Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sladoledi Lidl in Hofer vs Lj. Mlekarne

sladoledi Lidl in Hofer vs Lj. Mlekarne

Ravnokar uzivam v Lidlovem čokolanem sladoledu in se sprašujem, kako to, da v Lidlu in Hoferju kupim tako poceni in tako dobre sladolede, polnega okusa, medtem ko naše velecenjene Ljubljanske mlekarne ne spackajo skup nekaj, čemur bi lahko rekli sladoled. Pa še na nostalgijo igrajo z Lučko in Planico, pa kao neki Piran in domače. Da o ceni ne govorim.

Pa kako je to možno?

Če ti to kaj pove: ljudje s celiakijo lahko jedo sladoled od ljub. mlekarn, iz Hoferja pa ne 🙂

Smo si različni – meni so od LM dobri (najboljši pa Maxim malaga), Hoferjevi pa mi niso všeč. Lidlovih še nisem poskusila.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

HVALA BOGU DA NISEM CELIAKAŠ KER TUDI JAZ JEM LE LIDLOVE IN HOFERJEVE SLADOLEDE.

Lidlovega in Hoferjevega ne poznam, sladoledom od LM (zlasti Planici, Piranu, Otočcu) pa jaz ne bi rekla sladoled ampak neke zmrznjene substance nedoločljivega okusa, ki se med seboj razlikujejo le po vrsti dodane umetne barve.

Meni se zdi, da kakorkoli že tolčemo po sosedih Hrvatih, z mlekom pa znajo delat – dokaz Ledo in Dukat.

Kako pa veš da je čokoladen? a zato ker je rjav? Joj men so čist brez okusa, kr neki,…ma čist predragi glede nato kaj je to od sladoleda…Ja Planica mi je super, tud Piran…se pa strinjam da je Ledo tud odličen

Zagrebški Ledo je zakon!

R

Iz Lidja je super Eisstern sladoled, tako poln in smetanov okus njamiii…Hoferjevih ne poznam, Mercatorjev njihova blagovna znamka je bljak. Planica in Otočec sta zelo dobra. Jogurti od Lidla so bljak, mislim na sadne tekoče jogurte, Dukat in Ledo sta pa zakon, ampak res zakon :):):), vsi njihovi izdelki so mi všeč!!!

Če želite res jesti dober sladolet si kupite npr. Carte D’or to je res sladoled, lidlov in hoferjev se lahko skrijeta.

se popravljam napaka, sladoled

Ja, noooooo. Sicer tudi sama obožujem sladolede od Algide (Magnum niti ne), ampak tako pa spet ni. Meni sta tudi Lidlov in Hoferjev odlična. LM pa itak nič pametnega ne prodaja.

Ledo je tudi za mene zakon:)))

Ja ta je mmmmm, sem na morju jedla sadnega breskvo. A se ga da kje dobit? Sem pa iz Kranja.

Ja ta je mmmmm, sem na morju jedla sadnega breskvo. A se ga da kje dobit? Sem pa iz Kranja.[/quote]
Hmm ponavadi ima večji Spar ali Mercator kr veliko izbiro carte d’or. prav za breskev se pa ne spomnim da bi vidla.

lp

Ja ta je mmmmm, sem na morju jedla sadnega breskvo. A se ga da kje dobit? Sem pa iz Kranja.[/quote]
Hmm ponavadi ima večji Spar ali Mercator kr veliko izbiro carte d’or. prav za breskev se pa ne spomnim da bi vidla.

lp[/quote]
Vrjetno je bil breskvov od Grandissima ( s koščki biskvita? ), ker carte d’or nima breskvovega.

lp

je najboljši sladoled,kar se jih dobi,za njim je takoj ledo.

Meni je daleč najboljši Haagen-Dazs. Drugih tudi kupujem ne več.

Tale mavenpick pa dela tudi za Hofer, tako da razlike je samo v ceni in embalaži …

Men je ledo tud zakon, toliko različnih in odličnih kombinacij. Pri LM pa kr nekej brez veze.

lp[/quote]
Vrjetno je bil breskvov od Grandissima ( s koščki biskvita? ), ker carte d’or nima breskvovega.

lp[/quote]
ne ni bilo nobenega biskvita noter, so pa imeli tiste kartice zataknjene noter od Carte D’or

Dober, dober, sam drag k’t svina 🙁

Žal sladoledi ljubljanskih mlekarn niso več to, kar so nekoč bili – izgubii so tudi tržni delež zato, ker je na tržišču na voljo konkurenca, in tako je tudi prav:

Moj izbor:

1. Sladoled SCANDAL 750gr. lonec (grškega proizvajalca, sicer zaenkrat na voljo le v Mercatorju, na ravni višjecenovih sladoledov a’la Movenpick, samo ne tako sladek – najboljši okus: jogurt-jagoda s koščki pistacije, zelo dober pa je tudi vanilija-karamela-koščki pecan oreščkov) Tako dobre sladolede sem jedla samo v Grčiji, Kanadi in Avstraliji

2. HOFER ali LIDL: jagodni ali vanilijev kornet

3. HOFER jogurt/mailina lučka

4. Sladoledi LEONE – zame najboljši proizvajalec sladoledov v SLoveniji, sploh jogurt/breskev.

5. LEDO quatro-oba okusa

LEDO so podn od podna

SLIKE JE DOVOLJENO SAMO HVALITI! __________________________________________________ Vsako pomlad posadi rože! RAZGLEDNICE UTRDBE NA SLOVENSKEM

Hoferjevi so odlični, sploh sadni korneti in jagodni v taki kvadratni škatli.

ledo:))))) KING double:))))

TA je šele zanič

SLIKE JE DOVOLJENO SAMO HVALITI! __________________________________________________ Vsako pomlad posadi rože! RAZGLEDNICE UTRDBE NA SLOVENSKEM

New Report

Close