Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dr. Maja Androjna

Dr. Maja Androjna

A kdo ve zakaj je že kar nekaj časa odsotna dr Maja Androjna??

Baje, je dala odpoved 😶😔

Ali so to uradnr informacije, da je dala dr. Androjna odpoved? Je super zdravnica. Upam, da najdejo hitro nadomestnega. Je zelo neugoden čas za menjavo…

Je uradno.
    Je uradno.
    Nadomestnih ni.

Kje je pa Dr Dejan Terzić?

Enako… dal odpoved… in še 2 zdravnici. Baje je vodstvo u pi***. Vsi bežijo, le pacienti ostajamo brez zdravnikov.

Ojoj, a je to res al kaj? Ker Terzič je bil že prej po 7 mesecev na leto odsoten…

A to pa jim ne pade na pamet, da je nekaj blazno narobe, in bi zamenjali vodstvo? Če jim toliko zdravnikov gre v kratkem času, je še meni, ki ne delam v zdravstvu ali javnem sektorju, jasno, da je nekaj očitno res narobe in je treba uvesti korenite spremembe, in to takoj. Kaj bodo počakali, da bo ostal ZD Šiška brez zdravnikov ali kaj?!

Zdaj smo pacienti prepuščeni sami sebi, zdravnikov ni, kjer bi se lahko opredelili. Dobro, neke stvari lahko urejamo pač v ZD Šiška in te vežejo v eno ambulanto, moraš pa prej čakati 10-20 minut, da se ti sploh oglasijo. Razumem, da imajo gužvo in klice, ampak to ni rešitev. Sploh če jim množično odhajajo.

Upam, da bodo hitro nekaj naredili in predvsem, da ti zdravniki, ki so dali odpoved, ne bodo opustili družinske prakse. Upam, da si bodo našli novega delodajalca oziroma šli na svoje ali karkoli že, samo da bodo še naprej opravljali svoje delo in poslanstvo (čeprav razumem, da je nekje meja, do katere lahko greš).

Dr Terzič je pomojem samo na bolniški.

Ja škoda jo je. In sedaj je doma ne dela nikjer. Jst imam že drugo zdravnico

Odgovor na objavo uporabnika
Javni uslužbenec, 24.11.2021 ob 13:59

Ja škoda jo je. In sedaj je doma ne dela nikjer. Jst imam že drugo zdravnico

Katero, pliz, povej..

Odgovor na objavo uporabnika
Slinavka in parkljavka, 24.11.2021 ob 13:49

Dr Terzič je pomojem samo na bolniški.

Tako isto obvestilo je imela dr. Androjna, … da je odsotna do nadaljnjega… to pomeni, da je ne bo… in njega tudi…

kam pa naj greva midva z možem…? kdo bo naju sprejel?

Terzič ima vsake 2 meseca da je do nadaljnjega odsoten, pa potem pride nazaj. Glede na to kakšen je, sumim, da gre vmes na psihiatrično zdravljenje.

Za zjokat! Komaj sem jo dobila, že tako je bila veliko odsotna zdaj pa še to. Kdaj nas misli vrlo vodstvo ZD Lj.Šiška o tem obvestiti? In kaj zdaj?  Menda ostaja le ena dohtarca, (vem za priimek, a ga ne bom izpostavljala),  ki se dere na paciente kot branjevka. Nekdo ji bo moral dati kropa pit. Študirali smo jo, plačo ji dajemo iz naših davkoplačevalskih žepov žepov, a zdaj naj bi se pa drla na nas.

Dr. Androjna je bila ena taka mila manirlih oseba, ki jo bomo res pogrešali.

😂🤣👍

Bo nekaj na tej ugotovitvi.

O dr. Terziću govori, gornji post.

Je to informacija iz prve roke? Se misli vrniti v družinsko medicino?

Kot rečeno, verjamem, da po takšni službi, sploh s slabim vodstvom, potrebuješ malo miru. A bi bilo res res škoda, če bi dr. Androjna prenehala s prakso. Mogoče ne bo več moja zdravnica, čeprav si zelo želim, da bi bila, ampak je res bila dobra.

Če kdo to bere, ki jo pozna, bi bilo lepo, da ji posredujete naše mnenje o njej. Načeloma ne obiskujem zdravnika pogosto, ampak ko sem jo, jo je skrbelo za moje zdravje/težave morda bolj kot mene. S sestro Elizabeto, ki je bila z njo zadnji čas, sta bili res super, učinkoviti in prijazni.

Obema želim vse dobro v prihodnje.

Aja… sem vprašala, katera zdravnica sprejema, pa so mi rekli, da ena v Medvodah… Ja, a lahko, pliz, se vozim k zdravniku v Medvode… Madona, pričakujem zamenjavo v istem ZD, halo?! Ne pa v drugem kraju. Že z drugim ZD v LJ bi bila mogoče malo bolj zadovoljna kot pa drug kraj. Kr neki.

Ja, Androjna je bila imenitna, vedno pripravljena poslušat, vedno si vzela čas in mi dala dobre nasvete.  Škoda res dobrega kadra, ostaja pa samo šrot.

Tista tabela, ki so jo zraven pripopali, kjer lahko najdeš zdravnika ki sprejema… hja… Stari podatki, kaj naj rečem.

https://partner.zzzs.si/wps/portal/portali/aizv/zdravstvene_storitve/izbira_osebnega_zdravnika/seznam_zdr_v_spl_amb_otr_in_sol_dispan/

Tole so zdravniki, ki po podatkih sprejemajo in delajo normalen urnik, nič skrajanega.

ABRAMIČ  TANJA  – do nadaljnjega odsotna, ZD Bežigrad

KREK  ANJA  – iz Medvod – baje sprejema

ZAJC  PETRA – Iz Medvod -1.881. pacientov

VUJASINOVIĆ  ADA – Zdravstveni zavod Zdravje LJ – Vilharjeva  – ne sprejema zunanjih pacientov, samo iz ZZ Zdravje, sem se pozanimala.

Ravno danes sem dobila pošto, da je dr. Androjna prenehala z delom in da naj si izberem novega zdravnika. Preselila sem se 80km  iz Ljubljane, zdravnico pa sem obdržala. Dr. Androjna je bila res super zdravnica in je imela posluh za težave. Sicer nisem pogosto hodila v ambulanto, pa vseeno kadar sem jo rabila je bila dosegljiva.je tudi večkrat poklicala osebno po telefonu.  Res je bila najboljša zdravnica. Upam, da ne bo prenehala s svojim delom, saj je ena redkih in tako srčnih zdravnic.

Predvidevam pa, da vse kar se dogaja, da ji je tudi to zlezlo pod kožo in verjamem. Da nikoli in nikdar ne bi delala vškodo pacientom. Glede na to kakšni so pritiski, predvidevamm da je rajsi ostala doma.

Pogrešala vas bom.

Zdravo, res je bila super DR. ne vem kje naj najdem tako super Dr. pomoje so izvajali pritisk…

Dr. Androjna je bila res super zdravnica. Zdaj imam novo zdravnico v zd Trebnje

V 12 letih, kolikor sem bil pri njen, res nisem bil velikorkrt, lahko pa rečem, da je bila kot doktor in človek, res ena a!

Te mesec sem bil na zdravniškem pregledu za nastop nove službe v ZD Vič in ko sem jim povedal, da je ni več, so bili vsi zelo presenečeni.

Jo razumem! Žal, tako kot drugod, dober kader odhaja stran. Kot rečeno sem tudi sam zamenjal službo zaradi slabega vodstva!

Morda kdo ve, kam je šla?

Zdravo

Tudi sam jo moram pohvaliti, upam da odpre zasebno oridnacijo na koncesijo ali pa da se zaposli pri koncesionarju.Z veseljem bi hodil k njej na pregled.Ta naša nesposobna vlada ou vodstvo pa dejansko ničesar ne naredijo, jaz bom vztrajal brez zdravnice dokler mi jo ne najdejo v Zd Šiška, sam se ne mislim vozit v oddaljene kraje! Plačujemo za nekaj kar nam ne nudijo banda nesposobna!

New Report

Close