okužbe padajo
kaj pa precepljenost, 24.05.2021 ob 13:15
Pred časom je bilo rečeno, da bo do sredine junija 60% precepljenost. Koliko je sedaj ptoti koncu maja? Je 20%, ali malo manj? Od teh slabih 20% okužbe ne morejo padati. Mora biti minimalno 50-60%.
Cepljenih mora biti minimalno 60% ljudi, da se da govoriti o kakšni zaščiti. Nekateri pravijo, da pod 70% ni dovolj.
z enim odmerkom, 24.05.2021 ob 15:12
tole 600 in nekaj tisoč je cepljenih z enim odmerkom, z dvema pa več kot pol manj. da smo pre-cepljeni pomeni cepljenje z dvema odmerkoma.
Tudi to ni res
Z enim 631 000
Z obema 334 851
Čisto logično je da bo 1x cepljeni prišel na drugo dozo razen, če je cepivo za katero je dovolj 1x
Države dajejo različne podatke, nekatere upoštevajo oba cepljenja, druge zgolj cepljenje, po cepljenju ali precepljenju smo zadnji v evropi nikjer v nobeni državi ni toliko antipropagande za cepivo kot pri nas.
Neverjetno, 24.05.2021 ob 15:20
Tudi to ni res
Z enim 631 000
Z obema 334 851
Čisto logično je da bo 1x cepljeni prišel na drugo dozo razen, če je cepivo za katero je dovolj 1x
Države dajejo različne podatke, nekatere upoštevajo oba cepljenja, druge zgolj cepljenje, po cepljenju ali precepljenju smo zadnji v evropi nikjer v nobeni državi ni toliko antipropagande za cepivo kot pri nas.
Približno 15-18% je sedaj dvakrat cepljenih. Za zaščito velja, če /ko si dobil drugo dozo. Nekateri pravijo, da je ena doza že dovolj. No, o cepivih in učinkih se ve tako malo, da se da “verjeti” tudi tej eni dozi!? Nekateri celo ne mislijo iti na drugo dozo. Tisti, ki so imeli prvič zelo hudo reakcijo pravijo, da ne gredo. Različno je.
kolikor mi je znano, 24.05.2021 ob 15:30
Približno 15-18% je sedaj dvakrat cepljenih. Za zaščito velja, če /ko si dobil drugo dozo. Nekateri pravijo, da je ena doza že dovolj. No, o cepivih in učinkih se ve tako malo, da se da “verjeti” tudi tej eni dozi!? Nekateri celo ne mislijo iti na drugo dozo. Tisti, ki so imeli prvič zelo hudo reakcijo pravijo, da ne gredo. Različno je.
Cepljenih z obema odmerkoma 16%
Cepljenih z enim odmerkom 31%
Malo sebičnosti, cepljenim je verjetno vseeno kakšen bo procent precepljenosti oni so se zaščitili, necepljeni pa, pazite na sebe.
cepljeni necepljenost, 24.05.2021 ob 16:01
Cepljeni tudli lahko zbolijo ( hb- v blažji obliki), enako prenašajo virus, v določenih državah tudi morajo v karanteno. Vse je še tako na približno.
V DSO je 8 cepljenih bilo pozitivnih, eden je imel rahlo povišano temperaturo ostali tudi vedeli ne bi da so okuženi, če jih ne bi preventivno testirali.
Cepljenih nikjer ne testirajo razen na njihovo željo, tole okoli karantene za cepljenega bolj malo verjamem, zakaj bi osebo testiral, če je 2x cepljen, je pa res, da je zmešnjava okoli tega totalna v bistvu že malo kaotična, vsi bi radi čimprej ukinili razne omejitve v dobro državljanov.
Neverjetno, 24.05.2021 ob 16:10
V DSO je 8 cepljenih bilo pozitivnih, eden je imel rahlo povišano temperaturo ostali tudi vedeli ne bi da so okuženi, če jih ne bi preventivno testirali.
Cepljenih nikjer ne testirajo razen na njihovo željo, tole okoli karantene za cepljenega bolj malo verjamem, zakaj bi osebo testiral, če je 2x cepljen, je pa res, da je zmešnjava okoli tega totalna v bistvu že malo kaotična, vsi bi radi čimprej ukinili razne omejitve v dobro državljanov.
Nikjer nisem zasledila, da bi bilo za cepljene potrebno testiranje. Od kje ti do? Imam pa v spominu, da sem slišala pogovor med dvema od katerih je bil eden cepljen, drugi ne. Za čez mejo ( mogoče le nazaj v SLO- nisem ziher) sta rekla, da morata oba v karanteno. Res pa je, da se tako malo, pomanjkljivo ve o vsem tem in da je res velika zmešnjava okrog tega.
testirat ne, 24.05.2021 ob 16:17
Nikjer nisem zasledila, da bi bilo za cepljene potrebno testiranje. Od kje ti do? Imam pa v spominu, da sem slišala pogovor med dvema od katerih je bil eden cepljen, drugi ne. Za čez mejo ( mogoče le nazaj v SLO- nisem ziher) sta rekla, da morata oba v karanteno. Res pa je, da se tako malo, pomanjkljivo ve o vsem tem in da je res velika zmešnjava okrog tega.
Za cepljenje ni potrebno testiranje, odgovarjam na post kjer ena pravi, da so bili cepljeni ponovno okuženi, ja res je samo brez posledic.
Iz prve roke ti lahko zatrdim, da je ob povratku iz Hrvaške in to znotraj 12 ur, kolega ki je šel z mano ker sem potreboval pomoč imel potrdilo o testiranju, pri vstopu na Hr. ni bilo problemov, naš policist je pogledal osebno in zamahnil z roko, hrvaški je hotel videti potrdilo, jst sem dal potrdilo o cepljenju kolega pa potrdilo o testu in sva šla, nazaj pa za malo sranje s karanteno, hrvat zamahne pojdite naš pa, kje ste bili? na vikendu in pokažem lastniški list, kaj pa vi vpraša kolega, on je šel pa poleg in se je začelo, ja on ne sme saj ni ne lastnik ne vaš sorodnik, ja ampak ima negativni test poleg tega hrvat ni postavljal pogoja o lastništvu njemu je bilo dovolj potrdilo, skratka policist je zapel za to lastništvo in začel, da bo odredil karanteno, bolj sem mu razlagal, da je potrdilo o negativnem testu dovolj poleg tega sva se vrnila znotraj 12 ur torej še isti dan in da pogoje vstopa v hrvaško postavlja hrvaška država, on goni svoje, ja mi pa postavljamo svoje pogoje, jst nazaj in pogoj je negativen test, ki ga ima!
Po daljšem dokazovanju kdo ima prav naju je vseeno spustil v lastno državo brez 5 dnevne karantene, ki bi bila bedarija saj je oseba imela negativen test narejen tisti dan pred odhodom čez mejo!
zelena faza že v petek, 24.05.2021 ob 17:18
Že v petek bomo v zeleni fazi. Kaj to pomeni za prestop meje? Bo znal kdo to razložit, ali bo vsak dan kaj drugega?
Mogoče bo že jutri, je rečeno. Zaradi cepljenja in upoštevanja ukrepov. So me nasmejali. Cepljenih ni niti 20%, ukrepov pa ne upošteva ogromno ljudi ( razne tekme ). To dvoje z izboljšavo stanja nima kaj veliko skupnega))).
MAVRICAAAAA, 25.05.2021 ob 09:24
ste videli to CE N Z U R O na med over net????
med over net so prodali Mađarom, zdaj pa SDS klika upravlja s tem forumom, kaj bomo kar tiho, ali kako?
Še na starem forumu je bila včasih cenzura. Tukaj pa je je več.
V glavnem….mah, brez veze :))