Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Simona na Tedniku

Simona na Tedniku

A gledate Tednik? To v zvezi sina, ki ima alergijo?

Ni mi jasno, kako se lahko mlada ženska tako zapusti?
Debela kot sod. Frizura čist moška. Pa v resnici ni kakšna reva, kar razgledana ženska.

Mislim, kako more biti taka? Kaj si misli njen mož – če ga ima? Ker v prispevku sploh ni omenjen.
Kaj vse moraš zmetat v sebe, da si tak? Saj imaš želodec ko boben pralnega stroja. Ves čas lačen. Koliko zapraviš za hrano?? Kaj pa malo športa?

Čudno!
Če je pa tudi ona bolna (vendar ni omenjala) se ji pa opravičujem.

kako si pa lahko ti taka?
Tako zaplankana

Kako lahko sploh napišeš tak post?Zame si ti en poden od podna!!!Lahko,da je debela že od malega.Ma kaj hudiča to tebe briga!Mater,namesto,da bi rekla,kako so taki otroci bogi in mame požrtvovalne ti pa take neumnosti klatiš.Ta mati ima sigurno veliko srce kljub debelosti,ti imaš pa kamen namesto srca.Kako se lahko pogledaš v ogledalo???

Kakšna pripomba, opazka. A jo poznaš, veš da se je zapustila (bliža se 40.)? Veš da nima kakšne motnje, bolezni?
Pa še nekaj, nekateri, vsaj jaz, smo jo prepoznali. Vemo, kaj vse je doživela. Pa nei potrebe, da povem, kdo je. Seveda se bo našla kakšna zloba.

hmm..kaj tebe kaj boli..če je ona taka?..težko dihaš zarad tega?….ne briga te niti, kaj poreče njen mož..koliko zapravi za hrano..zakaj je takšna..razumeš!..takšne ženske, kot si ti..so spolno zafrustrirane..aja..a se bi ti ponudla njenmu možu..tko za vsak slučaj??

to bo sigurno prebrala, ker je tudi sama veliko prisotna na MON-u. In je res razgledana ženska.
Sicer pa, res grdo od tebe, kaj te sploh briga, kakšni so drugi, vsi ne morejo bit suhi. Me prav zanima, kakšna si ti….

Jaz tudi ne razumem. OK 20, 30 kil preveč.
So pač eni gurmani.
Da si pa tako debel, da komaj racaš – pa glih ni ne? Saj težko dihaš, delaš.
To so tampirane bombe – kar se zdravja tiče. Ti so glih tok nevarni, kot kadilci, alkoholiki……….
Čist isto!

Verjetno bi moral biti tukaj moderator skoz dežuren, ker tole pa je ena velika žalost !
Kako more biti taka in zakaj je taka ? Ker pač je in ne verjamem da bi te kak odgovor ravno osrečil ?

(in moje sporočilo moderatorju seveda sledi)

Simona je prava borka, spremljam njene težave že dalj časa, jo občudujem, kaj vse zmore.

O pripombah prve avtorice teme se pa sploh ne splača …

Še nekaj, ko sem jo videla, sem celo pomislila, da ji napišem, nekaj v oporo, razumevanje. Niti pomislila nisem na zlobo nekaterih in na obešanje na zunanjost.
Ej, S… ne se sekirat, ne gledamo vsi samo zunanjosti. Sigurno v reali raje spoznam tebe kot to avtorico “alergija”.

Ma ja res je bila gurman, dve leti dojila in lahko jedla koliko-5 živil?

Ti si pa res hudobno ženšče!

Jap in kot potencialni prebivalci umobolnic,med katere sodiš!

Tudi jaz sem se po rojstvu otroka, ki je imel hudo hibo, popolnoma zapustila. Nepredstavljivo je, koliko skrbi in energije takšna mama nameni otroku. Za njo verjetno ne ostane ne časa in ne energije. Zdaj se po petih letih počasi spravljam k sebi.

Alergija, prenaglila si se.
Bodi karakter in se opraviči.
In ob tem si poskusi predstavljati, kako poteka njen vsakdanjik. Madonca, ženska otroka tudi v kino ne more peljati normalno, si tudi to opazila?

Ma dajte no in alergije isti avtor, kako zanimivo, da lahko samo sebi odgovoarjaš in se podpiraš.

Pišeš pa tako grdo, da jeprav da se to pove. Lepo, pa da si osameljena v tej debati, to veliko pove, kaj menijo ostali.

Prosim, brez dodatnih objav, ker bom drugače ukrepal.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Mah, ubogi otrok, za kaj vse je prikrajšan….
Pa še veliko je takih, ki so bolni tako in drugače….
Bodite veseli, če so vaši zdravi!

Konec koncev je bil pa prispevek namenjen otroku, vas pa zanima mama, zakaj že?

Že v prvem postu je na koncu OPRAVIČILO.
Jaaaa, ne bi smela izpostavit Simone, temveč kar tako – omenit ene debeluhe.
Mislila sem, da bo debata o debelosti – saj večina nas ima težave s tem. Ves čas na dietah.

No? To sem mislila – nič zlobnega. Da imamo vsi kakšno kilo preveč. Če imaš pa 50 kil preveč, imaš pa resne težave z zdravjem. In res ni pametno, da se tako zapustiš.

In zato še 1 x. SIMONAA – OPROSTI.

Tudi sama sem med tistimi, ki sem Simono osebno spoznala in lahko rečem samo GO, SIMONA, GO!!! In ne poslušaj tistih zafrustriranih prekel (ki jih je v tej debati HB malo), katere so od celega prispevka odnesle samo to, da se zgražajo nad tvojo podobo.

alergija, lahko te je sram. Zato, ker S. ne poznaš, ker ne veš zakaj je taka kot je, ker nimaš pojma, koliko hoče in naredi zase in ker ti verjetno v življenju ni bilo treba niti z ritjo migniti za svojo postavo. Če bi o njej vedela vsaj delček tega, kar vemo nekaterim, bi te bilo zagotovo sram, če premoreš empatije toliko, kolikor je črnega za nohtom. Zato je res najbolje, da poslušaš Primoža in utihneš.

Drugače pa družini želim vse najboljše!

Nič zlobnega??? Sploh me nisi prepričala. Res bi rada tvojo podobo ugledala, da vidim in presodim kako idealna mačka si. Na drugih vedno najprej opazimo napake, ki nas pri sebi najbolj motijo. Ti si očitno obsedena z debelostjo.

…..ko ena piše, da je logično, da se zapustiš, če imaš bolnega otroka in to….Ne, meni to ni logično, niti ok. Imam otroka na inv.vozičku, ogromno dela in skrbi, a nase nisem pozabila. Ker če želim biti močna in fit zanjo, moram delati tudi na sebi. Res, da ti časa ostane bolj malo, a tistega, ki ti, izkoristiš. Ob dobri organizaciji gre vse. Zato ne, se ne strinjam s tem!
O avtorici in o njenem pisanju pa raje ne bi izgubljala besed!
Pa lep večer!

Ma dej nehi blebetat neumnosti.

Vsa čast Simoni, bi pa izkoristila priliko in povabila bralke k nečemu pametnejšemu – podpišite peticijo http://www.alergije.net/component/option,com_petitions/id,16/lang,sl/view,petition/

Alergija, za sebe in svoje shujševalne diete se brigaj!

Simoni vsa podpora in spodbuda za naprej, sem imela pred nekaj leti – pred rojstvom Dominika – stik z njo in je res prijetna. Vsem bralkam pa predlagam podpis peticije, mi smo jo, naj pomagajo ubogim družinam… zdravje je res največ vredno http://www.alergije.net/component/option,com_petitions/id,16/lang,sl/view,petition/

Simona, SREČNO!

New Report

Close