Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Banana v ustih cepilca Mihe Simonitija

Banana v ustih cepilca Mihe Simonitija

A ste videli posnetek, kako si tlači v usta banano in si ga drma? To so vaši zdravniki, ki podpirajo cepljenje.

Pejte se še 3x cepit, budale.

Ne, nismo videli!

Kje pa je, da si ga ogledam?

Odgovor na objavo uporabnika
mene pa zanima, 30.08.2021 ob 14:16

Ne, nismo videli!

Kje pa je, da si ga ogledam?

tule

Posnetek in on.

/watch?v=FvwR4YnxyxU

tole dodaj na koncu ali pa vpiši miha simoniti banana na youtube

A to je del tako imenovane stroke, ki se tako zaganja za cepljenje in testiranje?

“stroka” da te kap

( https://www.youtube.com/watch?v=FvwR4YnxyxU )

a ste videli posnetek, 30.08.2021 ob 14:05

A ste videli posnetek, kako si tlači v usta banano in si ga drma? To so vaši zdravniki, ki podpirajo cepljenje.

Pejte se še 3x cepit, budale.

To so sluzavci, kot Rok-1 in ta zdravnik, ki prvi pokleknejo pred denarjem in si grejo dat šus v ramo.

sluzavci, 30.08.2021 ob 15:01

To so sluzavci, kot Rok-1 in ta zdravnik, ki prvi pokleknejo pred denarjem in si grejo dat šus v ramo.

V Drugem posnetku pa si ga meče na roko med delovnim časom.  Fujj

Okej, posnetek res ni fajn, res ne, ampak ta zdravnik je na viziti res človek, prijazen, skrben. Druga, prijazna in pozitivna plat, resnično.

Predvidevam, da je to posnel za kakšnega njegovega zdravniškega pajdaša. Zdravniki namreč radi uživajo v BDSM GAY STRAIGHT orgijah, ki jih prirejajo po vsej Sloveniji.

Noben, ki zagovarja fašizem ter cepilno nasilje in genocid, ni prijazen. Je pa psihopat.

Udarlo vse skupaj cloveku na mozak. Ni edini. Ni lahko tako ziveti.

kuga je sploh problem. in kuga ma to veze s cepljenem. al ste pederčine al pa zabiteži al pa oboje. koga briga če si gaen drug tip žlajfa. vi se bi ga tut če bi mel šiht. he he

Boli mene organ če je to prase nacistično na vizitah “dober človek” Poščijem se temu svinjarju v faco..fuj

Glavno, da je snemal s telefonom! Pač tovrstne reči je treba dokumentirat za zanamce 🙂

On je Zdravnik z velikim Z-jem. Po nekaj mesečnih težavah si je edini upal postavit diagnozo in pričeti z zdravljenjem. Hvaležen sem mu iz dna srca, saj lahko končno normalno živim dalje. Neglede na vse je zdravnik, ki si bo vedno vzel čas za pacienta, se bo z njim pogovoril in mu svetoval. Dokler njegove osebne stvari ne vplivajo na njegovo strokovnost, mi je vseeno kaj počne. Vsi smo že mastrubirali ali spolno občevali, tudi na kakšnih javnih krajih, WCjih, tudi če ne boste priznali. Kar pa se tiče spolne usmerjenosti je to stvar vsakega posameznika. Menim pa, da so fetiši nekaj čisto normalnega.

Dr si je tud lulija, pa kak bi ga v rit ta Dohtar s Celjske bolnišnice med korono krizo rad fasal od ženske.

New Report

Close