Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek medexov kolagen v prahu

medexov kolagen v prahu

evo,posledice nezdravega sončenja izpred let in stresa so tu…močno stanjšana povrhnjica, sploh okoli oči. Poleg nekaj drugih ukrepov sem si omislila KOLAGEN v prahu od medexa. Je katera že jemala in kako se je obneslo? hvala

To pravi proizvajalec http://www.medex.si/index.php?cat=244&art=374 nikjer pa nisem našla natančne sestave izdelka. Predvidevam, da je mnogo ceneje (in enako učinkovito, ker tekom prebave se beljakovine tako ali tako razgradijo na aminokisline) uživati kako drugo mešanico aminokislin, BCAA na primer, tega imaš v športnih trgovinah na tone.

Lp

na embalaži je. To jemljem kot dopolnilo, ne osnovo…dejstvo je, da sem v klubu rahlo gubastih in mal se mi je alarm sprožil—

Bi bila toliko prijazna in bi prepisala deklaracijo? Katere aminokisline in koliko na odmerek/100g?

Seveda kot dopolnilo, sem razumela 🙂

Sestava: 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} hidroliziran kolagen v prahu.

Ga jemljem 14 dni.

Hvala.
A tako, še en nateg torej. Jaz bi na vašem mestu jemala vsaj popolno beljakovino, kolagen nima namreč triptofana, kar je bv, bistvo je, da kolagen telo tvori samo iz aminokislin, ta kolagen se ne bo kar tako vgradil, prosim vas, ne nasedajte.

Prosim, ali lahko kaj več o tem napišeš in tudi kateri izdelek bi potem bil primernejši?
Ali se mogoče tudi ukvarjaš z dietetiko ali te stvari veš tako za hobi?
Jaz bi tudi rada vedela kaj več oz. bolj podrobno o tem. Od kod črpaš znanje?

Zanima me dietetika, pomembno se mi zdi in zabava me. Google je moj best frend drugače 🙂

Wikipedia o kolagenu kot prehrambenem dopolnilu pravi tole:
From a nutritional point of view, collagen and gelatin are a poor-quality sole source of protein since they do not contain all the essential amino acids in the proportions that the human body requires—they are not ‘complete proteins’ (as defined by food science, not that they are partially structured). Manufacturers of collagen-based dietary supplements claim that their products can improve skin and fingernail quality as well as joint health. However, mainstream scientific research has not shown strong evidence to support these claims.

Drugače pa je člankov za mali ocean,
Npr: http://www.medscape.com/viewarticle/423231_2,

Jaz osebno bi od dodatkov jemala sirotkin koncentrat ali izolat (prehrambena najvišja vrednost od beljakovin), Vitamin C je ključen (http://www.vitamincfoundation.org/collagen.html), Omega 3 in kak multivitamin&mineral (spet pri sintezi kolagena brez železa ne gre). Ampak to je samo moje mnenje.

Lahko noč!

Hvala!

70

MRDV!
Hidrolizirani kolagen definitivno pomaga, saj vsebuje več kot 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} esencialnih aminokislin (hidroksiprolin,prolin in glicin), ki so pomembni za samo sintezo kolagena, ki se je v večih študijah izkazal kot zelo učinkovita pomoč za lepšo kožo,nohte in lase. Poznam medexov kolagen in je naravno prehransko dopolnilo brez kakršnihkoli stranskih učinkov!
lep večer

Jaz sem ga začela uporabljati danes , prvič 5g. Ali ima kdo več izkušenj z Kolagenom ?

NIMA SMISLA…SAMI BUTLI…KAPO DOL PRODAJALCEM.

New Report

Close