Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kako vzburiti zensko?

Kako vzburiti zensko?

Star sem 22 let, moja punca pa ima 28 let in sva skupaj ze 8 mesecev. Ze dalj casa se trudim pripeljati svojo punco do najvecjega vrhunca vendar mi to nekako ne uspeva najbolje. Je problem v meni?

Kako naj mi jo uspe cimbolj vzburiti? Kaj zenske najbolj vzburja? Kaksen polozaj med seksom…? Kaksen seks (divji, nezen)?

Predvsem bi rad mnenje zensk, kaj vas zenske najbolj vzburja? Naj mi katera pomaga!

Hvala!

Lp, Janko

Predvsem bi ti rabil mnenje tvoje ženske, ki je dovolj stara, da bi to lahko vedela in ti povedala (pokazala). Torej, njo vprašaj za natančen odgovor.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ze, ja! Ampak rad bi jo presenetil s kaksno novo idejo, novim polozajem…. Imam obcutek, da vsega pa vseeno ne pove kaj bi rada.

Janko

Ja pa si jo dejansko vprašal kaj ji je všeč, sta se pogovarjala o tem? Ne vem, zakaj ne bi povedala. Sicer pa kakšno knjigo v roke, pa tudi internet je poln kakih člankov.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa sej ne obstaja en splosni recept v smislu pritisni 3x sem in 5x tja in bo vsaka zenska v ekstazi..ne gre to tko.

Res bi blo dobr da se pogovoris z njo..ce bi jo rad presenetu je tle gor ful stvari k si jih lohk preberes pa sprobas..pa tud mi ti zdj ne mormo neki ful napisat ker niti ne wemo kaj drgac prakticirata in cesa ne.

www.studentarija.net

Ja mali a si tisti Janko ki bi bil rad Jankovič . A si kej študiru zguba .Dej poglej u kako knigo ,če druzga ne vsaj slikce boš že kej najdu zase in za svojo drago

Svetujem ti, da jo vprašaš kaj ji paše, lahko se gresta igrco, da ne boš direkt spraševal “kaj ti paše”, predlagaj “greva se igrco, povej eno stvar, ki ti paše pri seksu”in ti to nardiš in pol obratno in tko boš zvedel vse.
Poskrbita za pravo vzdušje in bodita sproščena kar se da, saj se poznata že 8 mesecev, to res ne bi smel biti problem.
Kajti če ti tu razlagamo kaj nas vzburja, še ne pomeni, da tudi njo, to mora povedati ona, saj veš vsak po svoje.

Veš kaj probi…. Vohaj jo po celem telesu. Samo vohaj, zapomni si vsak delček kakšen vonj ima, pri tem se jo rahlo dotikaj z nosom. To delaj počasi, brez da bi te vleklo k seksu. Bo težko,vendar dela. Vzemi si čas in občuduj njeno telo, občuduj ga z očmi, z roko se dotakni vsakega občudujočega dela, božaj, božaj, božaj. Nikakor nobene kritike, vse je samo dobro, nič kaj bi popravil na njej ali kaj takega…. Predlagam npr (ti veš, kaj ti je všeč, uporabi tisto, jaz bom napsiala nekaj naključnih primerov): čudovita stegna (božaš stegna), čudovita stopala (v roko primeš stopala in jih nežno ljubkuješ), s prstom greš po vratu, mimo žličke, malce se poigraš z luknjico nad žličko, pojdi na popek, z prstom kroži okoli popka….
Morda eno zanimivo dejstvo… ženske imamo za dva milimetra tanjšo kožo kot moški, zato so receptorji za dotik bližje površini , zato smo za dotik bolj občutljive (kar je velikokrat moškim teko razumeti). Zato je celoten spolen organ pri nas koa, bolj kot je to za moške. Poskusi. Ko se bosta sprostila, bo šlo lažje.

Domišljijo si uporabljaj tako da boš uresničil vse variatne položaje .. sicer pa spomotoma vprašaj kake položaje ima rada .. kje .. kako .. kam .. od zadi .. spredi .. sede .. itd .. poskusi vse kar je , potem boš ugotovil kaj ji je všeč .. vse se da če se potrudiš .. torej v akcijo in bodi sproščen …

se absolutno strinjam. to smo ženske. probajta tudi morda samo z oralnim odnosom. raziskuj, poslušaj njeno dihanje, odziv, pa bo šlo. saj tudi jaz ne vem, kaj moškemu pri orali paše, pa ga poslušam in sledim. in vedno zadanem. mal si mlad in neizkušen, a nič za to. je pa tudi res, da smo ženske včasih čudna bitja. malo povemo in kar pričakujemo, da bo naš dragi vedel, kaj želimo. tko kot so ti zgoraj napisali, dotiki, božanja, razikovanje, oralni odnos, če ni mutasta, :), ti bo počasi povedala kje, kako… , če ne, ja pol je pa iz lesa. torej – nekaj mora čutiti in ti to povedat, al ji paše al ne. pogumno in srečno.

pa ne pozabi stetoskopa

Rubyfruit, najboljš da poizkusita najin recept, a ne? Jima še prišlo ne bo, hahaha

Najin recept? kaj bi blo pa to?

www.studentarija.net

Nič, zato sem pa napisal! In to samo zaradi tebe, ker si tako trmasta.

Slabo ti kaže! Dobil si le mnenja moških. Ti že vejo! Ko pa bodo malo starejši pa jim bo baje šlo že vse iz glave… 😉

…pa naj bo…kaj meni paše…predvsem veliko strasti, globokih poljubov, grizljanja ustnic, vratu, šepetanja vročih besed, drgnjenja teles, tesnih dotikov, odkritega zanimanja za vse kar mi paše, predvsem pa odločne moške roke, ki vedo kako je zame in zanj najlepše, pol pa je dovoljeno vse in divje in nežno…kako pa prideš do take strasti, hja…okolje in prava čustva…vse to želim tudi tebi.

…aja, pa še tole…najprej seveda dober rajc (strogo slediš njene reakcije, da vidiš kaj je the best), prstki tvoji – vsepovsod – jeziček sledi prstom, pomembna točka je seveda ščegi…ko pa je že ful vroče pa, za 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} orgazem sem definitno zgoraj (in mi je ful dobr ko me prime za boke in vodi), če pa je še dost časa in predvsem njegove kondicije (kar pri tvojih letih ni problem) mi pa paše on na men (pa povšter pod rito, pa noge za vratom-njegovim, čeprav, odkrito, najboljš mi je ko so moje noge stegnjene okoli njegovih bokov,skratka nog je povsod polno)…aja, pa sede je tud ful dobr…skratka, če hočeš da ona 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} uživa vedi, da je ona v prvem planu in mal pozab (zadrži) sebe…ODLOČEN bod…O.K. dost…

Ja kaj cs..taka sm 😉

www.studentarija.net

Res ljubica? In taka si mi všeč!

najlažje, tako da ga na kocu obrišeš v zaveso

🙂

Z jezikom

Ljubite se.

New Report

Close