Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hčerka se dobiva z južnakom

Hčerka se dobiva z južnakom

Sem jo opazila, čeprav to skriva. Prijateljujeta že leta, vendar sem jo takoj opozorila, da mora ostati samo na temu, da se ne bi z njim spuščala v vezo. Stara je 19 let. Strah me je, da bi ji kaj naredili, njegovi domači. So tudi druge vere, kar je moteče.
zdaj sem jo zalotila da se dobivata. Ni mi vsec. Poleg tega se laze kam gre. In tako prezivlja cele popoldneve z “sošolko”. Zdaj ko sem jo dobila bom ukrepala. Kakšen predlog kako?

Nocna mora

Ja v klet se zapri pa na miru jo pusti. Kera zatežena mtka.

Daj mat ne ga srat no.

A mislis da juznaki kr tepejo zenske.

Res nehi.

Ti raj poskrb da jo spomnis na kondom in ga spoznaj.

Lepsi odnos k bos mela z njim .je hcera na boljsem.

Ce pa mislis da bo nehala z njim hodit se pa motis. Ne mores ti proti hormonom.sploh pa ce je on fejst zatreskan jo bo iskal in tudi nasel.

In tud preprical naj ga ne zapusti.

Zato dej mir

Ne razumem, zakaj sem jaz zaradi tega zatežena? Ker imam neke standarde za svojo hčerko in ji želim samo najboljše.

Ja nasilja nad ženskami je sigurno več kot med Slovenci.

Kaj naj imamo skupna družinska kosila dvojezična ali kaj?

ji boš naredila uslugo, da ne bo na koncu postala v črne cunje zavita muslimanska rodilja in rojevala male “bojevnike alaha” kot oni to imenujejo.

Slovenci pa njihovi problemi, če v nedeljo ne bi mogli ob goveji župi poslušat avsenikov.

Nevem kaj imajo slovenceljni s temi južnjaki. Noben jih ne mara, naši doma tudi ne. Baje so preveč nasilni, ker vsako nasilje, ki se zgodi v družini ali pa tko je glavni krivec juznak.

Nasi doma bi rekli samo stran od junaznakov.

Rajše ji predstavi svet sponzorjev oziroma, lepši izraz obstaja, mecenov. To ji bo veliko boljša popotnica v življenju. Dobila bo veze, ki jo lahko ponesejo visoko… dobra služba, hudi avtomobili…

Nekatere ženske pa res poceni prodajo svoje riti!

Odgovor na objavo uporabnika
Sloowatch, 26.07.2021 ob 09:23

Sem jo opazila, čeprav to skriva. Prijateljujeta že leta, vendar sem jo takoj opozorila, da mora ostati samo na temu, da se ne bi z njim spuščala v vezo. Stara je 19 let. Strah me je, da bi ji kaj naredili, njegovi domači. So tudi druge vere, kar je moteče.
zdaj sem jo zalotila da se dobivata. Ni mi vsec. Poleg tega se laze kam gre. In tako prezivlja cele popoldneve z “sošolko”. Zdaj ko sem jo dobila bom ukrepala. Kakšen predlog kako?

Strah te je na bi ji kaj naredili…?????? Ker slovenski partner pa je nebi pretepal, njegova družina šikanirala itd itd….ker v Sloveniji še ni bilo primera DRUŽINSKEGA NASILJA, pa so sami slovenci v zvezah…

Boga vaša hčerka, da ima tako primitivno in nerazgledano mati

Če ne poznaš ne njega ne njegove družine osebno, drži jezik za zobmi. Po takem ključu najbolje, da jo zapreš v klet in zakleneš z deviškim pasom. Ne boš verjela, tudi med slovenci so psihopati, ki tepejo ženske ali pa še kaj hujšega. Nič manj kot južnjaki. Dejstvo. Če fant zelo očitno ne škodi punci, torej, da ji ne vpeljuje kakšnih slabih navad, drog in je zaradi njega čisto podivjana, jo pusti pri miru. Že ti in tale tvoj zapis so dokaz, koliko stvari je v slovenskih družinah narobe na tvojem primeru koliko nimaš pospravljeno pod podstrešjem.

Jaz pa se strinjam s tem, da gre stran od južnjakov. Za njih je ženska manjvredna in jim mora biti obvezno podrejena, ter popolnoma v vsem ubogati. V začetku se kažejo v lepi luči, kasneje, ali po poroki, pa jasno pokažejo svoj karakter.

Čim prej poduči svojo hči. Naj vpraša sama, svojega kompanjona, kakšno vlogo in pozicjo ima njegova mama doma. Upam, da bo tako videla, kaj jo čaka. Nič dobrega.

Moja mama tudi.

Slivka, 26.07.2021 ob 10:38

Nevem kaj imajo slovenceljni s temi južnjaki. Noben jih ne mara, naši doma tudi ne. Baje so preveč nasilni, ker vsako nasilje, ki se zgodi v družini ali pa tko je glavni krivec juznak.

Nasi doma bi rekli samo stran od junaznakov.

ja, slovenci pa nedolžni ko nune.

sramota674, 26.07.2021 ob 10:55

Če ne poznaš ne njega ne njegove družine osebno, drži jezik za zobmi. Po takem ključu najbolje, da jo zapreš v klet in zakleneš z deviškim pasom. Ne boš verjela, tudi med slovenci so psihopati, ki tepejo ženske ali pa še kaj hujšega. Nič manj kot južnjaki. Dejstvo. Če fant zelo očitno ne škodi punci, torej, da ji ne vpeljuje kakšnih slabih navad, drog in je zaradi njega čisto podivjana, jo pusti pri miru. Že ti in tale tvoj zapis so dokaz, koliko stvari je v slovenskih družinah narobe na tvojem primeru koliko nimaš pospravljeno pod podstrešjem.

Fant ji ne vpeljuje slabih navad, ga poznam, je super fant, ampak žal ga ne želim kot zeta. Sem malce starokopitna morda, ampak hči rabi Slovenca, ki si je ne bo lastil, da mu bo celo življenje podrejena in uboga doma, medtem, ko bo on po gostilnah pil in laskal natakaricam.

Primer v kampu..

Slovenski moški perejo posodo, se igrajo z otroci in pogledujejo k podivjanim najstnicam. Vmes spijejo kar se da..

Bosanci pa gledajo v svoje žene, občudujejo njihove obline..

Če je Srb ali pa Hrvat, je to seveda neprijetno in sramotno, a če je res v redu človek, bi se dalo s tem nekako živeti. Bi pa npr. pri nas doma kot pogoj za Srba pravoslavca definitivno zahtevali, da se da katoliško krstiti. Če misli resno in če ima spoštovanje do Slovenije in Slovencev, potem bi to tudi naredil.

Če pa je musliman (Albanec ali pa bosanski musliman) pa se v praksi zlepa ne bo hotel krstiti. In če se bi hčerka res poročila z muslimanom (otroci so potem avtomatsko muslimani!), bi bila to veleizdaja slovenskega naroda in evropske civilizacije!

Zdej odvisno katerega južnjaka, 26.07.2021 ob 12:24

Če je Srb ali pa Hrvat, je to seveda neprijetno in sramotno, a če je res v redu človek, bi se dalo s tem nekako živeti. Bi pa npr. pri nas doma kot pogoj za Srba pravoslavca definitivno zahtevali, da se da katoliško krstiti. Če misli resno in če ima spoštovanje do Slovenije in Slovencev, potem bi to tudi naredil.

Če pa je musliman (Albanec ali pa bosanski musliman) pa se v praksi zlepa ne bo hotel krstiti. In če se bi hčerka res poročila z muslimanom (otroci so potem avtomatsko muslimani!), bi bila to veleizdaja slovenskega naroda in evropske civilizacije!

bi bilo to sramotno?

In mora potem iz obupa enega čefurja vzet.

Nadalje pa je seveda narodno sramotno, da čefurji delajo otroke našim hčerkam.

Ker tako bo slovenski narod izginil oz. se bo čisto pobalkanil!

Sramotno je, da si ne more Slovenka Slovenca dobit, 26.07.2021 ob 12:48

In mora potem iz obupa enega čefurja vzet.

Nadalje pa je seveda narodno sramotno, da čefurji delajo otroke našim hčerkam.

Ker tako bo slovenski narod izginil oz. se bo čisto pobalkanil!

Je to sramotno? Ljubezen je ljubezen, ne pozna narodnosti 😉 Govoriš pa kot da nobena Slovenka nima Slovenca.

U Sloveniji feministične mame svoje sinkote psihološki kastriraju in iz njih narediju ali bezjajčne mamine sinkote ali pa sploh pedre.

In zato mnoge brhke Slovenke ne dobiju več dovolj možatih Slovencev. In jih potem seveda mi ta južni napumpamo. Z veseljem in množično!

Naj pogleda film NE BREZ MOJE HČERE.

In ja, jaz te razumem.  Njegova družina in vera bo po vsej vrjetnosti vedno bolj važna kot ona. Ne na začetku, ker znajo dvorit in imajo polna usta cukrastih besed. Blazno radi se lepijo na slovenke. Lahko si vsi mečete pesek v oči, ampak slišano od njih samih da ga ni čez slovenko z bajto 🙂

Seveda ni nujno, da je v tem primeru tako, ni pa za tvegat. Če je edinka in imate premoženje njej in tipu dajte vedeti da ste premoženje že prepisali na dom za ostarele hahahahahah. Ko mu bo to povedala mu mogoče nebo več zanimiva.

Pa ne me zdaj napadat, ampak malo testiranja tipa ne škodi.

Mene pa je najbolj šokirala izjava enega Makedonca, ko mi je rekel, da oni lahko imajo več žen. To jim njihova vera dovoljuje. Eno je imel v rodnem kraju, in sedaj v Sloveniji si bo iskal novo, s katero se bo poročil.

Monovina, 26.07.2021 ob 13:26

Naj pogleda film NE BREZ MOJE HČERE.

In ja, jaz te razumem.  Njegova družina in vera bo po vsej vrjetnosti vedno bolj važna kot ona. Ne na začetku, ker znajo dvorit in imajo polna usta cukrastih besed. Blazno radi se lepijo na slovenke. Lahko si vsi mečete pesek v oči, ampak slišano od njih samih da ga ni čez slovenko z bajto 🙂

Seveda ni nujno, da je v tem primeru tako, ni pa za tvegat. Če je edinka in imate premoženje njej in tipu dajte vedeti da ste premoženje že prepisali na dom za ostarele hahahahahah. Ko mu bo to povedala mu mogoče nebo več zanimiva.

Pa ne me zdaj napadat, ampak malo testiranja tipa ne škodi.

Tole se pa strinjam, da imajo radar za Slovenke z hišo. In če vedo, da bo nekaj podedovala, se ne odlepijo. Ji dvorijo, kako bo lepo, ko bosta skupaj živela, da ji bo stanovanje naredil, kjer bosta skupaj živela in bosta srečna, poročena, ona mu bo otroke rodila. Nato pa bum, vse je naenkrat samo še njegove in se lahko naivna slovenčica pod nosom obriše.

oni od dole, 26.07.2021 ob 13:48

Tole se pa strinjam, da imajo radar za Slovenke z hišo. In če vedo, da bo nekaj podedovala, se ne odlepijo. Ji dvorijo, kako bo lepo, ko bosta skupaj živela, da ji bo stanovanje naredil, kjer bosta skupaj živela in bosta srečna, poročena, ona mu bo otroke rodila. Nato pa bum, vse je naenkrat samo še njegove in se lahko naivna slovenčica pod nosom obriše.

Zakaj? Dokler so starši živi in je premoženje njihovo bolj težko najbrž. Obstaja pa tudi postopek, imenovan ločitev. Samo na hčero naj se pa ne prepisujeta ničesar, pa je.

Dobra ideja, z domom za upokojence.

Sicer pa kot sem že napisal, bo res tako poceni, da ne rečem, glede na zapisane podatke zastonj prodala svojo rit, morda celo življenje?

New Report

Close