Režiser Tarantino, Brad Pitt in Leo DiCaprio povzročajo norijo v Cannesu

22. maj 2019

Režiser Tarantino, Brad Pitt in Leo DiCaprio povzročajo norijo v Cannesu

22. maj 2019

Filmski kritiki, ki so bili na Tarantinovi premieri filma ‘Once Upon a Time in Hollywood’ so ekstatično zapisali, da ‘ne bi spremenili niti ene sekunde tega filma’.

Na Twitterju, v medijih in v filmskih revijah kritiki v zapisih kar tekmujejo, kdo od njih bo bolj prehvalil film, ki se je že izpostavil kot eden od glavnih kandidatov za glavno nagrado letošnjega filmskega festivala v Cannesu.

Quentin Tarantino je na novinarski konferenci zaprosil kritike in povabljene, naj ne razkrivajo glavnih zapletov filmske zgodbe javnosti, še posebej pa ne konca filma, da bodo lahko gledalci po vsem svetu uživali v ogledu njegovega najnovejšega dela, ki bo uradno premiero doživel letos julija.

Da so zaradi nove Tarantinove umetnine vsi v ekstazi, dokazuje tudi neverjetno visoka ocena 9,8 od 10 možnih na filmski strani IMDB. Po koncu premiere je publika skočila s sedežev in naklonila režiserju ter igralski ekipi kar 9 minut stoječih ovacij, tako dolgega aplavza že dolgo ni doživel kakšen od filmov na premierah.

Številni film ‘Once Upon a Time in Hollywood’ primerjajo s Tarantinovim največjim dosežkom Pulp Fiction in pravijo, da je film ‘surovo humorističen in napet’, ob nadvse zanimivem razpletu zgodbe pa so šokirano vzkliknili samo Holy Fuck! – kar bi lahko prevedli kot ‘Sveta jeba!’. Iz tega sklepamo, da jih je konec filma navdušil, mi pa bomo nanj počakali do julija.

Vsak od kritikov ima svojega favorita, nekateri hvalijo Brada Pitta, drugi zatrjujejo, da je Leonardo DiCaprio ‘odigral vlogo svojega življenja’, vse bolj priljubljena igralka Margot Robbie je po mnenju tretjih briljirala v vlogi Sharon Tate, režiser Tarantino pa je, tako pravijo kritiki, ‘ustvaril še eno izjemno mojstrovino, ki se bo zapisala v zgodovino najbolj kultnih filmov’. Kratek uradni napovednik za ta film si lahko ogledate na zgornjem YouTube linku.

D. S.

Foto: Valdosta Daily Times, Grazia Australia, Getty Images, My Talk 107.1, Hollywood Reporter, PerthNow

Style. Več novic

New Report

Close