Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Na ZDF o skorajšnjem bankrotu hrvaške zaradi COVIDa

Na ZDF o skorajšnjem bankrotu hrvaške zaradi COVIDa

 

hahahaha. Turizma dol zelo malo, zdele pa še delta pa so pečeni. A so vikendi že kej cenej da pokupimo? Prav jim je sirokamom kradljivskim.

Ne vdelava youtube videa kot včasih. V youtube vpišite:  Kroatien und Montenegro bangen um die Sommersaison | auslandsjournal

 

Eh, poba…. naše gospodarstvo je šlo tudi že rakom žvižgat. Počakaj naslednje leto.

Ladij s 3.500 potnikov res ni več.

Očitno niste gledali. So samo ladje s 3.000 potniki😁 in prihajajo zopet v Dubrovnik. A imajo zelo stroga pravila – nič ustavljanja v lokalih in trgovinicah. Hrvaška ima od njih praktično samo svinjarijo.

Očitno je južni del Dalmacije bolj prazen, v Istri in Kvarnerju je obisk boljši kot lani. Hrvati upajo na 60% prometa leta 2019. Tako da ni vse tako hudo kot hoče avtor teme prikazati.

Tako pohrvatice kot tudi pocrnogorice so si to popolnoma zaslužile. Hrvaška in Črna gora bi brez turizma bili evropska Severna Koreja. Pocrnogoricam je turizem cvetel po zaslugi srbskih in ruskih turistov – kar je absolutno narobe, fašistična Črna gora in pocrnogorice pa jim vračajo s sovražnostjo.

Vsak neuspeh, nesreča, beda, tragedija ki doživijo pohrvačeni, pobošnjačeni, počrnogorčeni in pošiptarjeni Vlahi mi polepša dan in me neznansko osrečuje. Ko preberem da se bodo morale pohrvatice in pocrnogorice začeti h kanibalizmu zaradi katastrofalne turistične sezone (upam da jih bo čim več) pa sem tako srečen kot da bi zadel lotu.

Hiše ob morju in ta dragi apartmaji na južnem delu so zasedeni, gotovo se jim bo pa poznalo pri ladijskem turizmu, pa tudi letalskem.

Se mi zdi, da je ta dokumentarec malo pretirano zastavljen.

To kar trdijo je kr neki. Mogoce kje ni veliko turistov, sicer pa kar guzva.

Kaj prinese cas, bomo pa VSI sele videli. Tudi drugim ne bo lahko, ce se spet zacno zaprtja …

Ne vem za vas ampak mi smo od 25.6 do nedelje v baski na krku in je plaza nabito polna.

2 tedna nazaj sem klicala v Cikat na losinj da rezerviram parcelo v avgustu – vse zasedeno…se tiste neurejene….

New Report

Close