Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nadleguje me

Nadleguje me

070888223 me klicari non stop in vzihuje par sekund, nato prekine. Kličem nazaj, vrže ven takoj (verjetno sem blokirana). Kaj lahko naredim? Če blokiram številko mi vseeno izpiše neodgovorjen klic. Imam ljubosumnega fanta in ne želim komplikacij zaradi budal, ki nimajo pametnejšega dela kot mene nadlegovati… a se da kam prijavit to? Lahko operater kako ukrepa? Kako ugotovim čigava je? Šla bi direkt do te osebe in ji rekla dve tri… kakšni luzerji!

A hočeš da ga mi pokličemo?

Tip je dal svojo telefonsko zdaj pa fuk fehta ko pokličeš. :))))))))

Lahko bi, hvala

Odgovor na objavo uporabnika
lol827, 15.07.2021 ob 14:08

Tip je dal svojo telefonsko zdaj pa fuk fehta ko pokličeš. :))))))))

Tistemu, ki mi dobi lastnika cifre plačam dobro nagrado!

Operaterju prijavi. Moraš pa imet zabeleženih zadnjih 15 klicev, dan in točno uro. Javi se, počakaj dve sekundi, prekini, zabeleži, potem pa pojdi k operaterju in podaj prijavo.

to lahko, 15.07.2021 ob 14:35

Operaterju prijavi. Moraš pa imet zabeleženih zadnjih 15 klicev, dan in točno uro. Javi se, počakaj dve sekundi, prekini, zabeleži, potem pa pojdi k operaterju in podaj prijavo.

Hvala za to, nisem vedela. Iskreno upam, da ne bo več klicev, a če bodo si bom zapisovala in sledila tvojim navodilom. Še 1x hvala

Ne znaš blokirati številke. Blokirane številke ti nikoli ne zvoni in ne javi klica, sms. NIKOLI!

Navodila v roke in pravilno blokiraj. Prijavi ga vseeno.

to je telemach, palci racune pa bo!

To bo zih Marjanček, mamin sinko, ki nima drugega za početi, kot nadlegovati po telefonu. A te je strah, Marjan?

Evo mene je zdaj ze tretjic klicala tocno ta cifra in ker mi je sumljiva sem pogooglala ali je mogoce kak telemach z ponudbami, zdaj pa naletim na vas z istim problemom.

Jaz sem poklicala operaterja. So povedali, da cifre mi ne morejo dat ali mi povedat imena, lahko pa tej osebi sporočijo, da ne želim prejemati njenih klicev. Smo se tako dogovorili in je delovalo 🙂

Pogovorila s partnerjem in mu povedala za ta problem, pa me je tako objel, potolažil in poljubil, v trenutku sem se počutila varno, zaščiteno in takoj mi je bilo lažje. Zdaj vem, da je ok, da ni moja krivda če je nekdo zmešan in da bo moj dragi razumel. Hvala vsem za vaše neprecenljive nasvete. Sem se odločila da kupim novo številko in jo delim le z dragim in mojimi najbližjimi, tako bom imela mir.Ne želim komplikacij in dodatne drame. Tudi družabna omrežja bom brisala, ker res ne želim težav z manijaki. Čutim nepopisno srečo in mir v duši, ne želim da kdorkoli to pokvari. Naj svoje probleme rešuje pri psihijatru. 🙂 mati zmešancev je žal vedno noseča

To je telefonska od telemacha

Neke kreme prodajajo

Pozdravljeni,

Tudi mene klicari ta stevilka in se nikoli ne javim…Ker vedno mislim, da telemach zezi s svojimi ponudbami.

A ne ne, ni noben telemach niti krem ne prodajajo, vem jaz dobro kdo je, a zahvaljujoč vam in vašim nasvetom imam sedaj ljubi mir. Neprecenljivo 🙂 tako da hvala vam, zlati ste

Hm, ti pa ze dolg nisi dobila objema od fanta a.

Srecna in mirna ker te je fant ki je ljubosumen objel .hm.

In ti lepo vse medije skines. Da ti ni fant to nastimal pa te klice kak njegov kolega da te sproba ce bos sploh povedala. In si povedala in te je od srece objel hm.

Preber se kako si evforicna ko te objeme. To neki ni ok. Verjem.

Ohdesperado, 02.08.2021 ob 10:07

Hm, ti pa ze dolg nisi dobila objema od fanta a.

Srecna in mirna ker te je fant ki je ljubosumen objel .hm.

In ti lepo vse medije skines. Da ti ni fant to nastimal pa te klice kak njegov kolega da te sproba ce bos sploh povedala. In si povedala in te je od srece objel hm.

Preber se kako si evforicna ko te objeme. To neki ni ok. Verjem.

Ke mona, jaz nisem bila evforična zaradi objema, ampak zato ker mi je padlo veliko breme z ramen.. nisem vedela kdo kliče in zakaj, me je pa zelo motilo. Ni lepo biti tarča nadlegovalca veš?!  In ko sem mu povedala in mi je dal vedeti, da me bo na vse načine obvaroval pred tem in drugimi norci, sem se počutila varno, zaščiteno, pomirjeno, ker sem ugotovila da nisem sama v tem, da mi stoji ob strani in bi se boril proti celem svetu zame in naredil vse zato da bom zaščitena, pomirjena in srečna. To je pravi moški! In ja, v objemu mi je bilo lepo, ker sem se počutila varno, ljubljeno, njega je zaskrbelo zame in je s svojo reakcijo dokazal, da ni en ljubosumen bedak, ampak da se boji zame, da se mi kaj ne zgodi, ker me ljubi.

Ne, ni on naštimal prav nič. Pa tudi če bi, jaz bi mu vedno vse povedala in se za mojo zvestobo nima kaj bati, ne danes ne nikoli

Tudi druge nadleguje.  V tem postu imaš :

https://slo-tech.com/forum/t782845/49

Zdaj nima več moje telefonske, ker sem jo zamenjala 🙂 ljubi mir.. naj nadleguje svojo mamo. Ona ga je takega vzgojila. 🙂

Kaj naj, 02.08.2021 ob 11:15

Zdaj nima več moje telefonske, ker sem jo zamenjala 🙂 ljubi mir.. naj nadleguje svojo mamo. Ona ga je takega vzgojila. 🙂

Tudi to številko bo našel 🙂   Ker so to Telemachovi akviziterji 😀 😀

Zgornji link preberi. Tam v enem 4. 5. postu piše 😀

Ni res, klical je in dihal not v slušalko, nikoli se ni oglasil ali karkoli ponujal, prodajal… tudi v trgovini me je na službenem telefonu nadlegoval, klical in potem po par sekundah prekinil. Zdaj nimam več ne te službe, ne naslova, ne številke.. he can kiss my ass

Kaj naj, 02.08.2021 ob 12:13

Ni res, klical je in dihal not v slušalko, nikoli se ni oglasil ali karkoli ponujal, prodajal… tudi v trgovini me je na službenem telefonu nadlegoval, klical in potem po par sekundah prekinil. Zdaj nimam več ne te službe, ne naslova, ne številke.. he can kiss my ass

Temu psihiatri pravijo shizofrenija!

bejž no bejž, 02.08.2021 ob 13:00

Temu psihiatri pravijo shizofrenija!

Ja, verjamem ti, sigurno ima kako bolezen, tudi jaz mislim da normalen človek kaj takega ne bi delal nobenemu. A veš kaj, karkoli je, ni moj problem. Važno, da sem se rešila iz krempljev bolnika in živim srečno naprej. Videz res vara. Še dobro, da se je vse obrnilo tako kot se je.

New Report

Close