Kje je pjevač?
Čobane = Pastir
darwindarko, 03.11.2021 ob 00:07
Čobane = Pastir
Dobro jutro 🙂 vidiš da so te ful pogrešali 🙂
Grenivka422, 03.11.2021 ob 00:14
Dobro jutro 🙂 vidiš da so te ful pogrešali 🙂
Dobro jutro tudi tebi.
Sem opazil ja. Mi kar malo laska.
Če sem tu me naganajo, če me pa ni pa jim manjkam. Se vsaj kažejo, da so ljudje, krvavi pod kožo, kot vsak drug.
Sicer pa prijetno noč še naprej, saj ne glede na uro in miselnost, ker se noč prevesi v drug dnevni ritem jutro pride,ko noč zaide. Vsaj v teh naših krajih je tako.
darwindarko, 03.11.2021 ob 00:21
Dobro jutro tudi tebi.
Sem opazil ja. Mi kar malo laska.
Če sem tu me naganajo, če me pa ni pa jim manjkam. Se vsaj kažejo, da so ljudje, krvavi pod kožo, kot vsak drug.
Sicer pa prijetno noč še naprej, saj ne glede na uro in miselnost, ker se noč prevesi v drug dnevni ritem jutro pride,ko noč zaide. Vsaj v teh naših krajih je tako.
Tako je to na forumu, ko se imamo vsi radi, pa to priznali ali ne 😀😀🙂 sej ni tako hudo 🙂 lepo noč tudi tebi …
Anonimno 3956, 03.11.2021 ob 01:15
Ker ti si pa svetovno znana in vsi v Sloveniji vemo kdo je kresnička. Jebem te blesavo, dej kokoš drži gobec pa spizdi nazaj za šporhet. Malo predolgo ketno ti tvoj pušča.
Ej tkole se pa nauš ti na našo kresničko spravlu. Itak da smo že skor vsi vidl kresničko.
Na svojo se tkole spravli če se upaš iz koče, ti bo hitr kost vzela, če ti jo že ni in zato lajaš.