Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Najboljši pišejo za …

Najboljši pišejo za …

Včeraj, 25. 7. 2009 je časnik Dnevnik objavil zapis o prostorski problematiki Službe vlade za lokalno samoupravo in regionalno politiko. Med drugim so navrgli, da je vlada Janeza Janše najela prostore na Svetozarevski ulici v Mariboru pri “Golobičevi” Ultri ter da je pogodbo sklenila 22. maja 2007.

V iskanju senzacionalističnih novic je novinarka, ki »piše najboljše« naredila osnovno novinarsko napako. Ni preverila podatka. Najemodajalec je res podjetje Ultra d.o.o., a poslovno in davčno svetovanje in računovodske storitev, Črtomirova ulica 11, Maribor. Podjetje se ukvarja tudi z dajanjem lastnih nepremičnin v najem, med katerimi je tudi poslovna stavba v Mariboru, na Svetozarevski ulici 6. Prepričani smo, da bi bili pri zagorski Ultri veseli lastništva objekta v Mariboru, saj bi tako ustrezno zavarovali vsaj del kreditov, ki so jih najeli pri državnih bankah.

In če si nekoliko sposodimo oglas časnika: »Tudi t.i. najboljši ne preverijo vseh informacij.« http://www.sds.si/aktivnosti-2940/novice/najboljsi-pisejo-za-/?NID=2869

Jaz pa sem zgoraj napisala, da se je nehalo kopiranje z neodvisne in nepristranske spletne strani http://www.sds.si, zdaj pa vidim, ni se. Totalna ironija, res. Ta mojstrski članek je ziher napisal nesojeni ekonomist, avtomehanik.

Kaj pa ti, tudi ti kdaj kaj napišeš, ali je vse, kar znaš, da nas bombardiraš s kopipejstanjem spletnih strani strank? To počneš samo tukaj ali spletno vojno oziroma spemanje počneš po vseh portalih? Pa pomaga, imate zato kakšnega volivca več? Me zanima.

Izbrala si si pravi NICK…pa tudi pišeš temu podobno:)

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

diareja se je najedla starih, suhih murgelskih krofov, zdaj jo pa žene 🙂

Diareja zelo lepo piše. Za razliko od vas, ki ne napišete nič, ampak samo kopirate. In za razliko od tistega, ki ne zna napisati nič, kar ne vsebuje besede Murgle.

diareja ne pozabi na elektrolite 🙂 pa glasno prekljinjaj, ko ti bo najbolj hudo na wc školjki. Pošlji škrata v tri krasne.. vidiš, kako je, če se preveč nažreš pokvarjenega komunizma 🙂

Diareja zelo lepo piše. Za razliko od vas, ki ne napišete nič, ampak samo kopirate. In za razliko od tistega, ki ne zna napisati nič, kar ne vsebuje besede Murgle.[/quote]
Jaz sem tu zato da opozarjam na murglskega škrata, ker nas je on pripeljal v to “diarejo”…ostali so bili samo asistenti:
mesija, lopov in na koncu še gospod Janez Janša

Razlika je samo v tem, da so paradajzarji delali to z namenom…mi vsi skupaj bomo pa zdaj paradajz grehe plačevali v nedogled.

No pa sem še sam nekaj dodal k temu, da te ne bo spet diareja dajala…:)

Torej si ti ta, ki non stop omenja Murgle, škrata? A si ti tudi tisti, ki omenja prasice in poštarje? Če da, je enigma rešena.

šisa tebe pa daro motra na školki, da pal tole na forumu toke bolene pišeš. pa nismo mi krivi, če požreš vse ko vidiš. molo se ohtaj pa t nebo hodo zarat jesti. mn je bica zmirom rekla, da kok štamprli šnopsa pomoga, č te ofira.

Pacient?

poleg šisanja si še pametna gratava:)
Eni ste pa res pacienti…

Šisa jas se zej nimam cajta stebo kregat. Zuna na hofu jugeca šravflemo s kolegi, tak da boš mogla molo počokat. Najbarš bomo koj celo mašino mejali. Neka ga duši tiga hudiča pa če vleče tako bi mogo.

Frančišku se pa slabša. Zdaj se že sam s sabo pogovarja.

New Report

Close