Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kupila sem BMW, zdaj pa nimam za vzdrževanje

Kupila sem BMW, zdaj pa nimam za vzdrževanje

Prekleta banda prodajalska, človek si kupi sanjski avto, pa mu nihče ne pove, kako dragi so servisi in vzdrževanje. Najraje bi vse skupaj prodala in si kupila eno dačijo!

Jap. Kolega popravlja samo BMWje. Je malo cenejši od drugih in vsi škrtuhi (to pa jih je večina, ker so vsi preveč zinili), vozijo k njemu. Se je pohvalil, da potegne po 2 jurja na DAN! Bedaki ste tisti, ki kupujete te Wagne. Star ali nov, servis za BMW košta približno enako.

Baterije bos pa ja kupila nove.

Pa še tole mi je rekel ta kolega. Če hočeš zanesljiv avto brez preveč stroškov popravil, si kupi korejca, torej KIO ali Hyundaia. Tudi Dacia je s starejšimi a super preverjenimi Renaultovimi motorji trotl zihr avto, da bolj ne more bit.

Nemci, to pa je menda vse ratalo škart. Novejši BMWji so menda prava katastrofa. Razpada, ko še ni star par let.

Odgovor na objavo uporabnika
Kolega ki popravlja BMWje, 28.07.2021 ob 17:49

Pa še tole mi je rekel ta kolega. Če hočeš zanesljiv avto brez preveč stroškov popravil, si kupi korejca, torej KIO ali Hyundaia. Tudi Dacia je s starejšimi a super preverjenimi Renaultovimi motorji trotl zihr avto, da bolj ne more bit.

Nemci, to pa je menda vse ratalo škart. Novejši BMWji so menda prava katastrofa. Razpada, ko še ni star par let.

Tako je Toyota v 80ih namazala na kruh celotno ameriško avtoindustrijo. Zgleda mislijo to sedaj naredit korejci z nemško. Morda jim ne bo uspelo zaradi vsesplošne elektrifikacije, ker tam se pa res težko kaj pokvari ker je toliko manj delov…

To ni več nemški avto, temveč je turški. Izdelujejo jih namreč v turčiji, kvaliteta je temu primerna.

Z Dacio je se Romune sram se vozit.  BMW, Audi, Mercedes  je avto na nivoju, nov ali star.  Najboljsi je crn.   Si predstavljate rumenga mercedesa, zelenega bmw ja ?

Honda civic je zelo dober avto.

Nisi edina, jih poznam precej z BMW, Audi… To se stalno nekaj šraufa in plačuje. Sodelavka je šla z BMW petice na Hyundai. Je zadovoljna in rabi vozit vsake tri mesece cenejšemu lokalnemu BMW šraufarju.

Osebno me zanima Hyundai…pa tudi Dacio bi poskusil kakšnega Sanderota ali Dusterja.

Kateri model je to tvoj sanjski avto? Ce ni skrivnost.

žal mi je za bmw, 28.07.2021 ob 17:37

Prekleta banda prodajalska, človek si kupi sanjski avto, pa mu nihče ne pove, kako dragi so servisi in vzdrževanje. Najraje bi vse skupaj prodala in si kupila eno dačijo!

A si mogoče blond?

Hočete dober športni avto?

Tale je kar blizu – pa niti hudo drag ni:

https://www.kia.si/stinger/specifikacije

Objava čaka odobritev

Že cel čas vozim Audi.. Od a4, A6, a7, q7 in pri nobenem nisem imel problemov. Edino na q7, kateri pa res ni šparovček…

Če ne veš, dobimo mi iz zahoda robo, ki je namenjena  za balkance….

Dillara, 28.07.2021 ob 18:04

Z Dacio je se Romune sram se vozit.  BMW, Audi, Mercedes  je avto na nivoju, nov ali star.  Najboljsi je crn.   Si predstavljate rumenga mercedesa, zelenega bmw ja ?

Seveda, kaj pa mu manjka? https://www.youtube.com/watch?v=hucRrlWhWaU&ab_channel=DougDeMuro

Bodi srecna, da ga nisi razbila kot ga je Nives Cenzijus.

Kateri BMW si pa kupila?

Samo malo… kupim tisto kar lahko in kar lahko vzdržujem… zavarovanje, servis gume, menjava gum,… kaj avtorica res ni razmislila o tem? Še en butl od babe, pa nas v en koš mečete. Verjetno je res blond, jaz pa se barvam blond, da ne pogruntajo, da imam glavo, da mislim in ne zaradi frizure. Veste kaj, vozim pa samo evropske avte in vedno nove kupim , zvesta sem VW koncern, ne glede na tisto blamažo.

ve se da imajo bmw audi mecka ljudje ki ih sicer ostali ne bi povohali ce ne bi imeli dragih avtov 🙂 sama nebi nikoli imela nic od tega ravno iz tega razloga 🙂

nehajmo se slepit vsi vemo da je tako

cim si v audi bmw mecka te vsi gledajo drugace pa si bolj neopazen

tako da jadnice in jadniki vozijo te tri znamke

ne recem da ni bmw najlepsi avto na svetu ker je tudi dobri moski notri so ponavadi ampak.. se pa ve zakaj jih kupujejo v vecini

Ja tudi meni je kolega mehanik svetoval nakup teh znamk.

Drugače pa je obče znano, da so popravila in predvsem deli za BMWje in audije (in druge prestižne znamke) dragi.

Eh spet ne dela citiranje.

Moj post je za tistega, katerega kolega popravlja BMWje.

avto je pri vecini ljudeh pokazatelj koliko si zadolzen, ne koliko si sposoben.. kupit ge je enostavno… kot da bi sov kupit cokolado…kaksen podpis vec pa je 🙂 vzdrzevanje in ostale stvari so pa potem tam kjer so.

Mercedes je zakon. Bmw ne bi hotla, ce mi ga zastonj dajo. :))

Dejstvo je, da če hočeš najbolj zanesljiv avto, kupi japonskega, najraje Hondo ali Toyoto.

New Report

Close