Nevesta igralca Idrisa Elbe je na poroki nosila kar dve poročni obleki

28. april 2019

Nevesta igralca Idrisa Elbe je na poroki nosila kar dve poročni obleki

28. april 2019

Le kako se ne bi Idrisu Elbi smejalo? Poročil se je z nekdanjo miss Sabrino Dhowre, od njega mlajšo 16 let. Ta se je na tridnevnem slavju pokazala v dveh prelepih poročnih oblekah.

46-letni nadarjeni igralec Idris Elba, ki ga zadnje desetletje gledamo v samih uspešnicah, se je ta vikend v Maroku oženil s 16 let mlajšo manekenko in nekdanjo miss Vancouvra, Sabrino Dhowre. Za 30-letnico je to prvi zakon, za Idrisa tretji.

Poročno slavje je trajalo kar tri dni, tako razkriva britanski Vogue, ki je na svojem Instagram profilu prvi ekskluzivno objavil fotografije s poroke. Sicer ne več rosno mladi Idris Elba se je rodil v Londonu, njegov oče pa je iz Sierra Leoneja. Sabrina se je rodila v New Yorku, po rodu je Somalijka.

Lani je revija People Idrisa Elbo imenovala za najbolj seksi slavnega moškega na svetu. Ta laskavi naziv je na svoji tretji poroki uspešno obranil v klasični črni moški obleki, ki mu je pristajala kot ulita, medtem ko je njegova mlada nevesta na poroki zasijala v kar dveh prelepih poročnih oblekah.

Na sami poroki je nosila najprej klasično poročno obleko, ki je odkrivala njena ramena in bila krojena v spodnjem delu kot krinolina, na glavi je nosila tančico, ki se je na hrbtnem delu podaljšala v slavnostno poročno vlečko, pod njo je imela spleteno sproščeno figo v laseh in pustila, da ji je nekaj nagajivih pramenov seksi uokvirilo obraz.

https://www.instagram.com/p/BwwONCplEyj/?utm_source=ig_embed

Ženin Elba je upravičeno žarel ob mladi lepotici, ki se je za poročni sprejem in zabavo kasneje preoblekla v ozko krojeno obleko z V-izrezom na dekolteju in je bila podobno izrezana tudi na hrbtnem delu. Obleka je bila dih jemajoča umetnina, okrašena z ročno našitimi biserčki, bleščečimi kristalčki ter čipko, nevesta pa je tokrat lase razpustila in bila videti sijajno.

https://www.instagram.com/p/BwwLGw-FZLP/?utm_source=ig_embed

Za Sabrino je to prvi zakon, medtem ko je Idris Elba že tretjič ‘skočil v jarem’. Med leti 1999 in 2003 je bil poročen s Hanne Kim Norgaard, leta 2006 pa se je poročil s Sonyo Nicole Hanklin.

https://www.instagram.com/p/BwwI-tkFN-T/?utm_source=ig_embed

Igralec ima iz prvega zakona 16-letno hčerko Isan, drugi zakon pa je bil brez otrok. Pač pa ima Elba z nekdanjim dekletom Naiyano Garth, s katero se nista poročila, še 4-letnega sina Winstona. Lahko bi dejali, da je Elba nadvse produktiven tako poklicno, kot zasebno! Paru želimo, da bi bil čim dlje srečen skupaj.

D. S.

Foto: Instagram, YouTube, RTE, People

Style. Več novic

New Report

Close