Vgnezditvena krvavitev, prosim pomoč
Zadnjo M sem imela 10.10, menstro bi mogla dobit 6.11 (imam jo na 27 dni), ker je ni bilo sem opravila tri teste in so mi vsi trije pokazali nosečnost. Imam tudi vse tipične znake nosečnosti…
Danes zjutraj pa opazim rjav madež na hlačkah, kar je enkrat močnejši, enkrat šibkejši. To se mi dogaja že cel dan. Moja ginekologinja ne dela do ponedeljka. Kaj mislite, da bi bilo to? Kako mi lahko test pokaže nosečnost, pred vgnezditveno krvavitvijo???? Ali mi grozi splav?
Prosim pomagajte
pozdrav! nočem te še bolj obremenjevati,toda krvavitev lahko pomeni tudi spontani splav. Če te močno skrbi,v kar ne dvomim,boš najbolj pomirjena,če se oglasiš na najbližnji ginekološki kliniki,ali na ginekološkem oddelku. morda pa le ni nič hujšega…ene imajo izcedke-krvave kar pogosto in vseeno donosijo zdravega otroka! Želim,da se ti izteče vse dobro!
Te čisto razumem kako si znervirana, saj sem bila sama tudi v skrbeh kako se bo končalo. Ko se mi je to zgodilo prvič, je sledil spontan splav, drugič sem srečno rodila, tretjič se je spet končalo s spontanim splavom, čertič (nisem imela izcedka in nisem krvavela) spet srečno rodila.
Včasih se konča dobro, včasih slabo. Narava dela po svoje in na to težko vplivaš, sploh na samem začetku nosečnosti.
Misli pozitivno. Pa veliko srečne ti želim.
Ne muči se do ponedeljka in pojdi v dežurno. Meni se je tako zgodilo pred par leti. Šla sem v porodnišnico, takoj so mi naredili ultrazvok, ki žal meni ni namenil srečnega izida. Istočasno je bila v moji sobi še ena punca, s popolnoma enakim problemom – tudi takoj naredili uz in je srečno donosila in rodila. Tako da – lahko je eno ali drugo. In, da se do ponedeljka ne požreš, raje pojdi prej. Res nima smisla čakat.
In pa SREČNO!!
To ni nobena vgnezditvena, ampak hormonska krvavitev, ki se velikokrat dogaja v začetku nosečnosti. Tudi meni se je, obakrat. Prvih nekaj tednov nosečnosti sem imela vedno roza-rjav dnevni vložek.
Če bi pa izcedek postal močnejši, pa pojdi takoj h G (mora te takoj vzeti), povej da krvaviš in bo z UZ preveril, če je z zarodkom vse ok in da slučajno res ne gre za splav.
Srečno!
Stopi do ginekologa. Videl verjetno ne bo nič ampak če ne drugo ti lahko predpiše progesteron. Mogoče pomaga. Sicer se pa veliko krvavitev v nosečnosti srečno zaključi. Malo v spodbudo. Jaz sem krvavela polnih 13 tednov in sinko ima dve leti pa še malo :)))
Nadine zarodka se ne vidi dokler ne doseže neke velikosti. Žal še nimajo takih uz. Pa še ko ga v prvih tednih vidijo jim to ne pove kaj dosti. Gre se le za potrditev, da je nosečnost v maternici. Vse ostalo je v rokah narave.
Sem bila na urgenci. S krvnim izvidom mi je potrdila nosečnost, z ultrazvokom pa še ni nič videla. Rekla je, da je pozna ugnezditvena, nekatere celo malo krvavijo celo nosečnost. Lahko celo pride do splava. Če bom imela močne bolečine v trebuhu, ramah, križu moram takoj nazaj, ker bi bila lahko izvenmaternična. Čez 4-5 dni kontrola pri mojem G. v vsakem primeru, če pride do M. ali ne. Strogo počivanje.
Zdaj je enako kot včeraj. Če sem pokonci imam izcedek, če ležim pa že celo beli tok. Hrbtenica in…….me pa že boli od ležanja.
Hvala vam za podporo, se vam javim kako se bo izteklo. Upam na najboljš.
Lepo se imejte
Hej +?
Kako se je izteklo?
Zanima me, ker sem imela na 13. dan ciklusa IUI, 19. dan ciklusa – torej 6 dni po IUI pa sem začela rahlo krvaveti (ni tako močno kot menstruacija, kljub temu traja že 3. dan) – torej danes je moj 21 dan ciklusa. Včeraj sem si dala inekcijo za podporo morebitni nosečnosti (kot so mi naročili), sedaj pa sem v dilemi zaradi te krvavitve – kaj naj storim…. za menstruacijo bi bilo prezgodaj da bi jo dobila 19 dna cikusa… lahko pa da je to od Puregona, ki sem ga dobivala po 100 enot vsak dan 8 dni pred IUI… Ali je imela katera podobno izkušnjo? Ne vem ali naj še malo popčakam ali naj grem k ginekologu…
Lp, A
Pozdravljene.
Imam problem in sicer M imam neredno, nazadnje 28 julija do 3 avgusta. Danes sem opazila krvav madež. Ni pa bolečin, ki me spremljajo pri M. Na dojenčku delava že nekaj časa, sem naredila test in je bil negativen. Zadnji 10 dni me spremlja bolečina v jajčnikih, občutljive so prsi in pojavila se je napihnjenost. Zanima me kako dolgo sploh lahko traja ta vgnezditvena krvavitev? In ali je možnost da sem noseča oziroma kdaj bi mi naj test lahko pokazal + (od ovulacije je nekje 14 dni)? Ali naj grem kar k G?
Hvala za pomoč.