sex z vibratorjem
Pri predigri ji ga dam ugasnjenega notri. Ko mi ga vleče jo še z vibratorjem. Med penetracijo ji vibriram ščegetavček. Ko ga imam skoraj celega notri, vključen vibrator trdo prislonim na mojega, da se vibracije preko qrca prenašajo v notranjost. Ostalo pri predlogu (še ni sprejela ponudbe): z živim analno z vibratorjem vaginalno. Probal sem tudi DVP (dvojna vaginalna penetracija) pa ni šlo.
Smo poizkusili, pa ugotovili, da ga ni čez “meso” ;-). Če dobro pomislim, naju plastični pripomočki dobesedno motijo. Pa to ni le vibrator ampak tudi vse ostalo kar je plastičnega in namenjenega za užitke. Pa tudi tako je, da v “prvem šusu” človek niti o zaščiti ne premišljuje kaj šele, da bi iskal kakšna pomagala medtem… 😉
hja, pri nas doma pa večkrat kar prav pride, pri predigri (me on draži, ali pa se sama in gleda – to ga ful zažge, še posebej če mam njegovega v ustih medtem :)), med sexom (masaža ščegija in pa seveda! zapolnitev obeh luknjic v vseh možnih kombinacijah)
s tem da bodita pozorna pri izbiri… se splača dati malo več denarja in namesto trde plastike kupiti čim boljši približnek realnemu
pa veliko užitkov!