Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako ste ohranili zakon po prevari

Kako ste ohranili zakon po prevari

Odločila sva se za terapijo, ogromno se pogovarjava, res veliko sva spremenila, oba se trudiva za najin odnos. Zrasla sva tako osebnostno kot zakonca. Mene pa še kdaj popade jeza in ljubosumje. Zanimajo me konkretne izkušnje drugih, ki ste to dali čez. Kako ste si pomagali, kakšno je zdaj zakonsko življenje? Boljše? Ste se kaj naučili?

Nimam te izkušnje z možem, me je pa fant prevaral. Pa mu nisem nikoli več zaupala, vedela sem da bo to še naredil. In je.  Pri čaranju se je bolj za vprašati, zakaj je prevaral. Jaz verjamem v to, da nekdo ki prevara, nima rad partnerja. Ne moreš varati in imeti rad tistega ki je prevaral.

Šel je po kolenih za menoj, jokal, me prosil, nazadnje mi je kupil zlato ogrlico.

Zdaj je zgleden zakonski mož in oče in jaz mu verjamem.Kuha, pere, pomiva, sesa in mi pere avto.Seksa z mano in me obožuje.

ni več zaupanja, žal adijo

kajti, kakor vidim, ste samo ženske “ohranile” svoje posrane zakone. Zakaj posrane? Ker se je dec dobesedno posral nanj.

Jasno, pri ljubicah so izviseli, ve pa ste bile še vedno tam, kot varovalke pri  premočni porabi štroma.

Niti ena od vas se ne spoštuje, vse ste uboge odvisnice z zelo slabo samopodobo, nesposobne  živeti lastno življenje.

Ne govorite, da ste v nulo pepričane, da vas ne bo nikdar več prevaral…frajer je zdaj absolutno ziher, da se odjeban od ljubic lahko vedno privleče domov, h grdi ,ampak pridni, požrtvovalni ženki, prepričani, da so “terapije” naredile čudež:):)

Uboge naivnice…

Moj bivši je prvič in drugič imel ljubico. Vedno mi je po aferi zatrjeval, da ima mene najraje, da mu je žal, doma se je maksimalno trudil na vseh področjih. Ko je pa še tretjič, mi je končno prebilo, da se ne bo nikoli spremenil, ne glede na to, kakšen odnos imava. Spakirala sem stvari in začela na novo, stara malo čez 40 in z najstniškim sinom. Ni bilo enostavno. Ko danes gledam nazaj, mi je žal, da nisem taga že prej naredila. Sem v novi vezi, srečna, bivši pa sam na stara leta, za ljubice nezanimiv

Odgovor na objavo uporabnika
Žena869, 14.01.2022 ob 09:16

Odločila sva se za terapijo, ogromno se pogovarjava, res veliko sva spremenila, oba se trudiva za najin odnos. Zrasla sva tako osebnostno kot zakonca. Mene pa še kdaj popade jeza in ljubosumje. Zanimajo me konkretne izkušnje drugih, ki ste to dali čez. Kako ste si pomagali, kakšno je zdaj zakonsko življenje? Boljše? Ste se kaj naučili?

Je imel prej misliti. Če te je prevaral te ni imel rad kaj šele ljubil. Pika. Tu ni treba nič dodati. Preprosto to dvoje ne gre skupaj, imeti rad in varati. Takšnim cepcem je treba samo spakirati kufre in naj odjjjjebejo.

Kako mu lahko gledaš v oči? Ko je drugo porival, ga je brigalo zate.

Kako sem ga ohranil? Nisem.

…in izkazalo se je, da je bilo tako edino prav.

tako tako, 14.01.2022 ob 17:04

Šel je po kolenih za menoj, jokal, me prosil, nazadnje mi je kupil zlato ogrlico.

Zdaj je zgleden zakonski mož in oče in jaz mu verjamem.Kuha, pere, pomiva, sesa in mi pere avto.Seksa z mano in me obožuje.

Ajaaaa ce ti je pa zlato ogrlico kupil, pol je pa vse vredu in naaajboljsi moz ever!!! Matr si glupa! Lih za skupi sta. Tvoj pa itak se vedno druge fukca ali jih pa se bo 🙂

Kaj ti ni jasno, 19.01.2022 ob 19:38

Ajaaaa ce ti je pa zlato ogrlico kupil, pol je pa vse vredu in naaajboljsi moz ever!!! Matr si glupa! Lih za skupi sta. Tvoj pa itak se vedno druge fukca ali jih pa se bo 🙂

Ja glej, ona je vsaj dobila zlato ogrlico. Jaz sem samo prvič po x letih veze dobila bonbonjero za valentinovo 😂 Glupa pa nisem, pri teh letih pač ne bom začenjala znova, sem si rajši še jaz omislila ljubimca.

Žena se je navadila, da ne sprašuje preveč, pa je.

enkrat in nikoli več. je isti dan letel skozi vrata.

Vsaj meni ni treba.Naj si ga znuca, po slabi vesti je tako dober do mene.

Nič mi ne manjka, najmanj pa denarja…

js nebi mogla pozabit

povedu je da si dalec od sanjske

kva je z vami babami

a sploh veste kako se moski obnasa ko ste mu edina? pustmo te kmetavze tukaj gor

nepodojence

Mi je ena samska prijatlca rekla, da po njenih izkusnjah 2 od 100 moških ne vara

Krejs, 20.01.2022 ob 23:49

Mi je ena samska prijatlca rekla, da po njenih izkusnjah 2 od 100 moških ne vara

To bo kar realna ocena

Jaz pa se vedno znova sprasujem: Kje je vseh teh 98 zensk,  s katerimi lahko to pocnejo? Da se ta enacba izide…

Pravilno razmišljaš. Mlajši ljubimec in gasa.

jaz pa…, 21.01.2022 ob 01:10

Jaz pa se vedno znova sprasujem: Kje je vseh teh 98 zensk,  s katerimi lahko to pocnejo? Da se ta enacba izide…

Saj ne vedo, da so prevarane

kakšen zakon pa ste ohranile?, 14.01.2022 ob 17:51

kajti, kakor vidim, ste samo ženske “ohranile” svoje posrane zakone. Zakaj posrane? Ker se je dec dobesedno posral nanj.

Jasno, pri ljubicah so izviseli, ve pa ste bile še vedno tam, kot varovalke pri  premočni porabi štroma.

Niti ena od vas se ne spoštuje, vse ste uboge odvisnice z zelo slabo samopodobo, nesposobne  živeti lastno življenje.

Ne govorite, da ste v nulo pepričane, da vas ne bo nikdar več prevaral…frajer je zdaj absolutno ziher, da se odjeban od ljubic lahko vedno privleče domov, h grdi ,ampak pridni, požrtvovalni ženki, prepričani, da so “terapije” naredile čudež:):)

Uboge naivnice…

BRAVO-PODPIŠEM.

TUDI MENE JE PREVARAL S TAAKO FINTO, ZA RAZLIKO OD DRUGIH SEM GA ODSLOVILA. IZGUBIL JE OBE, LJUBICO IN MENE.

NIKOLI SE NE SPREMENIJO-ŽENSKA PA NIKOLI NE BO VEČ ZAUPALA-JAZ NISEM.

tukaj se greste,kot da samo moski varajo.

Če je žena grda, je lahko srečna, da jo je sploh poročil in ji naredil otroke. Pri čemer tudi povprečne ženske sčasoma postanejo grde.

In normalno, da bo grda žena srečna, če moški sploh pride domov, kadar pač že pride. Princip manjšega zla. Pa tudi, zakaj bi bila tako egoistična, da možu ne bi privoščila kakšnega fajn seksa. Nenazadnje se živi samo enkrat in seks je najboljša rekreacija.

Je pač spremenil taktiko da ne boš podvomila. Znano.

Leto dve bo ok. Da se stvari uredijo potem bo pa spet. In takrat bo spet nov izgovor

Prevara je zavestna odločitev partnerja in za njo ni opravičila. Zaupanje je zavedno izgubljeno in Bull shit o rasti in spreminjaju partnerja in tebe samega po prevari je slepljenje samega sebe, da verjameš v nekaj namišljene, nekaj česar v tej vezi že zdavnaj ni več.  Spokaj in šibaj čim dlje od njega/nje in ohrani svoje dostojanstvo in držo, ker te partner zelo očitno ni vreden

New Report

Close