Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Izpadanje las po preboleli koroni

Izpadanje las po preboleli koroni

Pozdravljeni,

V mesecu novembru sem prebolela korono, ki me je kar fajn zdelala. Nekako sem sedaj že počasi prava jaz, a imam problem, da mi nenormalno izpadajo lasje, in to v šopih. Ker imam naravno zelo goste in močne lase, me tole sedaj zelo skrbi. Če bo šlo tako naprej, si spomladi ne bom več imela kaj počesat. Prebrala sem, in tudi zdravnica mi je potrdila, da je to zelo pogost pojav, razen tega, da se prehranjujem zdravo in jemljem kak dodatek ne morem narediti, zdravnica mi je kakšne bolj agresivne pristope strogo odsvetovala.

Zanima me, ali je še kdo tu imel podobno težavo, kako dolgo je izpadanje trajalo in ali so se stvari uredile in po kolikšnem času, ter kako ste si pomagali?

Hvala že vnaprej za deljenje vaših izkušenj.

 

Jaz, na kratko, 3 mesece po covidu, izpadlocpol las, v 5 mesecih, vse krvne preiskave super, lasni mesicki niso uniceni, zdaj mi rastejo nazaj, so pa bolj tanki, puhasti, dermatolog pravi, da se bodo ojacali, da pa bo 2 leti trajalo, da pridwm na svoje. O psihicnem stanju med izpadanjem in grozi raje ne bi, srecno , vse bo v redu

New Report

Close