Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ne morem mu izpolniti rojstnodnevne želje

Ne morem mu izpolniti rojstnodnevne želje

Moj bo v aprilu dopolnil 60 let. Ima precej nenavadno željo za darilo. Bolj ko premišljujem, bolj se mi zdi, da mu je ne morem izpolniti.

Najin zakon je lep, brez hudih pretresov. Zelo sva sproščena en z drugim, tudi v spolnosti. Vedno sva rada uporabljala pripomočke, pa marsikateri film sva si pogledala in se potem odkrito pogovorila o najinih željah, a nikoli noben od naju ni izrazil želje po menjavi partnerjev ali pa o tretji osebi, do nedavnega, ko si je mož zaželel za rojstnodnevno darilo swinganje.  Za začetek sploh ne vem kje naj začnem z iskanjem, če pri nas kaj takega sploh obstaja. Druga stvar, ki me skrbi pa je, da zaradi takih izkušenj razpadajo zakoni. Sem v dilemi, zato me zanima, če ste tu kakšni swngerji z izkušnjami. Ali se med partnerjema odnos izboljša ali poslabša? Najinega lepega odnosa ne bi želela pokvariti na stara leta. Mož misli, da naju bo tako izkušnja pomladila in še bolj povezala, sama resnično nisem prepričana, saj je on moj en in edini.

mokre sanje starih prdcev, ki se jim najbrž niti ne dvigne več ravno pogosto. In to naj bi bili zreli in modri ljudje? Potem pa eni čivkajo o starizmu, pa da starcev nihče ne spoštuje. Malo se naj zamislijo nad sabo.

Midva sva si omislila odprti zakon in sva že nekaj poskusila (sva med 55 in 60). Zato mora bit veliko zaupanja, pogovora in spoštovanja! Vsekakor se ful popestri in ima veliko vrednost. Je pa vse stvar resnično totalnega spoštovanja eden drugega, brez tega bosta imela veliko težavo.

zelo na kratko v razmislek: če bi bil zakon ZARES lep,

potem tam ni prostora za tretjo osebo.

Mislim, da rabis samo zaupat sebi, da so to ene traparije. Prej znak negativnega kot pozitivnega. Pa ja ne verjames, da je to, da si z drugimi znak spostovanja in zaupanja … in da se je treba samo pogovarjat?

Jaz to vidim kot sporazumen nacin, da moski dosezejo svoje (druge zenske), hkrati pa ohranijo vse prednosti zakonskega stanu. Zakaj pa zenske na to pristanejo? Premalo samospostovanja, zaupanja da so dobre, vredne?

stari prdci?

zakaj moraš ti vse ljudi žaliti?

vsi tvoji zapisi so samo žalitve.

pa če bi se ti malo zamislila nad sabo?

Odgovor na objavo uporabnika
If n, 11.02.2022 ob 08:13

Mislim, da rabis samo zaupat sebi, da so to ene traparije. Prej znak negativnega kot pozitivnega. Pa ja ne verjames, da je to, da si z drugimi znak spostovanja in zaupanja … in da se je treba samo pogovarjat?

Jaz to vidim kot sporazumen nacin, da moski dosezejo svoje (druge zenske), hkrati pa ohranijo vse prednosti zakonskega stanu. Zakaj pa zenske na to pristanejo? Premalo samospostovanja, zaupanja da so dobre, vredne?

So ženske, ki bodo zlahka delile top moškega, ker jim več pomeni, da ostanejo del njegovega življenja, kot pa da gredo svojo pot. Pa tu sploh ne gre za samopodobo te ženske, prej za udobje, ki ji ga ta moški nudi in tako obnašanje ima evolucijske korenine. 😉

no, 11.02.2022 ob 08:14

stari prdci?

zakaj moraš ti vse ljudi žaliti?

vsi tvoji zapisi so samo žalitve.

pa če bi se ti malo zamislila nad sabo?

sem pa mislila, da boš ti začela s svojo ljubeznijo. Mož pogreša tvojo ljubezen, preizkuša če je tvoja ljubezen res brezmejna in če ga ljubiš tudi v njegovi potrebi, da bi poseksal vse, kar bi mu danes še lahko bilo na voljo. Zaveda se, da so mu spolno aktivni dnevi šteti in kdo si ti, da bi ga omejevala pri tem? Kdor res ljubi, ne bo partnerja omejeval pri tako preprosti zadevi kot je seks, preveč enačite posestništvo z ljubeznijo. Kot žena si mu namenjena zato, da ga z ljubečim pogledom spremljaš, kako zadovojuje svoje potrebe, četudi je to z drugimi moškimi in ženskami. Ljubezen je namreč brezmejna. Mladi se učijo od vaju.

“If n”, se strinjam s tabo. In prav tako z “mijav mijav”, čeprav je kar ostro napisala.

A ljudje v teh letih res lovijo neko mladost in iščejo priložnosti za stvari, o katerih so sicer že zdavnaj prej fantazirali, pa jih vse do zdaj niso upali uresničiti? So take želje res odraz zrelega človeka s pošlihtano pametjo? Dvomim.

Vseeno pa dopuščam možnost, da nekateri glede teh zadev razmišljamo bolj konzervativno, ker menimo, da je spolnost stvar dveh ljudi. RAZEN, če so samski, potem naj magari hodijo na orgije, če jim paše…

pri 60?jaz bi ga nagnala.

pri teh letih še seksata al kako???

se strinjam z zapisanim.

če bi moj mož resno želel tako darilo, bi se resno pogovorila z njim – o ločitvi.

zakon kjer prihajajo taki predlogi je lep samo na površju.

sem pa mislila, da boš ti začela s svojo ljubeznijo. Mož pogreša tvojo ljubezen, preizkuša če je tvoja ljubezen res brezmejna in če ga ljubiš tudi v njegovi potrebi, da bi poseksal vse, kar bi mu danes še lahko bilo na voljo. Zaveda se, da so mu spolno aktivni dnevi šteti in kdo si ti, da bi ga omejevala pri tem? Kdor res ljubi, ne bo partnerja omejeval pri tako preprosti zadevi kot je seks, preveč enačite posestništvo z ljubeznijo. Kot žena si mu namenjena zato, da ga z ljubečim pogledom spremljaš, kako zadovojuje svoje potrebe, četudi je to z drugimi moškimi in ženskami. Ljubezen je namreč brezmejna. Mladi se učijo od vaju.

se resno spašujem kaj se ti je moralo dogajati, da take stvari pišeš.

in to ne samo tu,

in pri prejšnji temi,

povsod.

mijav mijav, 11.02.2022 ob 08:23

ona omejevala?????haloooo saj ji je prisegel zvestobo.mladi bi se mogli marsikaj od starejših naučiti ne pa obratno kot ti trdiš

lej-vsako dejanje, ki ga delaš proti sebi bo zagotovo poslabšalo odnos!

Zdaj če ti nočeš svinganja, mu to odkrito povej pa naj sam zdila s to informacijo-če te bo obtoževal česarkoli in te poskušal prepričat v to, potem veš, da tipu nikoli ni bilo do tebe ampak le za svoje ugodnosti. Tu se je tudi smiselno vprašati ali si v vse te pripomočke itd dejansko tudi sama pristala ali te je on v to prepričal..

če te pa svinganje zanima, pa pač malo guglaj, se bo že kaj našlo..

Drugače smo se pa ravno včeraj nekaj pogovarjale s sodelavkami in je pogovor prišel do nekega portoroškega hotela, kjer se baje dogaja svinganje, jaz sem pa rekla, da sem slišala, da se veliko take kurbarije dogaja v savnah olimije in atlantisa..

BTDT nepr., 11.02.2022 ob 08:21

So ženske, ki bodo zlahka delile top moškega, ker jim več pomeni, da ostanejo del njegovega življenja, kot pa da gredo svojo pot. Pa tu sploh ne gre za samopodobo te ženske, prej za udobje, ki ji ga ta moški nudi in tako obnašanje ima evolucijske korenine. 😉

In top moški naj bi bil varalica?

Hahahaha.. ni vse v kešu! razen če padate na plehpičke, samo ne potem jamrat čez ves ženski rod, ko vas le te oberejo!

pa mu boš ja izpolnila željo za okroglo obletnico. Ker sta pri 60 na tem področju neizkušena, je najbolje, da povabita kakšen bolj izkušen par, tam nekje 80+, pa bo možu gotovo ostalo do smrti v spominu. Pa tudi vidva se bosta res počutila pomlajeno, 20 let je le nekaj razlike……..

Wifey, 11.02.2022 ob 00:46

Moj bo v aprilu dopolnil 60 let. Ima precej nenavadno željo za darilo. Bolj ko premišljujem, bolj se mi zdi, da mu je ne morem izpolniti.

Najin zakon je lep, brez hudih pretresov. Zelo sva sproščena en z drugim, tudi v spolnosti. Vedno sva rada uporabljala pripomočke, pa marsikateri film sva si pogledala in se potem odkrito pogovorila o najinih željah, a nikoli noben od naju ni izrazil želje po menjavi partnerjev ali pa o tretji osebi, do nedavnega, ko si je mož zaželel za rojstnodnevno darilo swinganje.  Za začetek sploh ne vem kje naj začnem z iskanjem, če pri nas kaj takega sploh obstaja. Druga stvar, ki me skrbi pa je, da zaradi takih izkušenj razpadajo zakoni. Sem v dilemi, zato me zanima, če ste tu kakšni swngerji z izkušnjami. Ali se med partnerjema odnos izboljša ali poslabša? Najinega lepega odnosa ne bi želela pokvariti na stara leta. Mož misli, da naju bo tako izkušnja pomladila in še bolj povezala, sama resnično nisem prepričana, saj je on moj en in edini.

Ženske, ki se pustijo prepričati v karkoli, kar je skregano z njihovimi načeli so labilne ali v toksičnem odnosu in se ne vidijo, ne vidijo da se podrejajo in da nimajo nadzora nad svojim življenjem. Ko si v srečnem partnerstvu, v kvalitetnem odnosu, te tretje osebe nimajo kaj zanimati. Dela in dogodivščin med vama bi moralo biti toliko, da je ves prosti čas zapolnjen s stvarmi, ki vaju oba veselijo, izpolnjujejo in doprinesejo h kvaliteti vajinega življenja. Tako rasteta skupaj in se povezujeta. Vsak odklon od normalnega in sprejemljivega, je znak da je nekaj narobe. Da sta skrenila in se oddaljila. Raje kot swinganje mu za darilo podari bon za terapijo. Poiščita se in vzpostavita spet ravnovesje v odnosu.

hmm, poznam primer, ko smo v časih svobode bili dosti svobodni, čeprav vezani…, pol pa.., eni so ostali z ljubicami eni pač ne.. Pa pade debata.., vprašam kolega, ti, kako bi sprejel, če se ti bi žena kresnla z enim dugim.., on pravi ljubosumen bi bil.., pa mu jst rečem.., e vidiš jst bi bil pa vesel za to, če bi videl, da je ženska s katero sem vesela, prenovljena, doživela neko renesanso, ki jo vsakdanja rutina preprosto več ne more pričarat, če jo ne bi vest sesula, ko me bi videla, hehe…

Avtorica ne se bat.., dej mu pogodbo za prebrat, ki jo boš napisala (v tej pogodbi moreš predvideti in napisati vse težave, ki bodo prišle  po tem, recimo, da se 1x tvoj napije in ti to očita v pijanem stanju, pol mu samo to pokažeš z njegovim podpisom, narediš ene par kopij, ker ti v besu lahko to strga..), ti pa tako nared, če se nisi zmožna psihofizično pripravit in predat kakšnemu xy tipu kar je logično in naravno seveda…, pa pejt s tistim tipom, ki naj bi bil nek kandidat za konkreten sex  samo na eno pijačo in pogovor, pa stvar rešena, tej tipi, ki se grejo te igre niso divjaki in ne bodo silili v tebe….. Logično pa je, da svojemu poveš, al si al nisi.., pol itak nič več ne bo tako kot je bilo… prej, heh.. al slabše, al boljše, sredine ni..

Ženske, ki se pustijo prepričati v karkoli, kar je skregano z njihovimi načeli so labilne ali v toksičnem odnosu in se ne vidijo, ne vidijo da se podrejajo in da nimajo nadzora nad svojim življenjem. Ko si v srečnem partnerstvu, v kvalitetnem odnosu, te tretje osebe nimajo kaj zanimati. Dela in dogodivščin med vama bi moralo biti toliko, da je ves prosti čas zapolnjen s stvarmi, ki vaju oba veselijo, izpolnjujejo in doprinesejo h kvaliteti vajinega življenja. Tako rasteta skupaj in se povezujeta. Vsak odklon od normalnega in sprejemljivega, je znak da je nekaj narobe. Da sta skrenila in se oddaljila. Raje kot swinganje mu za darilo podari bon za terapijo. Poiščita se in vzpostavita spet ravnovesje v odnosu.

tole je odličen zapis in odličen predlog.

potem bo prišla poživitev.

resnice.

Jaz bi pa na tvojem mestu šla v to, sploh če je bil on do sedaj tvoj edini. Jaz se na smrtni postelji ne bi želela spraševati kaj bi bilo če bi bilo. Pojddi odprtega uma in bodi srečna da nimaš zategnjenega moža. Na googlu pa najdeš tudi take podatke.

Sem prebrala glih prejle, sicer mlajša zakonca, mu je žena podarila trojčka, ugotovila, da je ženske dišijo, se ločila in zaživela z otroki z njo. Ampak, željo mu je pa izpolnila. ☺☺☺

Pa zate tudi novi ljubimec, ne samo za njegove užitke skrbet…oba ali nič. Pa za zaščito poskrbi zaradi spolnih bolezni…najbrž ne bi na zrela leta kake picajzle ali gonoreje staknila…ker čim pride tretji vmes pride tudi vsa njegova spolna zgodovina…( pri teh letih so eni kar iznucani kurbirji ).

Ajoj, a na stara leta bi  pa kurbarijo zganjali, to se  v mladosti izživi….

Zartrose izven profila, 11.02.2022 ob 10:27

In top moški naj bi bil varalica?

Hahahaha.. ni vse v kešu! razen če padate na plehpičke, samo ne potem jamrat čez ves ženski rod, ko vas le te oberejo!

No, ne varalica. Tak direkt pove, da ne bo imel samo ene in prav hecno izgleda, ko se ženske s tem kar strinjajo.

Jaz se ne bi, tudi v primeru, če bi bil ženska.

Hm… a za tebe je top moški le tisti, ki ima denar?

:))))))))))))))))))))))))

New Report

Close