20 najlepših oblek v beli barvi iz novih kolekcij!

16. maj 2019

20 najlepših oblek v beli barvi iz novih kolekcij!

16. maj 2019

Trenutne vremenske razmere ne govorijo v prid spoju bele obleke, a ko se bo pokazalo sonce, bo ta modna kombinacija postala vaša najljubša!

Bela obleka je kos oblačila, ki bo vedno v modi, še zlasti, ko pride pomlad, kajpak toplejša od letošnje, ki je pomlad zgolj po imenu, medtem ko nas s hladom ter dežjem trpinčijo Ledeni možje in Poscana Zofka. A brez skrbi, bojda naj bi konec meseca postalo dovolj toplo, da si bomo lahko privoščile svojo priljubljeno kombinacijo: romantično belo obleko skupaj s sandali.

Kratka, midi ali maksi dolžine – bela obleka ima v naši garderobi in v naših srcih posebno mesto, vsaj tako pomembno, kot jo zaseda kultna mala črna obleka ali ‘LBD’. Belo obleko imamo najraje, kadar je narejena iz bombaža in je na njej vzorec prisrčnih ‘luknjic’ (taki tkanini se reče broderie anglaise) ali pa, če je izdelana iz prijetnega lanu, lahko tudi iz konoplje, saj ti naravni materiali omogočajo visoko udobje nošenja tudi v vročih dneh.

Kar se krojev tiče, lahko v ponudbi high street znamk najdemo zlasti modele z veliko gumbi in z volančki na rokavih. Zelo trendi bo to pomlad tudi t.i. slip obleka in prav tako tudi ‘srajčna’ obleka, obe omenjeni namreč ponujata možnost stiliranja na veliko načinov!

Pri bolj zvenečih modnih imenih, kot sta Ganni in Isabel Marant, smo prav tako našli prekrasne modele belih oblek za to pomlad in poletje 2019, ki se čudovito podajo na kavbojske škornje.

Vam je ljubša eleganca? Potem si obvezno oglejte ponudbo newyorške ‘it’ modne znamke Khaite, ki je pravi naslov za vse ženske, ki ne marajo biti oblečene konfekcijsko, kot še množica drugih.

Na zgornjih fotografijah si oglejte naš izbor belih oblek za aktualno sezono, ki so nas najbolj očarale! Upamo, da so tudi vam enako všeč in da boste med njimi našle svojo zmagovalko.

D. S.

Foto: Gal Meets Glam, blagovne znamke

Style. Več novic

New Report

Close