Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Kaj bo ko bomo ljudje dopustili da se zgodi…?

Kaj bo ko bomo ljudje dopustili da se zgodi…?

Kaj bomo potem?

Kaj boste povedali, da ste se pač zmotili, ker ste ljudi, ki so opozarjali naslavljali s teoretiki zarot? Bo to opravičilo?

Ne gre se samo za otroke gre se za vse nas. Kdo so otroci? Ja mi smo bili. Kdo so otroci? Ja oni smo mi.

( https://www.youtube.com/watch?v=BiaQNGG1KqI )

Vsi smo grešniki, priznajmo si že enkrat. Vse to lahko počnejo z nami, ker vedo, da smo grešniki pa tega ne priznamo. Ne priznamo si da ne vemo vsega. ne priznamo si da delamo napake. Ne priznamo drugim, da lahko delajo napake.

Priznajmo si, da motiti se je človeško, da vsakod nas bi rad srečen in vesel bil. Priznajmo si da smo pokvarjeni, če sami sebi želimo nekaj drugim pa ne priznamo. Zakaj naj bi naše delo bilo vredno več kot delo drugih. Zakaj je nekdo bolje plačan kot drug? Zakaj verjamemo lažem, če pa vemo, da je to laž, da vsak bi rad bil cenjen in vreden ter z zadovoljstvom v sebi in imel upanje v prihodnost.

Kaj bomo če se ne zgodi kar koli naj bi se že po tvoje?

Te lahko damo serijsko čez kolena in po nagi riti za finiš pa s koprivami?

Odgovor na objavo uporabnika
Jack Schitt, 23.08.2021 ob 23:07

Kaj bomo če se ne zgodi kar koli naj bi se že po tvoje?

Te lahko damo serijsko čez kolena in po nagi riti za finiš pa s koprivami?

Seveda ne, saj upam, da se ne bo zgodilo. Čeprav se vsak dan že dogaja.

Ko delim, ko pišem nekaj kar naj bi bilo zaskrbljujoče se počutim ,kot eden tistih, ki naj bi delili in počeli zlo. Morda je to res in sem del zla. Vendar tega, da opisujem, nakazujem, delim, opozarjam, pametujem, moraliziram ne počnem iz slabih namenov ampak nočem, da se zgodi še slabše, kot se je. Če sem tiho se počutim kriv, ker vem, da bi lahko kaj povedal. Če pa povem se pa počutim kriv, ker povem in morda kratim še tisto, kar je še ok in neki mir.

Zato sem kdaj tiho, kdaj pa povem. Kdaj pišem, kdaj ne napišem. kdaj delim, mnogokrat pa tudi ne.

Ko mislim, da sem pameten spoznam da nisem. Ko spoznam, da nisem se pokaže, da sem bolj, kot sem mislil, da sem. Tudi se zgodi, da dobim idejo pa je že noč, ko pa pride dan pa ideje več ni.

Ko se veselim si morda rečem, da si ne zaslužim veselja. Ko pa me veselje mine pa mi misel pravi le zakaj togota, če lahko bi bil vesel.

Lepo bodite ali pa kot želite.

Nič novega. Tako je že na veke in tako bo.

New Report

Close