Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Znaki cepljenja – ocitni?

Znaki cepljenja – ocitni?

Pozdravljeni,

moj dolgoletni partner je pristas teorij zarote in anti-vaxxer. Pravi, da me bo zapustil, ce se grem cepit proti koronavirusu. Kljub temu se nameravam cepit, a mu tega ne bom povedala. Zanima me: ali pusti cepljenje s Pfizerjevim cepivom vidne znake na kozi? Tisti med vami, ki ste prejeli drugi odmerek Pfizer-ja: kaksni so bili stranski ucinki?

Hvala!

Ja kovine se nate lepijo pa to. Tako da boš težko skrila :).

Takega bedaka jaz nebi prenasala niti 5 minut.  Cimprej se ga znebi.

Ne, nobenih znakov na koži če imaš malo sreče. Z nekaj smole je lahko področje vboda injekcije malce rdečkasto in toplo na otip.

Ne razumem pa te logike, da bi te pustil, ker si se cepila. Saj ne boš na silo cepila njega?!?

Hvala, rok-1. Ni logike pri proticepilcih, zal.

Mogoce ga pa skrbi za tvoje zdravje?

Kaj ce bi mela mal ponosa. In se cepila kljub temu da te zapusti.

Si res tok obupana da ga hoces met za vsako ceno.

A ves da bi te veliko bolj spostoval. Ko bi se cepila in mu pridrzala vrata, da gre .

Daj mal svojga ponosa ukljuc v vsakodnevno vedenje.

Odgovor na objavo uporabnika
Buio, 27.07.2021 ob 12:23

Kaj ce bi mela mal ponosa. In se cepila kljub temu da te zapusti.

Si res tok obupana da ga hoces met za vsako ceno.

A ves da bi te veliko bolj spostoval. Ko bi se cepila in mu pridrzala vrata, da gre .

Daj mal svojga ponosa ukljuc v vsakodnevno vedenje.

Necepljenje pod pritiskom nikoli ni bila alternativa. S taksnim ultimatom pa se posebej ne.

rok-1, 27.07.2021 ob 11:50

Ne, nobenih znakov na koži če imaš malo sreče. Z nekaj smole je lahko področje vboda injekcije malce rdečkasto in toplo na otip.

Ne razumem pa te logike, da bi te pustil, ker si se cepila. Saj ne boš na silo cepila njega?!?

Partenr ima prav, preberi si malo o SPIKE PROTEINS in kako jih cepljeni prenašajo na necepljene, zato se tudi boji!

Moje mnenje, 27.07.2021 ob 12:16

Mogoce ga pa skrbi za tvoje zdravje?

Ja, tako pravi.

Je antivaxxer in pripadnik pseudoznanstvenim blodnjam. Nekaj let nazaj je govoril o kelaciji: to je neka fora alternativnega zdravja, pri kateri se idioti dajo vbrizgat neke sestavine za odstranitev tezkih kovin iz telesa. Jaz sem mu takrat rekla, da tega ne bi prenesla in da ne bi mogla biti z njim, ce si to naredi.

Tako da na nek nacin razumem njegov CUSTVEN odpor do cepiv. (S tem, da njegove logike ne razumem, ker je ni.)

MAVRICAAAAA, 27.07.2021 ob 12:36

Partenr ima prav, preberi si malo o SPIKE PROTEINS in kako jih cepljeni prenašajo na necepljene, zato se tudi boji!

Daš prosim link na kakšno strokovno razlago tega?

Kolikor sam vem – in če prevedem – so to samo beljakovinski receptorji, z ustrezno obliko za vezavo na izpostavljene celice.

WHO: No Guarantee COVID Vaccines Will Prevent People From Being Infected

New Report

Close