Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vaši najljubši filmi

Vaši najljubši filmi

Naštejte:

5 najljubših latinsko ameriških filmov

5 najljubših azijskih filmov

5 najljubših avstralskih filmov

5 najljubših evropskih filmov

5 najljubših slovenskih filmov

5 najljubših kanadskih filmov

vsaj enega afriškega (če jih bo 5 še bolje)

in če vse to naštejete me zanima še vaših 5 najljubših ameriških filmov

Suhe gate na dnu morja

Odgovor na objavo uporabnika
Micka992, 15.02.2022 ob 06:55

Naštejte:

5 najljubših latinsko ameriških filmov

5 najljubših azijskih filmov

5 najljubših avstralskih filmov

5 najljubših evropskih filmov

5 najljubših slovenskih filmov

5 najljubših kanadskih filmov

vsaj enega afriškega (če jih bo 5 še bolje)

in če vse to naštejete me zanima še vaših 5 najljubših ameriških filmov

A ti pa ne bi to najprej naštel/a?

Ne gledam filmov. Kakšen dokumentarec kdaj pogledam, če slučajno naletim, drugače pa risanke in šport. Ne pridem na vrsto.

Ne gledam filmov, ce ze, je to kaka trilogija ali sto-logija, kar je ze serijal in ne film.

Gledam samo risanke.

Ufff, ne da se mi tako natančno, zato zdajle samo na hitro – 2, ki mi prideta hitro na misel:

Still Breathing (1997)

Ladyhawke (1985)

No še eden  – Untouchables (francoski).

Your essay is excellent; I have read numerous papers, but yours has left a lasting impression on me. Thank you; I’ll investigate this article more. Try talking to me to learn more about me. crossword puzzles

No kaj zdaj?

korejska serija The devil judge .https://www.youtube.com/watch?v=EnJE8_oomP4

kitajska serija The bad kids .https://www.youtube.com/watch?v=4X0zYbf1pYQ

slo film Posledice  .https://www.youtube.com/watch?v=6W8v3feKptE

eu film Filth .https://www.youtube.com/watch?v=m8jVHyojOm0

ne lub se mi več

Moja obilna grška poroka, To so gadi, Pika Nogavička, Ostržek ( Glavna vloga Roberto Benigni),

Dirty dancing, Back to the future.

Pa Dnevnik  Bridget Jones, seveda.

rok-1, 15.02.2022 ob 09:13

Ufff, ne da se mi tako natančno, zato zdajle samo na hitro – 2, ki mi prideta hitro na misel:

Still Breathing (1997)

Ladyhawke (1985)

No še eden  – Untouchables (francoski).

Ali se lahko vsaj toliko potrudiš in odgovoriš na prvo vprašanje in našteješ vsaj 5 najljubših latinsko ameriških filmov?

Pozneje, če boš še zasledil to temo pa lahko odgovoriš še na naslednje vprašanje.

A to bo pa diplomca?

A bi se dalo tole vprašanje mal bolj razčlenit po državah? Npr 5 venezuela, 5 Brazilija, pa tko. Se bom lažje odločla katerih 5 zbrat. Hvala.

-misst-, 15.02.2022 ob 18:21

A bi se dalo tole vprašanje mal bolj razčlenit po državah? Npr 5 venezuela, 5 Brazilija, pa tko. Se bom lažje odločla katerih 5 zbrat. Hvala.

Pa mogoče še kdaj je bilo posneto, pa še po režiserjih. Sploh tamle okrog ekvatorialne Afrike.

wd40a, 15.02.2022 ob 18:32

Pa mogoče še kdaj je bilo posneto, pa še po režiserjih. Sploh tamle okrog ekvatorialne Afrike.

😁

vendar bom odgovarjal samo, če ste pripravljena iskreno povedati zakaj si želite odgovor. če ste še prijavljena bom počakal 15 minut.

Micka, če vas v resnici zanima svetovna kinematografija in ste šli samo spat, lahko jutri odprete novo “isto” temo, v kateri boste na moje vprašanje “zakaj” odgovorili v prvem sporočilu. V tem primeru vam bom jutri zvečer strokovno odgovoril glede na vaše realne interese. Pojem “azijski film” je enako širok kot pojem “šport”

Če vam je bilo samo malo dolgčas, se v vaše teme ne bom vmešaval. V tem primeru bi vam, če imel pooblastila diktatorja, predpisal obvezen ogled filma Anakku Sazali. Trikrat zaporedoma. Potem pa še maturitetni esej o tem, če je oče v odnosu do sina v zadnji sceni ravnal pravilno ali napačno.

o tej temi zelo veliko vem, 15.02.2022 ob 22:16

vendar bom odgovarjal samo, če ste pripravljena iskreno povedati zakaj si želite odgovor. če ste še prijavljena bom počakal 15 minut.

Težko je govoriti o iskrenosti na temu spletnemu kraju kjer je lahko vsak anonimen in so možnosti za manipulacijo toliko večje, česar se poslužujem tudi jaz. Vendar ne na škodljiv način.

Zato je bilo tudi moje vprašanje zastavljeno pod skrivno pretvezo in z namenom.

Z namenom, da bi se ljudje zamislili zakaj na to vprašanje ne morejo odgovoriti in da živijo v svetu, ki je podrejeno le eni kulturi. Mislim, da njenega imena ni potrebno omenjati.

A vidim, da sem pričakovala preveč, saj so tako zelo infiltrirani vanjo, da svet izven nje za njih ne obstaja.

To žalostno realnost vidimo v odgovorih wd40 in misst. Za njiju je to tako normalno in samoumevno, da se nista sposobna niti zamisliti nad tem.

Zaradi tega nisem niti pričakovala, da bo kdo odgovoril na moje vprašanje. Če boš bil ti ta, ki me bo presenetil bom več kot zadovoljna in si shranila tvoj odgovor, da si v prihodnosti tudi ogledam naštete filme.

Če je pojem azijski film preširok jih lahko našteješ tudi več kot pet.

Micka812, 16.02.2022 ob 10:29

Težko je govoriti o iskrenosti na temu spletnemu kraju kjer je lahko vsak anonimen in so možnosti za manipulacijo toliko večje, česar se poslužujem tudi jaz. Vendar ne na škodljiv način.

Zato je bilo tudi moje vprašanje zastavljeno pod skrivno pretvezo in z namenom.

Z namenom, da bi se ljudje zamislili zakaj na to vprašanje ne morejo odgovoriti in da živijo v svetu, ki je podrejeno le eni kulturi. Mislim, da njenega imena ni potrebno omenjati.

A vidim, da sem pričakovala preveč, saj so tako zelo infiltrirani vanjo, da svet izven nje za njih ne obstaja.

To žalostno realnost vidimo v odgovorih wd40 in misst. Za njiju je to tako normalno in samoumevno, da se nista sposobna niti zamisliti nad tem.

Zaradi tega nisem niti pričakovala, da bo kdo odgovoril na moje vprašanje. Če boš bil ti ta, ki me bo presenetil bom več kot zadovoljna in si shranila tvoj odgovor, da si v prihodnosti tudi ogledam naštete filme.

Če je pojem azijski film preširok jih lahko našteješ tudi več kot pet.

Pa si boš pogledala te, ki sem ti jih jaz priporočila?

Micka648, 15.02.2022 ob 18:17

Ali se lahko vsaj toliko potrudiš in odgovoriš na prvo vprašanje in našteješ vsaj 5 najljubših latinsko ameriških filmov?

Pozneje, če boš še zasledil to temo pa lahko odgovoriš še na naslednje vprašanje.

Žal ne morem. Ne beležim si jih po lokacijah, niti po izvorih režiserjev, niti po jezikih.

Nisem filmofil. In priznam, zaenkrat se niti ne zamišljam nad tem. Pritegnejo me druge stvari, tudi take, o katerih kdo drug nima pojma. In ne pričakujem, da se bo kdo zarad tega zamislil. Vsak ima svoj okus in tudi svoj omejeni čas, s katerim razpolaga kakor mu ljubo.

Moj odgovor na tvoje vrašanje je bil pa sarkastičen zato, ker se je takoj videlo, da nekaj dr…, torej imaš za bregom.

. https://youtu.be/tawOwbK5dU0

Takole je, 16.02.2022 ob 10:36

Pa si boš pogledala te, ki sem ti jih jaz priporočila?

Seveda bom. Hvala, da si priložila tudi linke do posnetkov na youtube.

New Report

Close