Vodilni v IUV na debelo goljufali
no hudiča in oni bi še, še dobro da jim ni vlada nasedla!!!
http://www.najdi.si/news/preview.jsp?ql=Vodilni+v+IUV+na+debelo+goljufali+inDirekt.si&purl=http{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}3A{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2F{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2Fwww.indirekt.si{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2Fnovice{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2Fslovenija{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2Fvodilni_v_iuv_na_debelo_goljufali{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2F135141
Obubožani IUV vodilnim plačeval tudi manekenske storitve in kirurške operacije
http://www.dnevnik.si/poslovni_dnevnik/1042283838
V zvezi z IUV, je bilo kar nekaj komentarjev, ne dolgo nazaj.
To je tudi delo strokovnjaka, bivšega ministra za finance Andreja Bajuka, ko je pripeljal v IUV tistega Angleža – “Greg Strurmer”, ko je delavcem vse “plozal” samo v angleščini.
Mogoče bo pa “mik” miška, kaj pokomentiral? Takrat je vse težave zgrinjal na direktorja Antona Debevca.
Z mik-om sva imela v zvezi z IUV, kar nekaj komentarjev!
Še en link.
Stečajni upraviteljici IUV Nataši Gibčar Toš, 190.000 evrov nagrade
http://www.dnevnik.si/debate/pisma_bralcev/1042282291
…
V zvezi z IUV, je bilo kar nekaj komentarjev, ne dolgo nazaj.
To je tudi delo strokovnjaka, bivšega ministra za finance Andreja Bajuka, ko je pripeljal v IUV tistega Angleža – “Greg Strurmer”, ko je delavcem vse “plozal” samo v angleščini.
Mogoče bo pa “mik” miška, kaj pokomentiral? Takrat je vse težave zgrinjal na direktorja Antona Debevca.
Z mik-om sva imela v zvezi z IUV, kar nekaj komentarjev!
Še en link.
Stečajni upraviteljici IUV Nataši Gibčar Toš, 190.000 evrov nagrade
http://www.dnevnik.si/debate/pisma_bralcev/1042282291%5B/quote%5D
Nevem zakaj poskušaš biti vedno žaljiva. Moj nick, s katerim se vedno podpisujem je “mik”, brez miška, lažnivec, ničvrednež, prefarbanec in ne vem kako še vse si me poimenovala v svoji žlehtnobi… Pa upoštevaj to, ali pa tudi ne, kakor ti je drago!!!!!
Kar se pa tiče IUV je pa meni jasno, da je Debevc zavozil fabriko. Res pa je, da so mu pri tem zelo uspešno pomagali tudi vsi njegovi nasledniki. Vključno s stečajno upraviteljico, ki pa res ni mogla naredit nič pametnega več, je pa to vseeno dobro zaračunala.
mik,
kar se tiče žaljenja, si ti v tej panogi “profesor”, nisi žalil samo mene, tudi druge! Kar poglej, kaj si si privoščil s Spomenko Hribar in tudi njenega moža Tineta Hribarja si žalil!
Vse je tukaj na MON-u napisano! Berem te že 4 leta.
Kaj si pripisal meni 11.02.2009 ob 11:42, pojdi pogledat v temo “”Patria””!
Zgoraj, v mojem postu 16.07.2009 01:59, nebroj je tvojega žaljenja.
mik, jaz ti samo vračam, enako drugim, ali ne bi smela?!
Kaj pa si ti za en bogibatina, da ti lahko, drug pa tebi ne sme!
Ono “niče-dwerix”, me zmerja s komunistično prasico, kam potem spada tisto “ničedwerix”? Kam spadaš ti, kot sin borca?
VELIKO SI NEKATERI PRIVOŠČIJO, PA ŠE LAHKO SI, BREZ SANKCIJ!
JE TO PO BOŽJE? TI MORAŠ TO VEDETI!
Vse žaljivke, ko jih zgoraj navajaš, so samo vračanje na tvoje žaljivke!
Pod kakšnimi nicki pišeš, ve Primož in tudi njegovi sodelavci!
Pa zelo hitro se najde ta podatek, če se le hoče!
Tudi kdo največkrat spreminja nicke, hudičevo dobro vedo!
mik, a pisca v temi “Papež, “””8-0″””, še nisi našel??? Boš kar ti nosil tisti greh??? Tvoja volja!!!
Kar se tiče IUV, še vedno dolžiš Antona Debevca, sram te naj bo!
Dokler je bil Debevc je bilo še vse okej! Kljub temu, da je demokracija izničila JUGOSLOVANSKI TRG. Saj je IUV v glavnem izvažala izdelke.
mik
NO, malo pokomentiraj tistega tvojega strokovnjaka Bajuka, ko si vedno pisal kakšen strokovnjak je! Pa za Grega Sturmerja, sem te spraševala, še do danes mi nisi povedal kdo je ta velemož! Pojdi brati vse linke o IUV, jih je kar veliko, pa komentarje tudi preberi!
31.01.2009 ob 00:00, sem ti pripopala tale link: http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/1042240868, v temi “Patria”! Takrat je bilo samo nekaj komentarjev, sedaj jih je kar veliko, sem danes gledala.
Že takrat sem ti napisala:
“VSE V ANGLEŠČINI” Beri, kaj tam piše!
Samo malo članka bom napisala,vse beri tam!
“Dodaja, da je Sturmer za svetovanje ves čas prejemal več kot 13.500 evrov na mesec, da je prav on vodil vse posle, se dogovarjal z dobavitelji in kupci. Najemal in odpuščal ….. in to v angleščini! Ni se učil slovensko, mi v upravi in tudi nekaj delavcev smo morali na tečaj angleščine! Za nameček pa nam je vedno na vsa opozorila odgovarjal, da dela vse v dogovoru z lastnikom IN BIVŠIM FINANČNIM MINISTROM BAJUKOM, ki naj bi ga tudi v firmo pripeljal.”
Dobro si preberi zadnje vrstice tega pisanja v linku!
Beri tudi komentar:
BenjaminB z dne 30.01.2009 10:39! Do zadnje vrstice, do zeta!
Pa še več komentarjev je njegovih.
Ga ne poznam, niti ne poznam ostalih, ko komentirajo v tem linku, niti ne v drugih linki, so pa zanimivi!
Ni mi vseeno, da so zafurali IUV, tile od Bajuka uvoženi gospodje, da je zaradi tega ostalo na cesti toliko nič krivih delavcev.
Vse fabrike so zafurali v teh 18-tih letih.
Sem prav radovedna kako se bodo izmazali ven iz te godlje, tile gospodje, o njih nič kaj lepo ne pišejo odgovorni, niti lepo komentatorji na koncu časopisnih člankov.
P.s.
Ja, jaz pa sem zato, ker sem pripopala linke o IUV, “komunistična prasica”!
Le kje se pase tole “ničedwerix” in požira davkoplačevalski denar!?
Še dosti je gradiva, ni še konec!
Iščem in iščem toda ne najdem… Spet še eno tvoje podtikanje, ampak tega sem od tebe že navajen.
Ostale tvoje navedbe v gornjem postu pa niso vredne komentarja!!! Na laži in neumnosti se nima smisla odzivat.[/quote]
mik,
če misliš, da ti bom jaz zdajle iskala linke in pomolila pod nos.
NE, vsega tega je bilo že preveč! Mnogo si mi že natrobil v teh štirih letih.
Imam pa link, kjer si žalil Spomenko Hribar in njenega moža Tineta Hribarja. Ko berem tvoje komentarje, vidim, da si hudičevo piker!
Kaj te pa moti njen dekliški priimek? Vedno ga dodajaš, Zakaj? Ali zato, ker je zaustavljala “desnico”? Mene, “ič” nič ne moti, precej bolj prijazni in dostopni so, kot tisti, brez “ič”! Uživaj, če te to veseli!
http://med.over.net/forum5/read.php?186,4935591, glej:
Napisal: mik
31.08.2008 12:22,
Spomenka Diklič, por. Hribar, je že včasih zaustavljala desnico.
Ubogo Tine, kaj jo res ne more malo umirit.
Če so za tebe zgornje navedbe laži in neumnosti, za delavce IUV PRAV GOTOVO NISO LAŽI IN NEUMNOSTI! Ko jih je tvoj strokovnjak “ANDREJ BAJUK”, (velikokrat si napisal, da je Bajuk strokovnjak) S TISTIM NJEGOVIM STRUMERJEM spravil na cesto.
Veliko so mediji poročali zadnje čase o agoniji IUV, ti pa še vedno trdiš svoje!
Nekdanji direktor IUV Anton Debevec, ti ne more reči, da lažeš, zato sem ti napisala jaz!
Debato o IUV sva začela 31.01.2009 00:00, v Patrii, “tem” o Patrii je pa več!
mik, LAŽEŠ! Pa ne prvič, že velikokrat! Malo se sprehodi po tvojih komentarjih, jih je veliko!
NA TVOJE LAŽI, SE PA RES NIMA SMISLA ODZIVAT, KER SI SLEP IN GLUH!
Iščem in iščem toda ne najdem… Spet še eno tvoje podtikanje, ampak tega sem od tebe že navajen.
Ostale tvoje navedbe v gornjem postu pa niso vredne komentarja!!! Na laži in neumnosti se nima smisla odzivat.[/quote]
mik,
če misliš, da ti bom jaz zdajle iskala linke in pomolila pod nos.
NE, vsega tega je bilo že preveč! Mnogo si mi že natrobil v teh štirih letih….[/quote]
Ni jih treba iskat, rad bi pa videl tega, ki ga navajaš zgoraj.
Ne bo šlo? Seveda ne, lažeš, pa ne prvič!!!
Mimogrede: zakaj so za IUV sploh iskali razne Strumerje, če jim je šlo tako hudičevo dobro??? Saj Bajuk ni bil financminister dvajset let!!!
Naj končam z rahlo popravljenim (Bog mi ta greh odpusti) copy-paste:
NA TVOJE LAŽI, SE PA RES NIMA SMISLA ODZIVAT, KER SI SLEPA IN GLUHA!
mik,
veliko dela bi imela, če bi ti vse tvoje neprimerne cvetke iskala, že v zugornjem postu jih je veliko!
Ne, ne bo šlo!!!
Sem ti že napisala, da lažeš ti, ne jaz! Pa še norčuješ se z drugih!
Zakaj so iskali razne Strumerje, pišeš! Takrat, ko so za v IUV iskali razne Strumerje, je bil financminister Andrej Bajuk in Strumerja je privlekel v IUV BAJUK. Po tvoje, mnogokrat si napisano, da je strokovnjak
KAJ PA, ČE SO UPOŠTEVALI TVOJE VEČKRAT NAPISANO PRIPOROČILO?
Kam je kidnil Bajuk? Nadomestilo še vleče, sem brala tukaj v eni temi.
Poštenjak, pa tak!? Tudi za tebe, ta tema ni vredna komentarja.
Malo preveri datume v spodnjem linku, pa boš videl, da krepko lažeš!
Kljub temu, da je bilo že mnogo linkov tukaj o IUV, ti še vedno trdiš, LAŽEŠ, da je fabriko zavozil PREJŠNJI DIREKTOR ANTON DEBEVEC!
Debevec, je bil že štiri leta v grobu, ko se je začela agonija v IUV.
Ko je šel v penzion, je fabrika finančno dobro stala.
http://www.dnevnik.si/poslovni_dnevnik/1042284673, beri počasi, da boš videl kaj so imeli namen pokvarjeci napraviti Z IUV.
Preberi pa tudi komentarje, predvem pa od BenjaminaB, napisan je bil danes
20.07.2009 ob 17:27 uri.
Kaj ti bo vse Bog odpustil, boš videl ti, sam!
Koliko boš dobil pokore za laži, za Debevca in zagovarjanje Soka iz NSi, se bosta vidva sama zmenila.
P.s.
Ponarejevalca 8-0, še nisi našel?