Najdi forum

Splash Forum Politični čvek “Tajkunski” desničar z delnicami, vrednimi 160, 71 evra?

“Tajkunski” desničar z delnicami, vrednimi 160, 71 evra?

Ker časopisna hiša Delo, kljub zakonskim določilom, ni pripravljena izpolniti zakonskih obveznosti o odgovoru na objavljeno informacijo, za katero smo večkrat neuspešno zaprosili, v nadaljevanju objavljamo odziv poslanca SDS Jožefa Jerovška na zapise v časopisu Mag in Delo.
Na prvi strani Dela z dne 20.07.2009 in v Magu mi novinarka Mateja Babič z jasnim namenom podtika netransparentnost, amnezijo in “pomembno” lastništvo tajkunskih delnic Centra naložb in Infond Holdinga. Očita mi, da sem jih zatajil oziroma, da jih nisem prikazal na spletni strani SDS.

Očitke v zvezi z mano zavračam, saj so neresnični. Tako kot vedno doslej, sem to prikazal kot državljanski certifikat, vložen v Infond, ki je do danes proti moji volji spremenil ime v delnice tajkunskih družb in izgubil večino vrednosti. In to prav po zaslugi upraviteljev in sedaj večinskih lastnikov, tajkunov Infond Holdinga in Centra naložb, ki so tudi lastniki Dela in za katere se upravičeno sprašujem, če so neposredno ali posredno naročili ta manipulativni zapis. To, da je moj certifikat prišel v tajkunske kremplje lastnikov avtoričinega časopisa, mi povzroča materialno
oškodovanje. Vrednost certifikatov je nedvomno razvrednotena. Na dan 21.7.2009 so delnice, ki izhajajo iz mojega certifikata in na podlagi katerih sem v Delovem podnaslovu označen za “tajkunskega” desničarja, vredne samo 160,71evra. Nikoli nisem ničesar skrival in tudi nimam česa prikrivati. Zato pričakujem opravičilo in objavo popravka neresničnih in zavajujočih informacij v enaki obliki, kot je bila objavljena neresnica.

Jožef Jerovšek,
Poslanec SDS

http://www.sds.si/aktivnosti-2940/novice/-tajkunski-desnicar-z-delnicami-vrednimi-160-71-ev/

hahaha, ja ubogi revček no!!!:))))

če neče delo pol pa na svojo stran, najbljižja pot do resnice, hahaha!!!:)))

Delo je DOLŽNO objaviti popravek zavajujočih informacij V ENAKI OBLIKI IN NA ISTEM MESTU, kot je bila objavljena neresnica!

Važno da ti veš kaj je resnica pa bo vse vredu!

Dajte enkrat za trenutek pozabit, da ne marate tega in onega, ki vam ni všeč in vse ljudi glejte enako. Oz. še bolje, postavite se v vlogo človeka, ki ga blatijo, pa ima zakonske pravice braniti se primerno obtožbam, pa mu ni omogočeno. Mar bi bili tiho v stilu: jaz imam čisto vest, pa naj si kdo misli, kar hoče? Tudi, če vam je z molčanjem ogrožena eksistenca in dobro ime? Dvomim!

Najbolj boli blatenje tistega, ki je nedolžen! A ne bi bilo prav, da človek DOKAŽE, da se o njem širi laž. Če pa dokazov ni, je jasno, kaj je na stvari.

hehehe, kar začni!!!:)))

ninej, na takšne tvoje “argumente” se edino lahko pes poščije.

edino, kar znaš sama napisati je hehehehe in :))))), vse ostalo pa priroma po murgelski liniji.

Ti prepuščam primat! Značilno za tiste, ki neargumentirano blodijo samo zato, da nekaj trobezljajo je :))))) ali pa hehe, hihi, haha … Pa na ta način zapolnejo odgovor, ker ga enostavno nimajo, važno je, da se oglasijo. Od smeha do joka je pa itak samo trzljaj.

Pa ne pozabi: kdor se zadnji smeje, se najslajše.

ja saj, zato se mi pa zadnje čase tako smeji!!!:)))

Tvoji zadnji časi imajo pa zeloooooo “dolgo brado”! Tudi sprenevedanje ti kar dobro leži. Sicer pa, uživaj v lastni visokocenjeni virtuoznosti – dokler še lahko. Ledena doba prihaja, ki tudi nasmešek zaledeni!!!

Ja, vem da vas žuli ker se po eni strani imate za zastopnike delavskih pravic, po drugi strani imate pa vse tajkune, ki delavce neusmiljeno izkoriščajo in jih pehajo v bedo. Potem si pa izmišljate take naslove, da bi “desnico” pahnili v vaš koš, kjer ni lep prostor, saj tam je zatohlo in zelo smrdi po trohnobi. Brrrr. Dragi moji, tajkuni in izkoriščevalci so vsi iz vaše “leve” opcije. Ker veste, ni važna samo cena delnic, ampak tudi količina. So pa Jerovškove delnice zaslužene, ne kot od vaših tajkunov kupljene z reprogramiranimi krediti. Ne bo vam uspelo.
Sploh pa je sedaj revija Reporter tista, ki jo je treba brati. Popoln prevzem Maga vam ni uspel.

New Report

Close