Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Delijo nas na cepljene – necepljene,…

Delijo nas na cepljene – necepljene,…

…medtem pa oblast počne strahotne stvari in računa, da se bodo cepljeni in necepljeni med sabo grizli in ostali zavedeni, brez da bi spregledali, kaj se v resnici dogaja. Ne pozabimo, gre za EKSPERIMENTALNA CEPIVA. Vsak se cepi na lastno odgovornost.

Si upate prebrati:

Two top Pathologists reveal astonishing results of investigation into ten deaths linked to the Covid-19 Vaccines – “We’ve never seen anything like it…”

Teorija zarote? Lanska ”teorija zarote” o kovid potnih listih, je danes realnost.

Srečno vsem in presežite delitev na cepljene in necepljene. Vsi smo v istem loncu, zelo zelo redki po$amezniki so izločeni, tisti, ki vodijo igro…

ja, mi smo grdobci, oni nam pa hočejo dobro!

Pod zaščito oblasti delajo nad nami teror.

Ljudje ne rabimo takih vodilnih. Želimo take, ki delajo za dobro ljudi ne pa za njihovo slabo.

če jih ni-smo lahko brez njih da končno postanemo enakopravna država. ker država smo ljudje in to kar se v tej mali državici dogaja je podn od podna!!

. https://youtu.be/cGZs0q83kMw

stoka ne pa stroka….

ne vedo, da človek ve, da jim ji govoril, razlagal, pokazal njihove laži, manipulacije, ustrahovanja, izsiljevanja. Idiokrati, v svojem naravnem stanju, želijo ljudi prepričati, da naj postanejo idiokrati. Idiokrat, kot vedno do sedaj, nam bo pokazal, kako in koliko je človek imel prav, idiokrat ne. Tudi vi govorite in razmišljate kot človek.

tok da zbrišemo zadnji leti laži oblasti…

. https://youtu.be/_10sCZilgug

Ubrati pot, da so cepljeni zadovoljni in ne prestrašeni, ubrati pot, da tisti, ki niso pripravljeni posega s cepivom je za našo stroko znanost in težko delo, ki ga ne zmorejo.

Raje in lažje je podati v eter, da so necepljeni neizobraženi in lažje je stisniti zaposlene v kot z ukrepom PC.

Vmesne poti ne poznajo.

Poznamo jo pa vsi mi ostali.

Stroka in vlada spoštovati in ene in druge in narediti vse, da sta zadovoljeni obe strani.

Odgovor na objavo uporabnika
endgame, 04.10.2021 ob 21:27

…medtem pa oblast počne strahotne stvari in računa, da se bodo cepljeni in necepljeni med sabo grizli in ostali zavedeni, brez da bi spregledali, kaj se v resnici dogaja. Ne pozabimo, gre za EKSPERIMENTALNA CEPIVA. Vsak se cepi na lastno odgovornost.

Si upate prebrati:

Two top Pathologists reveal astonishing results of investigation into ten deaths linked to the Covid-19 Vaccines – “We’ve never seen anything like it…”

Teorija zarote? Lanska ”teorija zarote” o kovid potnih listih, je danes realnost.

Srečno vsem in presežite delitev na cepljene in necepljene. Vsi smo v istem loncu, zelo zelo redki po$amezniki so izločeni, tisti, ki vodijo igro…

Za endgame:

Ravno tu gor je veliko delitev in žaljenja. Res smo vsi v istem zosu. Pri nas doma smo hvala bogu presegli to delitev, nobenega ne sovražimo zaradi česarkoli. Tudi tebi vse dobro. Upamo na boljše čase.

Za to, da lahko to počnejo, potrebujejo ljudi, ki pri tem sodelujejo – in kot vidiš, jih ni malo. Na žalost ne samo tukaj gor…

Odgovor na objavo uporabnika
Senza736, 04.10.2021 ob 22:13

Za to, da lahko to počnejo, potrebujejo ljudi, ki pri tem sodelujejo – in kot vidiš, jih ni malo. Na žalost ne samo tukaj gor…

se opravičujem vsem ki sem jih žalil, sem bil res trol  in sem pisal lažne podatke o covid 19. Upam, da nisem preveč ljudi prizadel.

Kam smo prišli…

Nikamor

mlada mamica umre po cepljenju, osmrtnico objavijo na tviterju, ta pa jo blikra v interesu mafije:…

Exclusive: Healthy Young Mother Dies of Vaccine-Induced Blood Clot. Then Twitter Censors Her Obituary.

New Report

Close