Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek klepetalnice na spletu?

klepetalnice na spletu?

Danes se mi klepeta!

Pa ne vem kje na spletu lahko najdem kakšno klepetalnico. Svetujte prosim!

Ona-on odpade, ker mi ni do iskanja avantur al kakršnihkoli zvez. Rada bi samo kepetala.

Misija nemogoče. Probala parkrat, pa obupala, še posebej bolj kasno zvečer. Meni je namreč dolgčas šele ko gredo vsi spat in bi poklepetala, saj ne morem opolnoči letat k prijateljicam na kavo.
Si predstavljaš, jaz stara baba, na drugi strani pa eni sami manjaki, nimajo niti pol mojih let, pa če imam tangice itd., pa kamero, res, svašta.

http://www.chat.si

Ja, približno tri četrt je takih, ki bi avanturo ali kaj po msn prek kamere, ampak takim se pač zahvališ za sodelovanje. Sploh dopoldne kar mrgoli fukfehtarjev.
Jaz sem ravno včeraj klepetala s samimi normalnimi in se celo zmenila za en biznis. Bom videla, če bo kaj iz tega, če bom sploh upala poklicat, ker mi je rahlo nenavadno, da se prek chata menim take reči 🙂

Tudi meni se je danes klepetalo. Na Ona on nisem niti pomislila, sem poskusila chat, a glej ga zlomka, vsi samo z določenim namenom:).

A vam chat na Ona-on dela? Meni že par dni ne. Pa mi še ni poteklo brezplačno članstvo.

Ojla!lahko meni napises kaj pustis st te poklicem klepetava lahko veckrat med tednom

Odgovor na objavo uporabnika
Toni816, 06.11.2024 ob 17:56

Ojla!lahko meni napises kaj pustis st te poklicem klepetava lahko veckrat med tednom

Vidis, jaz pa imam to potrebo ob vikendih.

New Report

Close