lidl, hofer-kvaliteta hrane
V Hoferju kupujem polnozrnate testenine, nam so zelo dobre, mleko, jogurte, moko, čokoladni namaz in pa kakšne piškote in čokolade, pa plenice za otroke so nam tudi te iz Hoferja najboljše.
Sadje je tudi ok. Imajo celo blagovno znamko, naravnih izdelkov. Sicer ne verjamem, da so čisto naravni, verjetno so pa pridelani z manj kemikalijami.
V Lidlu pa ne nakupujem in ga ne poznam.
Kvaliteta je primerljiva.
V Marcatorju pa plačujemo tudi ogromno paleto različne pomudbe in izbire, ki je v trgovinah, kot so Lidl in Hofer ni. Imaš npr. le eno znamko šampona, mila za roke, pralnega praška, dva ali tri wc papirja, …
Pa veliko zaposlenih delavk plačujemo v Mercatorju, ki so nam ponavadi na razpolago med nakupom.
Jaz kupujem veliko Mercatorjevih izdelkov, ki so meni zelo poceni, na kruh in sladkarije pa ne dam nič, ker jih pač ne jem, v Hoferju in Lidlu so pa to dobri in poceni izdelki.
Najraje sem v Mercatorju in Mullerju.
Lep pozdrav.
Meni sta všeč obe trgovini, čeprav bolj Hofer.
Kvaliteta hrane je dobra in je primerljiva. je pa res da pač vsake stvari nimaš na izbiro od 15 različnih proizvajalcev. Jaz v bistvu kupujem tam vse razen: krem, pralnih praškov, zobnih past.To pa zato, ker sta otroka zelo občutljiva na te zadeve in kupujem preizkušene zadeve, ki jima ne povzročajo težav.
Pred dnevi je bil recimo objavljen test Zveze potrošnikov Slovenije. Testirali so med, Hoferjev je bil drugi najbolj kvaliteten. Tudi pri Nutelli so se na testu dobro odrezali, tako da…
Mi kupujemo njihove bio jogurte, včasih bio sadje in zelenjavo, čokolade, bio kekse. Nam je všeč, cene pa nižje kot pri konkurenci.
Po moje je isto s*** povsod, samo v Mercatorju so bolj nobel police in luči Pa v Hoferju te bo mogoče zmotilo, da blagajničarke tako hitijo (meni je pa to recimo super).
Hofer ima tudi že precej bio proizvodov, ampak že tudi pri navadnem paradižniku je recimo moja mami opazila full razliko z Mercatorjem – v plus Hoferja, kar se tiče okusa …
Kar mene v H. moti je to, da v soboto zvečer (ko se ponavadi primajem tja) ni več skoraj nič sadja in zelenjave. Pa tudi to, da je bolj malo izbire, ampak sem se tudi tega navadila, zdaj pač en teden kupim kolerabo in bučke, prihodnjega pa bom gobe in stročji fižol, pač tisto, kar dobim. Pa še prišparali smo na ta račun kar nekaj, ker pač manj kupimo, prej smo žal tudi marsikaj stran vrgli, ker so nas lepi izdelki zavedli
Drugače pa vsa osnovna hrana čisto “normalna”, mleko in izdelki, mesnine, meso je recimo meni full dobro (kljub temu, da je pakirano), tisti marinirani steaki, mmmmmmmmmmmmmmm. , sirov je tudi kar nekaj, sok pač kupim tisti ki je (v Mercatorju imaš recimo na razpolago 4 vrste 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} jabolčnega soka – različni proizvajalci, v H. pač samo enega, big deal, je popolnoma enak kot katerikoli iz M…)
V H. imajo za moje pojme najboljši skret papir na svetu Pa papirnate brisače … itd., itd., itd. Najboljše da greš tja in probaš.
Sem pa v M. ničkolikokrat dobila pakiranega piščanca, ki je že pred potekom roka uporabnosti grozljivo smrdel, v Hoferju se mi kaj takega še ni zgodilo. Enako je bilo s toastom – v M. plesniv, v H. še nikoli (sredi poletja). Ali pa skisano alpsko mleko … Skratka, nam je Hofer fajn, je pa res, da nismo neki zahtevni oh in sploh kupci …
Uf, sem se zdaj spomnila na H. lasagno (iz hladilnika, ne tisto iz skrinje), ta je pa bomba!!! Tudi ena izmed pizz je nekaj daleč najboljšega, kar se da dobit po trgovinah (tudi ne iz skrinje)
Mi kupujemo v Lidlu. Vse, od A do Ž.
S hrano smo super zadovoljni, prav tako s papirnatimi prisačami, WC papirjem, čistili in ostalim.
In zlasti s ceno. Prejšnji mesečni izdatek za gospodinjstvo, ki se je gibal od 600 do 800 evrov (v glavnem smo nakupovali v Šparu), smo zmanjšali na največ 400 evrov (ampak še to zgolj v tistih mesecih, ko se kaj praznuje ali imamo več obiskov), v povprečju je 350.
Jaz vse kupujem v Mercatorju in Lidlu. Nekateri se mi delajo norca, kao čudna kombinacija, ampak na ti dve trgovini sem navajena, v vsaki kupujem svoje izdelke.
V več trgovin ne hodim, niti se mi ne da.
V Lidlu pa nikoli ne kupujem mesa, meso pa kupujem le v Merkatorjevih mesnicah. Je daleč najboljše:))
V Lidlu sem bila mogoče 2x- ni me navdušil. Hofer je o.k..V glavnem pa kupujem v Mercatorju-mi je najbližje. Ne maram kupovati v zg.Šiški v ta-velikem. Nikakor se ne znajdem dobro (bila sem že velikokrat), še celo prodajalke se ne znajdejo in ti ne znajo povedat , kaj je kje.
Kaj pa pravite na Tuš? Meni je bil svoje čase o.k., sedaj pa opažam vedno več “pomanjkljivosti”
Kupujem predvsem v Sparu in Lidlu, neprehrano v Mullerju, DM, prasek pa se kaj v Hoferju.
Kaj vem, poznam vse, malo kombiniram.
Glede sadja in zelenjave iz Lidla in Hoferja: sama sem bila tudi skepticna, ker zelo lepo izgleda. Pa sem pac probala in mi je dobro. V teh dveh sem veckrat dobila sadje ali zelenjavo z okusom po sadju in zelenjavi, kot v drugih trgovinah, zadnjic sem kupila limonev Hoferju in mi je od ene stisnjene limone cel dan kuhinja disala po limonah – kar se mi pri Mercatorjevih ali Sparovih ni zgodilo ze ulala casa.