Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek nuhalna popoldne – kje?

nuhalna popoldne – kje?

Čer, zanima me, ali nuhalno povsod opravljajo dopoldne ali kje tudi popoldne? Če da, prosim za info, saj bi zelo rada šla v pop. času. Včeraj sem brala temo o tem,pa sem jo izgubila – menda zelo priporočate Dravlje? Ali dr. Reš to dela ali jih je več? Če pokličeš, lahko zbiraš ali kako to poteka? Kakšne pa so cene? Naj. hvala.

Jaz sem bila pri dr. Pušenjaku, bilo je že pozno popoldne, če se prav spomnim, ob ene pol sedmih.

Pri dr. Strah sem imela nekaj časa nazaj ob 17 uri, cena je 60€.

Fendre

Jaz sem tudi bila pri Pušenjaku v Dravljah, okrog 6-7-ih zvečer, mislim da je cena tudi 60 EUR. Ne vem, če dela kdo drug v tej ordinaciji, v vsakem primeru lahko vprašaš, ko pokličeš.

v dravljah jih dela cel kup, naročijo kadarkoli, jaz sem bila pred enim tednom pri neki xx

… pardon, xx ima ime, mili lomšek.

Hvala vsem. Bom poklicala, samo moram počakat do pregleda pri G, da izmeri plod, ker mi datum zadnje M zaradi nerednih M nič ne pomaga pri naročanju. Saj ne vem, koga bi zbrala, vsak svojega pohvali. Najbolje, da grem kar v Dravlje, nekako se mi zdi, da vsi tam hvalite. Mislim … da so zelo strokovni … saj tudi jaz želim slišati realno stanje. Kako točno pa to zgleda? Grejo skozi nižnico, je kaj boleče?

UZ pregled pregled poteka po trebuhu, ne gre se v nožnico.Svetujem dr.Strahovo v Domžalah,dela tudi v sobotah in se zelo prilagaja strankam.

Bila pri dr. Strah, dela tudi popoldne, ampak ne bi šla več k njej, sem bila zelo razočarana nad njeno strokovnostjo. Njeni komentarji niso bili na nivoju, ki si ga oz. ji ga drugi pripisujejo…

New Report

Close