Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Imena vaših psov

Imena vaših psov

Vem da tole paše na male živali…sam tukaj vas je več 🙂 Pa še hitrej kaj kdo napiše 🙂

Torej, kako je ime vašim psom oz. kakšna imena so vam všeč? Izbiramo ime 🙂

Hvala!

Labella

***Strup je v majhnih flaškah!***

Naša je PIA!

Imeli smo tudi:
– novofundlandec – KAN
– volčjak/inja – DINA
– volčjak – ROJ

Nataša

Maša-maltežanka

PIT…zlati prinašalec.
drugega imena ni bilo v meniju:)

Prvi je bil ASO, sedaj pa je TIMI.

aha, oba mešančka.

bokserka – Ilona (po Iloni Staler)

Jon, dalmatinec.

Tima – kraška ovčarka

Prijatelj je imel ovčarko po imenu SABA.

Najlepše ime pa je imel zagotovo moj RUNO, nemški ovčar.

Kim – nas tibetanski terier

Misty – hcerkina velika snavcerka

Archi – sestrin resasti jazbecar

Cica – sosedova koker spanjelka

Aja, pozabila povedat…imeli bomo psičko, beaglico 🙂

Ilona mi je vsec,…:)))

***Strup je v majhnih flaškah!***

Imamo Yorshirskega terierja in ji je ime Ara.Prej smo imeli Lassija in mu je bilo ime ime Piko.
BTW,moja hči je Pia in najbolj,kar mi je grdo,da dajo ljudje človeška imena živalim.
lp D.

Ups!

Pol smo ga pa mi fejst usrali, ko smo pred 10-imi leti dali mucki ime Pia Maria…:( Zdej jo kličemo PiEm.

Lola je moja lepotica…. :-))

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Moj je Alf (mešanec), prej smo imeli pudlico Julo, ko je imela mladičke, pa smo jim dali ime Pia, Jon in Živa.
Pred 10-15 leti sem jaz (pa verjetno še kdo drug) mislila, da je Pia živalsko ime, in sem bila prav začudena, ko sem pred 5 leti prvič spoznala punčko z imenom Pia. Ne vem, no, v moji glavi bo to pač vedno živalsko ime, ne morem pomagati. Sicer pa sem poznala tudi Evo in Janeza in mi je bilo prav simpatično.
Sicer pa so meni najbolj všeč imena po resničnih ali risanih legendah, kot so Pluton, Napoleon, Cezar….
teja

Oj,

mi pa imamo kokeršpanjela Bast-a. Pa še eno veliko psičko mešanko Taro. Lp

1. Runo
2. Luk
3. Pal
4. Valium, na kratko Val

Vsi nemški ovčarji.

Nemški ovčarji – Blisk, Best, Lina, Oki, Orka, Tajson
Bernardinka – Zala
Pritlikavi pinč – Ari, Ami
Pritlikavi šnavcer – Švrk

sosedi imajo eno majhno mešanko Temi

drugače pa so še na vasi: trije Maksi, Saks, Lumpi, Tačka, Lana, Tito, Edi

Always look on the bright side of life!!!

Poznam deklico Tino, ki ima psičko Kajo in deklico Kajo, ki ima psičko Tino.

Spoznali sta se, ko sta klicali vsaka svojo psičko. In se nasmejali naključju ter sta še danes prijateljici.

Nataša

PS: Meni gre na živce, ko ljudje dajejo otrokom pasja imena.
Vem, da je Pia “človeško” ime … in bolj vsakdanje se mi zdi, če je psu ime Val, Luk, Pia, Tara, Jon … kot če je otroku ime … poglej malo po nosečniškem forumu.

imena po resničnih in risanih legendah…..si me spomnila na prijateljičinega koker španjela, ki ga seveda že davno ni več. Tista mala ljubka kepica je dobila ime HOGAR in sicer po risanem junaku – Hogar Grozni, predvsem tisti “grozni” je potegnil. Zares je bilo posrečeno.

Imeli smo že cel kup psov – in psičk 😉 – zato je tudi imen kar nekaj. Po vrsti so bili: Tomika, Bobi, Bucka, Niki, Tara, zadnja pridobitev pa se imenuje Honey, izgovori pa Hani oz. največkrat Hana!!! (s klicaji, ker se fajn zaderem) – posebej, kadar se z največjim užitkom vrže v kakšno gnijočo svinjarijo. Ja, zveni čisto človeško, ampak se deklica Hana iz vrtca moje velike pike zelo dobro razume z našo psičko :))))))))) In je prav ponosna, da ima pasjo soimenjakinjo, njena mamica pa tudi ni komplikatorski tip ženske :)))

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Nasa je tudi Lola.
Pasma pa Unikat.

Ta pasma je najboljša 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

New Report

Close