Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek gel proti celulitu

gel proti celulitu

Iščem gel proti celulitu s termo učinkom, tak, da fajn zapeče. A pozna/uporablja katera od vas kaj takega? Do sedaj sem imela peno Fisio line, bi pa poskusila še kaj drugega.

LP

a ti Fisio ni pomagal?
;))

http://admin.adriamedia.si/admin/upload/slike/IMG_101721_med.jpg

probaj tega. lp

Je, verjetno. Kombinirala sem tudi z Afroditinim cimetom. Ampak koža še zmeraj ni (iščem besedo)… Namreč čez poletje sem se uspela znebiti – dosedaj – 14 kil, zdaj bi rada pa še napeto kožo. Pa bi rada sprobala še kaj drugega, kaj kar prodajajo v velikih mestih pa še ni prišlo do provinc (v naši lekarni še za Fisio niso vedeli).

Če ne zaupate kozmetični industriji, si lahko pripravite preparate iz domače kuhinje. Delujejo sicer malce počasneje in potrebna je večja vztrajnost, a z vsakodnevno uporabo bo končni učinek povsem zadovoljiv. Uporabimo lahko:

– kopel z morsko soljo
– obloge iz alg
– obloge iz blata
– eterična olja za kopel ali masažo
– obkladke in čaje iz zelišč

Z veliko gibanja, veliko tekočine (voda, nesladkan čaj), zdravo prehrano in masažo. Z aktivnim hujšanjem celulita ne odpravimo, temveč zmanjšamo le obseg maščobnih tkiv. Najbolj naraven način odpravljanja celulita je ročna masaža in vse kar pospešuje cirkulacijo. Vsaj trikrat na teden telesu privoščimo masažno kopel z sisalovo rokavico, da povečamo prekrvavitev in odpravo celulita. Prekrvavitev lahko pospešimo tudi z ledenimi obkladki, katere polagamo na prizadete dele telesa. Z ledeno masažo bomo spodbudili kroženje krvi, pore se bodo zožile, vezno tkivo pa bo postalo čvrstejše in bolj napeto. Zelo priporočljivo živilo v boju proti nadležnemu celulitu je ananas. Ta sočni sadež vsebuje ogromno število encimov, ki vzpodbujajo prekrvavitev in pospešujejo izločanje vode in odpadnih snovi iz telesa.

joj lizika. to vse moraš kupiti in je 5x dražje kot geli, če ne veš. pa čas si moraš vzeti. se namakati v kadi, ti vzame vsak dan 2 uri. da ne govorim o svinariji, ker packaš. če si sama mama potem veš, da to ne gre

ja, res, packanje,
kopel z morsko soljo, ko so otroci že v postelji in sladko spijo?
;))
meni dobro dene. 😉

Soglašam z vsem kar je napisala Lizika, vse kar je naštela drži, ona ni naštela le packanje z dragimi algami, ampak cel koncept sprememb, od gibanja, zdrave hrane, veliko tekočine, redne dnevne masaže in vseh možnih “domačih” fint za zmanjšanje celulita……

Meni edino vztrajnost manjka bom pa poskusila z ledenimi obkladki, to še nisem…..

imaš še kakšen pameten nasvet za tiste, ki nimajo banje ampak samo tuš kabino

no, nimam pametnih nasvetov, samo takšne življenske, preizkušene. sama sem večkrat uporabila grobo mleto sol na brisački in si z njo masirala kožo po vsem telesu, če pa sem bila lena, pa samo s krtačko za roke, saj je keč v masaži in cirkulaciji, vse ostalo so dovolj navadna mleka za telo po čist normalni ceni. aja pa redno!
pa dosti vode, redna prebava (če je ni, se uporabi laneno seme…) ;))………….in še in še….

Jaz sem si pa čisto odpravila celulit z določenimi tbl. a če povem firmo boste spet vse skočile u luft.

Živi in pusti živeti.

povej please.

Meni je kožo na stegnih napela Niveina krema Bye bye cellulite, pa recite, kar hočete. V redu je tudi Afroditina acropia, tablet pa nisem jedla nobenih. Poskusila sem tudi gel od Avena, pa ni bilo opaziti prav nobene razlike, samo drag je bil.

Jaz sem imela lepo napeto kožo samo tisti čas, ko sem uporabljala kremo, potem pa ne več!
Pa ve?

Lilijanica, tudi to je res.

Če se ne motim je miša26, gospa/gospodična, ki je imela težave z ničkolikoodvečnimi kilogrami, zato tega ne verjamem, mislim, da se je rešila predvsem odvečnega (ne malo) maščevja, celulita pa močno, močno dvomim…

New Report

Close