"preverzno"
Halo! Lep pozdrav!js mam pa eno vprašanje.Upam da ne bom koga užaila in se bom verjetno grdo izrazila samo upam da mi bo lahko kdo kaj svetoval.Se opraavičujem izrazom za vnaprej! Mene pa zanima vse o (se opravičujem)”fafanju”. Zlo rada bi to počela, bi že večkrat prišlo do tega ampak jaz nimam izkušenj, zato me enostavno postane strah in “stisnem prpo”. Rada bi to znala, vendar ko sem s fantom se tako zmedem,da sploh ne vem kaj bi on rad oz. kaj bi js rada.Strah me je da se bi mi smejal ko ne bom vela kaj delam z njegovo stvarco.Rada bi se tega naučila.da ne bom tako nevedno klečala pred njim in ne vedela kaj naj.prosim za kakšen nasvet, kako se to dela… Hvala
Draga Metka,
ne vem zakaj vsi nekaj hodijo okrog vrele kaše, ko pa si postavila preprosto vprašanje (sploh pa drugi na ten forumu tudi zastavljajo vse mogoča vprašanja, pa jih nihče ne preganja). Stvar je taka:penis z eno roko trdno in odločno primeš ob korenu drugo polovico pa daš pač v usta. Hkrati ti ga moraš v ritmu drkat in iztočasno na rahlo sesat in se z jezikom poigravat po glavici. To je moje mnenje. nimaš se kaj bat in če ti kaj ni všeč se nikar ne sili. Drugič pa le pridi povprašat na forum Mladi o spolnosti in drugih aktualnih temah- najdeš ga malo nižje na prejšnji strani. Veliko užitkov in sporoči kak je šlo,
lep dan
Čarna