reakcije po cepljenju
moja soseda je umrla 4 dni po cepljenju, sestrična od mojega šefa je dobila 8 dni po cepljenju parkinsona-vse čas se trese in se sploh ne more ustaviti, niti govoriti ne more razločno, ker je tarokira. Drgač pa v službi veliko cepljenih tudi po 10 dni ni bilo v službo in še zdaj so slabi in se bojijo zime ki prihaja, zelo žal je vsem ki so se cepili. Jaz se nisem, ampak me cepljeni zelo grdo gledajo, kot da sem jaz kriva da so se za to odločili. Žal mi jih je, a kaj morem.
hrčevka, 21.07.2021 ob 19:09
moja soseda je umrla 4 dni po cepljenju, sestrična od mojega šefa je dobila 8 dni po cepljenju parkinsona-vse čas se trese in se sploh ne more ustaviti, niti govoriti ne more razločno, ker je tarokira. Drgač pa v službi veliko cepljenih tudi po 10 dni ni bilo v službo in še zdaj so slabi in se bojijo zime ki prihaja, zelo žal je vsem ki so se cepili. Jaz se nisem, ampak me cepljeni zelo grdo gledajo, kot da sem jaz kriva da so se za to odločili. Žal mi jih je, a kaj morem.
A ti to resno?
Anonimno 7154, 21.07.2021 ob 22:37
Ne, da ne verjamem. Samo kje so ti kolektivi, kjer se vsi tresejo in se po cepljenju slabo počutijo. A ne bi šli s tem v medije? Jaz poznam eno osebo, ki je res uboga po cepljenju že en mesec. Baje vnetje osrčnika. Ostalim 50 ni nič. Ampak vseeno ena preveč.
Ker jih ni 😂
Če bi vi vedeli kar jaz vem.. koliko reakcij imajo ljudje po cepivu in to hudih, trajajo tudi mesece in mesece. Vsakodnevno zvem za nove primere. Imam druzinskega clana v zdravstvu, osebni zdravnik. Ce bi sla Beovicka in Krek od osebnega do osebnega zdravnika pogledat stanje ‘na terenu’… mogoce bi bilo konec tiscanja glave v pesek in ignoriranja realnega in velikega problema, ki je tu med nami. Nekaj ne stima s tem cepivom, samo to bom rekla. Nas NIJZ ignorira in minimaizira resne stranske ucinke. Ti ljudje bodo kriplji, ce se znanost ne zgane in ne najde resitve. Oni so zaupali v znanost in se sli cepit, naj zdaj ta ista znanost nekaj naredi za njih in naj se tem ljudem pomaga. To so zrtve cepiva.
Brez imena123, 22.07.2021 ob 01:21
Če bi vi vedeli kar jaz vem.. koliko reakcij imajo ljudje po cepivu in to hudih, trajajo tudi mesece in mesece. Vsakodnevno zvem za nove primere. Imam druzinskega clana v zdravstvu, osebni zdravnik. Ce bi sla Beovicka in Krek od osebnega do osebnega zdravnika pogledat stanje ‘na terenu’… mogoce bi bilo konec tiscanja glave v pesek in ignoriranja realnega in velikega problema, ki je tu med nami. Nekaj ne stima s tem cepivom, samo to bom rekla. Nas NIJZ ignorira in minimaizira resne stranske ucinke. Ti ljudje bodo kriplji, ce se znanost ne zgane in ne najde resitve. Oni so zaupali v znanost in se sli cepit, naj zdaj ta ista znanost nekaj naredi za njih in naj se tem ljudem pomaga. To so zrtve cepiva.
Pomojem nalagaš. Če bi vi vedeli, kar jaz vem… Pffff… Jaz tudi vem marsikaj pa ne povem. 😛 Ma koga ti farbaš s takimi glupimi izjavami.
Možnosti sta samo dve in sicer:
1. Si egoistična psihopatska zmešana rit, ki zadržuje pomembne informacije skupaj s tvojim sorodnikom.
2. Lažeš.
Zdaj pa izberi.
takole bo pa pri nas septembra: https://www.bitchute.com/video/oztCjGrTAFAr/
Anonimno 6173, 22.07.2021 ob 09:34
Pomojem nalagaš. Če bi vi vedeli, kar jaz vem… Pffff… Jaz tudi vem marsikaj pa ne povem. 😛 Ma koga ti farbaš s takimi glupimi izjavami.
Možnosti sta samo dve in sicer:
1. Si egoistična psihopatska zmešana rit, ki zadržuje pomembne informacije skupaj s tvojim sorodnikom.
2. Lažeš.
Zdaj pa izberi.
Dragi uporabnik Anonimno 6173, žal ne lažem in ne vem zakaj bi “zadrževala pomembne informacije”? Katerega koli osebnega zdravnika vprašaj, pa ti bo povedal, kako je s težavami po cepljenju. Da je tega nenormalno dosti in ti bo tudi povedal primere, kaj se vse dogaja ljudem. Žal naša stroka (NIJZ) tišči glavo v pesek. Že podatek, da niti NIJZ-jevci niso pocepljeni, pove veliko. Zakaj le se ne cepijo, če je cepivo varno? Ljudje iz medicinskih krogov dobro vidijo, kaj dela cepivo ljudem in zato se marsikateri zdravnik oz. zd. delavec ni cepil. Če se o nečem ne piše po cajtngih, še ne pomeni, da se to ne dogaja. Problem je resničen in ga imamo tu in zdaj, mi vsi. Nisem noben teoretik zarote in sem za znanost in nimam nič proti cepivom. Ampak covid cepiva, tukaj pa je nekaj hudo narobe. Vem, da marsikdo nima stranskih učinkov, ampak prevelikemu številu poprej zdravih ljudi se zdravje po cepivu tako drastično poslabša, da si želijo, da se nikoli ne bi cepili (da, to so dejanske izjave teh ljudi). Ne rabiš meni verjet, samo stopi v stik z nekom iz zdravstva in povprašaj.
Lažnive podgane, 24.07.2021 ob 20:35
Hecno kako nikoli ni imen in priimkov ob teh posledicah, vedno neki anonimci, ki poznajo brata od sodelavkine sosede, ki pozna nekoga s posledicami 😉
Za avtorja z vzdevkom Lažnive podgane: Kar nekaj znancev, prijateljev, sodelvcev in žlahte poznam, ki so imeli posledice. V žlahti je eden umrl slab teden po cepljenju, star 71 let, prej zdrav in delaven. Prijateljica je 4. dan po tadrugem cepljenju zaznala v dojki zatrdlino, zato je šla na pregled in so ugotovili raka. Enako se je zgodilo znanki, zatrdlina v dojki 4. dan po drugi dozi. Tudi rak. Najbližja soseda sta stara malce pod 70 let in sta oba po prvi dozi zbolela za kovidom. Sta rekla, da ju ne vidijo več na cepljenju. Enako so zboleli 4 sodelavci. Vse te ljudi poznam z imeni in priimki. Jih je po tvoje treba tu napisat?