Dober bioenergetik???
Živjo!
Javi se mi na mail… winghorse1@gmail.com, zvečer ti odgovorim.
Božidar Djurica, tudi tri knjige so prevedene, pozdravil hudo alergijo deklici, kateri niso prijela nobena zdravila več
http://www.zivljenjsko-kozmicna.net/wpslo/?p=20
za otroke je baje najboljši Domančič, dela nekje v Kranjski gori (mislim, da v nekem hotelu). Sicer je pa polno njegovih učencev, ki delajo po njegovi metodi.
Sem bila pred 14 dnevi v Topološčici in sem videla v hotelu reklamo, da dva terapevta – bioenergetika delata po njegovi metodi.
Jaz sem pred leti s svojim otrokom obiskala kar nekaj bioenergetikov, nisem imela nobene slabe izkušnje, sem pa trdno prepričana, da mu je zelo pomagalo. Seveda vse stvari se ne morejo čist pošlihtat, določene pa se da kar dobro.
viktor kotolupov-bioenergetik
Rad bi podal svoje mnenje o njem, ker sem v času iskanja dobrega bioenergetika pogrešal direktne osebne izkušnje ljudi z zdravilci na internetu.Torej, tip zelo rad in zelo veliko govori o sebi, hkrati pa ni niti malo pozoren na to, kar sam poveš. Mene je vedno znova, med vsako novo terapijo (bil sem večkrat pri njem) spraševal ista vprašanja (npr.kolkokrat na dan ješ), sploh si ni zapomnil kar sem mu zadnjič povedal. Govoril je o tem, kako moraš počivat, da ozdraviš, kako vsaka aktivnost(mišljenje, pogovarjanje) jemlje energijo telesu, ki bi jo sicer porabilo za zdravljenje, hkrati pa je tip namesto da bi držal roke na mojem telesu in vanj usmerjal energijo, v govorniškem zanosu mahal z rokami po zraku. Mi ni ustrezal, zato mi tudi ni mogel pomagati.
To ne pomeni, da odsvetujem obisk pri njem, vsak mora pač sam probat, kaj mu paše in kaj ne.
Še cena: 50eur na uro.
rada bi odgovorila na tisti članek o Viktorju.
iz lastnih izkušenj vam lahko povem da je Viktor najboljši bioenergetik in vam bo RESNIČNO POMAGAL!!! Kar se tiče tistega da ne posluša je čista LAŽ!! Osebno vam zagotovim da mi je Viktor prisluhnil kot mi ni še nihče!! In ne samo prisluhnil-v najtežjih trenutkih mi je stal ob strani in mi pomagal, oziroma če sem povsem iskrena mi je podaril novo življenje!! Kar se pa tiče komentarja da ura stane 50 evrov… za primerjavo:to je “šteka” cigaretov,dvo mesečna naročnina na časopis…razmislite…
Zelo pomemben je tudi podatek da Viktor ni samo bioenergetik temveč je tudi zelo dober znanstvenik-predlagam da si preberete njegove članke!!
Če ste se odločili za bioenergijo je Viktor Kotolupov pravi naslov!!!
saj ga jaz nisem hotela kritiztirati! ampak roko na srce, res je samovšečen tip! znanstvenik tudi, ja. sem vse prebrala, tudi pritegne te k sebi. energije ima sigurno veliko,. Sem tudi mnenja da je pomagal sinu. Dobil je apetit, itd. Ko sem jaz hodila k njemu, ni bilo nobenega odziva o njem na internetu, res sem bila zmedena, ker ko enkrat daš 500 evrov in ti tip pravi, da je treba še pa še. Do kdaj? Res, vse bi dali za zdravje. Ampak vsega pa spet ne. Če nimaš kje vzet!
Glej refe./links na http://www.kotolupov.si
Pina Gregl je dobra zdravilka in bioenergetičarka. Meni je osebno pri prvem pregledu ugotovila vse moje prejšnje bolezni, tudi slabe misli za katere sem vedela samo jaz.
Ne vem njene številke, bi jo pa tudi jaz rabila, vem samo, da ima svojo ordinacijo nekje v Murglah, blizu vrtca in hiše, kjer živi tudi Kučan.