo. Ja res živi z očetom deteta na Krasu. Ja res je bila v teh zvezah prej. Sem pa zadnjič videla Zvezdana na Železniški postaji v Lj. in me je dečko fejst presenetil, ker ga že dolgo nisem videla in je prav dober tipček, s še vedno bujno grivo.

se skrit se ne moreš, usak ve kje si doma.

Meni pa ni jasno kje je tega Mljača našla,res ne.

A ni več skupaj s tem Andreom Flego? Zgleda, da z ničemer nisem več na tekočem….

Meni pa v nastopu včeraj na MMS ni bila prav nič všeč.Takoj mi je padla v oči, da nima nobenega žara v očeh in veselja.Če samo primerjam z Aniko Horvat.

Z Andreo Flegom pa že kar lep čas nista par več. Kje ga je našla, kaj te briga kje, samo da je njej ok. Kje je pa una luštna Ana, ali kaj že je, Skočirjevega Gregata našla, pa res ne vem. Lahko je jack, ampak skupaj pa po moje nimata res nič. Tole je po moje kratkega daha.Ampak, kot rečeno, če jim paše, …

Če vemo kje je Obama doma hahaha, pa Oprah, pa,,,,,, res ne vem kje je problem, če vemo kje je Tinkara doma. Svet je ena mala vas v globalu, a ne.

Skočir je terna proti zafnani infantilni Dolinarci. Jaz se prej sprašujem, kako je lahko z njo. Bljak.

A Skočir je terna, no pa naj bo. Zelo velika šterna morda – glede na količine alkota – terna pa zihr ne. Zafnana infantilna – ne tako, punca je dala za svoja leta že kar dosti skozi. Saj si kdaj brala kak intervju – glede bolezni, zato ne bodite škodoželjni. Naj se naužije življenja, pa magari infantilno. Ne sodi po videzu, znotraj se veliko lahko skriva. Dobro in slabo.

Pa kdo je ta Ana??

Ana Dolinar, igralka, hči napovedovalca Janeza Dolinarja in igralke Bernarde Oman. Igrala je z Osenarco v Swingerjih. Pa v tisti reklami za Adriatic – jst ti rečm, najboljša zavarovalnca…. Nagravžna je, ej. Osladna.

Imaš dober nick. Pove vse.

Iščem kontakt s. Tinkaro Kovač

Artur Štern je ograjen na Vrabčah.

New Report

Close