Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Anticepilci pogumni zdaj ko je narod skoraj precepljen

Anticepilci pogumni zdaj ko je narod skoraj precepljen

Anticepilci, sredini protestniki, povejte, zakaj ste tako pogumno bojeviti zdaj, ko je kritična populacija večinsko precepljena? Je morda skrivnost v tem, da se počutite varne zaradi cepljenih sodržavljanov in boste zdaj malo nastopali?

 

 

Ne, ni to.

Čeprav se radi okličejo za volkove, leve, pastirje, ali karkoli druzga, so v resnici na smrt prestrašeni, ker ne vidijo več izhoda iz situacije, ki so jo sami zakuhali.

Ko stisneš žival v kot, in se ta čuti ogroženo, bo odgovorila z napadom, četudi je le ta popolnoma nesmiselen.

Bežijo od cepljenja, ker se to bliža z neizmerno hitrostjo in je vedno bolj neizogibno, so vedno bolj drastični v svojih odgovorih “napadalcem”

Trenutno jim edino upanje predstavlja leva vlada. Ampak življenje je kruto. Precepili in nož v hrbet jim bodo zarinili tako oklicani levi “odrešitelji”.

Končali bomo torej z še bolj nesposobno vlado in precepljeno populacijo.

Klasika.

Pa kakšna varnost? A obstaja na svetu ena bolezen, ena viroza? Varni pred čim? Bilo bi fajn, če bi bili varni pred rakom, sladkorno, odpovedjo ledvic, srčno žilnimi boleznimi, visokim pritiskom, pred HIVom, MRSA, ipd… zaradi nekega cepiva proti navadni virozi, ki niti cepljenega ne varuje pred ničemer naj bi bili varni? Sprijaznite se že enkrat, da ni na tem svetu nobene varnosti…

New Report

Close