Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek "preverzno"

"preverzno"

Halo! Lep pozdrav!js mam pa eno vprašanje.Upam da ne bom koga užaila in se bom verjetno grdo izrazila samo upam da mi bo lahko kdo kaj svetoval.Se opraavičujem izrazom za vnaprej! Mene pa zanima vse o (se opravičujem)”fafanju”. Zlo rada bi to počela, bi že večkrat prišlo do tega ampak jaz nimam izkušenj, zato me enostavno postane strah in “stisnem prpo”. Rada bi to znala, vendar ko sem s fantom se tako zmedem,da sploh ne vem kaj bi on rad oz. kaj bi js rada.Strah me je da se bi mi smejal ko ne bom vela kaj delam z njegovo stvarco.Rada bi se tega naučila.da ne bom tako nevedno klečala pred njim in ne vedela kaj naj.prosim za kakšen nasvet, kako se to dela… Hvala

Obstaja ogromno takšnih filmčkov kjer se to kar lepo vidi….drugače pa ti naj on pove kaj bi rad.

Malo si zgrešila forum! Tukaj se piše o problemih, pohvalah, predlogih, komentarjih itd. foruma med.over.net nasploh, za posamezne teme pa imaš ustrezne forume.

Ja potem bi pa prosla za naslov kakega takega foruma… Hvala

Mogoče bi se bilo prej pametno malce teoretično podučiti o teh zadevah, za začetek, recimo, vsaj to, da je pravi izraz “perverzno”; kar pa seveda absolutno ne velja, če se oba partnerja s tem strinjata….

Poskusi vprašati tule:

Twiggy

Draga Metka,
ne vem zakaj vsi nekaj hodijo okrog vrele kaše, ko pa si postavila preprosto vprašanje (sploh pa drugi na ten forumu tudi zastavljajo vse mogoča vprašanja, pa jih nihče ne preganja). Stvar je taka:penis z eno roko trdno in odločno primeš ob korenu drugo polovico pa daš pač v usta. Hkrati ti ga moraš v ritmu drkat in iztočasno na rahlo sesat in se z jezikom poigravat po glavici. To je moje mnenje. nimaš se kaj bat in če ti kaj ni všeč se nikar ne sili. Drugič pa le pridi povprašat na forum Mladi o spolnosti in drugih aktualnih temah- najdeš ga malo nižje na prejšnji strani. Veliko užitkov in sporoči kak je šlo,
lep dan
Čarna

Tanja je pisal/pisala:
>
> Malo si zgrešila forum! Tukaj se piše o problemih, pohvalah,
> predlogih, komentarjih itd. foruma med.over.net nasploh, za
> posamezne teme pa imaš ustrezne forume.

Tanja, ne kompliciraj preveč, sej vidiš da je Metka čisto zgubljena in zmedena.

Želim vam lep dan

borut

Ja, saj vidim 🙂 -a red je le red, ki naj bi se ga vsaj v grobem držali vsi, ki smo v nekem sistemu, in če pridem na ta forum, me ne zanimajo takšna vprašanja, ampak pripombe itd. o forumu, če me zanimajo tovrstna, pa grem na temu ustrezen forum!
Lp

Tanja,

mirno kri, saj je lepo, da tudi mene kaj takega vprašajo, potem se sam sebi zdim, da mogoče le mislijo, da jaz veliko vem .))))))))

Primož

New Report

Close