Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Fafala sem crncu

Fafala sem crncu

Ogromno SLovenk se daje dol s crnci in ni mi bilo jasno zakaj.
Vceraj sem dobila priloznost,da sem lahko fafala crnu!!! O MOJ BOG!
V primerjavi ste mali Slovencki mravlje!!!!!!! Sedaj razumem zakaj!

Odgovor na objavo uporabnika
donporleone, 14.07.2021 ob 22:48

Je velikost sploh pomembna?

Glede na zgoraj napisano sklepam, da je govora nekje o povprečju, zato sklepam lahko izpustimo vse kar je večje od flaše Corone in manjše od vžigalnika.

Dejstvo je, da gre in hkrati ne gre le za velikost. Pomembna je tudi tehnika, saj če lastnik, ne glede na velikost pile, dodobra ne obrusi notranjih sten s tem za zadovoljitev partnerke ni naredil nič. Pri občevanju s stalnimi damami pa naj si bodo to žene, partnerke ali ljubice velikost tako izgubi na pomenu, saj obstaja ogromno različnih pozicij in nemogoče, da se ena le nebi našla, ki bi ustrezala obema, pa ne glede na to ali je med nogami vrabček, sokol ali pa morda kragulj (bi napisal kondor, pa smo rekli, da ekstreme izpuščamo).

No pa še to preljube samičke. Kaj pa uporaba push up nederčkov in podobnega. Čisto zavajanje in bojim se, da tudi šala z robčki in toaletnim papirjem s katerim podložite modrček le ni tako za lase privlečena.

Si lahko zamislite trenutek, ko se zagrejete za estetsko harmonizirano gospodično, potem pa se med slačenjem zgodi, nekaj takega kot, ko v osnovni šoli med učenjem malih tiskanih črk zamešaš b in d. Jah bo moški, ki je od one night standa pričakoval D zadovoljen s košarico B.

Tudi mene fukajo v glavnem tujci. Ne grem vec na slovenca,pa ce ostane edini moski na svetu!

Isto.Slovenke…lahko samo priporocam!

Pozabite na vase zavaljene,pijane Slovence! Kjerkoli so boljsi!

Nisem se,a bi rada. Kaj pa sperma? Ima kaj drugacen okus?

monmonci, od tebe pa nebi pricakoval kaj taksnega.

Jaz se pofukam z vsakim, ki dobro placa.

Ma daj avtorca bit tok fuknena.

Fafnla si ga. Namest da bi ga cutla.

Izkoristu te je napict pa ni hotu.

Sramota

Je res, 23.07.2021 ob 16:04

Tudi mene fukajo v glavnem tujci. Ne grem vec na slovenca,pa ce ostane edini moski na svetu!

Sploh črnogorci, najvišji in najbolj atletsko grajeni in menim, da tudi najlepši. Pa tako blizu so, celo naši bivši državljani. Izjemno…

Monklje, vidim da se druzite z napacnimi macoti. Samo v vednost naj povem, da eni slovenci podiramo rekorde v spalnicah.

Balkanke in črnci so pa itak najboljša kombinacija kar jih obstaja :-))) Lahko rečem samo BRAVO

Stajerski stantek, 23.07.2021 ob 17:57

Monklje, vidim da se druzite z napacnimi macoti. Samo v vednost naj povem, da eni slovenci podiramo rekorde v spalnicah.

Mi lahko to dokažeš?

če se s crnim majmunom onegaviš – je to zoofilija!

Ne vem zakaj folk vedno znova in znova naseda(mo) na provokacije pacientov in moderatorjev-pacientov ?

Nisem se, 23.07.2021 ob 17:08

Nisem se,a bi rada. Kaj pa sperma? Ima kaj drugacen okus?

Pri mojem crncu je črne sajaste barve sperma, pri onem iz Nigerije pa taka bele barve. Mogoče kdo ve zakaj razlika?

Ti samo fafaj črncu. Očitno se nisi naletela na pravega Slovenca z orink kurcom. Škoda, tudi črnci žal imajo male ter se cudenj vonj…

Mala497, 24.07.2021 ob 06:05

Ti samo fafaj črncu. Očitno se nisi naletela na pravega Slovenca z orink kurcom. Škoda, tudi črnci žal imajo male ter se cudenj vonj…

Ti si za rumenih jopićev penise?

Tudi jaz sem fafal crncu. Nepozabno

Milos967, 24.07.2021 ob 09:14

Tudi jaz sem fafal crncu. Nepozabno

S srbi je tud nepozabno.

PIKULET CENZURIRANI, 24.07.2021 ob 08:10

Ti si za rumenih jopićev penise?

Očitno, da je za njihove fašistične pipeke. Kmetica slovenceljska desničarska.

Maja671, 23.07.2021 ob 15:56

Ogromno SLovenk se daje dol s crnci in ni mi bilo jasno zakaj.
Vceraj sem dobila priloznost,da sem lahko fafala crnu!!! O MOJ BOG!
V primerjavi ste mali Slovencki mravlje!!!!!!! Sedaj razumem zakaj!

Al pa če bi fafala svojemu fotru.

mona, jaz prihajam iz Nigerije. Bi ga meni tudi fafafalaa?

Moj dragi je enkrat jedel črno redkev, pa je imela sperma čisto drugačen okus kot po ananasu. Bljak, nikoli več kaj črnega, niti po Židanovem teranu ne bom probala.

Spolna dejanja med osebami različnih ras bi bilo treba prepovedati. Ker to je skrunitev in onečaščenje bele rase!

Kako si zamisljamo avtorico:

Sybil in Hospitality

New Report

Close